måndag 12 oktober 2015

Sverige tillsammans

Idag gick eventet "Sverige tillsammans" av stapeln.

Vi som bänkat oss framför TV:n hade kanske inte några högre förhoppningar om realpolitiska krafttag. Våra förväntningar kom dock på skam å det grövsta. Maken till floskelfabrik har jag aldrig upplevt.

Under parollen nedan drog man igång.

1. Invandring är inget nytt
2. Vi är alla en konsekvens av invandring
3. Det finns ingen inhemsk svensk kultur

Jippot inleddes med bakgrundsbilder från Kristina i Duvemåla och någon sång ur detta. Naturligtvis med anspelningar på att nu är det ungefär samma sak som händer fast tvärtom.


Sedan gick landsfader Stefan upp på scenen och talade om hur han blivit fosterhemsplacerad följt av en strid ström med varmluft. Först ut var någon som hade en lång harang om migrationsströmmar. Därefter var det en salig blandning där rättviseförmedlingen gjorde värst intryck då de pratade Rasism, strukturer och normer. Lite feelgood med en ensamkommande flykting som lärt sig svenska.

Ylva "22 miljoners lägenheten" Johansson pratade om att alla kommer få jobb.

Mängden anekdoter om hur bra det gått för vissa matades ut från scenen.

Kungen & drottningen satt på första parkett för att ge tyngd och legitimitet åt tillställningen.

Sen var det dags för Stefan att hoppa upp på scenen igen. Han släppte ut lite varmluft och gjorde sedan reklam för 5 ftg som gått med i 100 klubben (dvs de lovar att ta 100 praktikanter). Att marknadsvärdet i att få vara med på scenen vida överstiger kostnaden för subventionerade 100 pers verkar ingen reflektera över.

Nåväl dessa 5 ftg skall alltså ta emot 500 praktikanter. FEMHUNDRA!

Det kommer nästan 10 000 personer i veckan nu.

Den totala avsaknaden på reella realistiska förslag lyste som en vårdkase i det migrationspolitiska mörkret. 

Det är nu helt klart att man inte har en aning om hur man ska göra. Man håller tummarna och tänker på "Kristina från Duvemåla". Varför man nu gör det, där dog folk som flugor. 
15 kommentarer:

 1. För att inte få någon hjärtåkomma tänker jag hantera det här rent intellektuellt, som en övning i vansinnets logik eller satir:
  Varje gång man tror att "nu kan det inte bli värre" eller "nu måste de väl inse att de måste göra något konkret åt problemets grundorsaker" så lyckas de på något sätt att gå ännu lägre. Det är nästan så att man blir nostalgisk när någon nämner "öppna era hjärtan" eller den oändliga granskogen. Fridolins tal till lärarna? En blandning av Sokrates och Shakespeare.

  SvaraRadera
 2. Hej.
  1. Invandring är inget nytt, sa israelen till palestiniern
  2. Se ovan
  3. Det finns ingen inhemsk palestinsk kultur

  Någon som tror att man ställt sig bakom dessa formuleringar (oavsett synen på konflikten)?

  Så landets statsminister säger att jag inte finns, att min kultur och mitt folk inte existerar. Är vi svenskar också någon sorts 'bergsturkar' nu?

  Statskupp nu!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 3. "Så landets statsminister säger att jag inte finns, att min kultur och mitt folk inte existerar. "

  Det har landets statsminister sagt sen 2006! Reinfeldt var om något tydligare på den punkten än vad Löfven är.

  SvaraRadera
 4. Minns ni Enron. Ken Lay sade att allting var perfekt, det kunde bara gå uppåt. Sedan konkurs. Vem är Arthur Andersen?

  SvaraRadera
 5. Naturligtvis är det bara en fortsättning på den kulturmarxistiska diktatur som vi har i Sverige nu. Historiskt sätt har många folk förintats genom våldsam invandring och folkvandring men det är nog första gången sedan mänskligheten blev mänskligheten som ett folk medvetet utan protest låter sig ledas till stupstocken.
  Det kan dock gå på annat sätt - nämligen om de svenskar som fortfarande sover kvicknar till och blir förbannade. Det krävs nog ett ekonomiskt sammanbrott först, men det kanske inte ligger så långt borta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar vi SDs utveckling från 1% till 27% på tio år och från 13% till 27% på ett år så börjar det bli fart i uppvaknandet, så länge massinvandringen fortsätter kommer allt fler att drabbas och rösta på SD.

   Radera
 6. Om nu jag och min gubbe inte existerar, kan vi slippa betala skatt till landet som inte finns?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Det måste finnas ett praktiskt sätt att strypa blodtillförseln till staten. Man får ju inte ens tillbaka det man betalar in längre, det går till utomstående.

   Radera
 7. "Om nu jag och min gubbe inte existerar, kan vi slippa betala skatt till landet som inte finns?"

  Skyldigheten att betala skatt är det sista som lämnar svensken!

  Självklart är skattesubjektets skyldighet att betala skatt oberoende av huruvida vederbörande kan anses tillhöra en folkgrupp eller ej. De folkgruppslösa subjekten (vulgärt kallade "svenskar") har vidare en naturlig skyldighet att anstränga sig extra för att finansiera de högre stående övriga subjekten som har en erkänd kultur och därmed ett existensberättigande.

  Om s.k. "svenskar" protesterar mot detta föreligger straffansvar under HMF lagstiftningen och polismyndigheten jobbar nu för högtryck för att tillse att detta efterlevs.

  SvaraRadera
 8. Tino Sanandaji berättar om utförslöpan https://soundcloud.com/nyhetsbubbla

  Rikard, det finns två statskupper. Den första går snabbt och lätt, den andra tar några år att genomföra vilket innebär att den inslagna och upplevt destruktiva vägen fortsätter tills riktningen förändrats. Den flesta förstår nog vad som döljer sig bakom första uttrycket, den andra är lite mer komplicerad.

  Eftersom inget nyval synes utlysas som kan förändra Sveriges inrikespolitiska och utrikespolitiska riktning innan 2018 återstår att gå med i samtliga riksdagspartier, ta sig fram som ombud vid stämmor, rösta bort sittande regimer i partierna och sedan därifrån utlysa nyval om det hinns med innan 2018 eller skifta om partiernas politik inför riksdagsvalet 2018. Först när regeringen bytts ut, kan Sveriges röstning i EU-rådet förändras - dock kan inte kommissionens initiativrätt på lagstiftningsområdet rubbas. Däremot kan man antingen förhandla om EU-kontraktet eller tillfälligt upphäva dess tillämpning. Då kan kommissionen klaga och hota med böter. Finns det inget framtida medlemsland att betala böterna är därmed klagan värd noll.

  De båda ovanstående lösningarna behövs blott för den som är verkligt övertygad om det destruktiva i nu inslagen väg. Varje val eller icke-val får konsekvenser som ekar i evigheten för att citera filmen Gladiators inledande motivationstal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Jag vill inte att det skall behövas. Jag vill inte ha de känslor som den här Sovjetliknande propagandaorgien framkallar. Jag vill inte ha riksdagspartier som tom får extremhögern (och då menar jag inte SD) att framstå som om de har en poäng. Jag vill inte detta! Men snart kan jag inte annat än tycka att det är en statskupp som måste till omlandet och dess folk och kultur skall kunna existera om bara tjugo år.

   Till slut står jag där framför spegeln och undrar: om jag inte är svensk, vad är jag då? Var hör jag hemma? Vad händer nu?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera
  2. Mitt intryck är att Sverige redan drabbats av en statskupp där sju partier och alla media redan har makten över Sverige och de vill fortsätta med massinvandringspolitiken och svartmålar därför invandringskritiska partier och internetsajter. FNs Agenda 2030 är det som gäller säger en del insatta, kanske det, det är i alla fall inte folkviljan som styr, utan kulturmarxismen penetrerar hela samhället med massinvandring, mångkultur, radikalfeminism, värdegrund, lika värde, mångfald, etc.

   Radera
 9. För övrigt finns ingen annan väg, eftersom våra regeringschefer säger så. Öppna gränser är beslutat det finns ingen återvändo. Till och med Finlands Stubb är helt på det klara med att Finland skall ha öppna gränser. Med kallt huvud och varmt hjärta skall det hamras in, sade han och Stalin. Är det inte skönt med demokrati.
  Om 200 Vellingebor ringar in stadshuset och är stolta över sin aktion, men 34113 Vellingebor inte ringar in stadshuset - vilken är då Vellingebornas sanna inställning? Plakatpolitik mot realpolitik

  SvaraRadera
 10. Är det ett allvarligt trauma för den där enligt uppgift mycket mediokre svetsaren som låtit sig övertalas att spela rollen som statsminister?

  Behöver han kanske professionell hjälp att bearbeta det? Det känns inte helt statsmannamässigt med någon som ältar sin barndom i var och varannat tal.

  SvaraRadera
 11. Alla undrar varför....

  Sanningen är banal. Ca 70 procent av muslimska invandrare röstar socialdemokratiskt. För en parti med vikande röstetal går det inte att undvika att ta tillfället i akt att skapa väljarunderlag.

  SvaraRadera