tisdag 13 oktober 2015

Sverige tillsammans grafisk profil

Det har väl inte undgått någon att regeringen Snoozén hade sin stora dag igår. Dagen då vi tillsammans skulle lösa migrationskrisen. Jo det är en kris. Nedan ser ni statistiken för löpande 7 dagar...eller vad säger jag. Det är en enorm möjlighet!! Ra´men


Hursomhelst som alla inklusive Sövén förstår (Aftonbladet undantagna) måste det till krafttag. Alla ska med, nu fixar vi detta tillsammans!

Alla kan dra sitt strå till stacken. Med anledning av mängden barr som behövs tänkte jag inte vara sämre än att jag hjälper till lite. Vad jag kunnat se saknas en grafisk profil till "Sverige tillsammans" varför jag härmed anmäler mig att fixa en sådan. Observera dock att Rättviseförmedlingen inte varit vidtalade än så det är möjligt att de i rättvisans namn tillsätter någon av sina egna medarbetare för jobbet.

Jag kan absolut ingenting om grafiska profiler eller photoshop. Men jag har paint på datorn och en total okunskap om det man sysslar med är ju enbart en merit idag, varför jag synes vara synnerligen kvalificerad för uppdragen.

Jag förmodar att profilen ska ha någon form av förankring i det budskap man ska leverera och den känsla vi ska gå på (känslor är det viktigaste när man ska hantera svåra saker).

Utan närmare introducering kommer här mina bidrag. Halleluja!


Hur man stavar tillsammans är ointressant, huvudsaken är att det är rätt känsla.

Det står Regeringen, Arbetsförmedlingen och Eskilstunakuriren fritt att använda dessa bilder. Hade vi haft en svensk kultur hade dessa blivit en naturlig del av denna, men det har vi ju inte som bekant.

I princip är migrationshaveriet löst nu och de 10 000 pers som kommer nästa vecka kommer flyta in i arbeten & integration på en våg av kosmisk kraft.

Kumbaya på er!


4 kommentarer:

 1. Hej.

  Förslag på en 'svensk' uppföljare till "Idiocracy": "Mediocrazy".
  Dyrkan av medelmåttlighet, tillbedjan av media, och ren galenskap. Sponsor: Kool-aid:s Guyana-avdelning.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. Paint är underskattat som professionellt verktyg. Många fina alster har producerats. Men bättre var Amiga 500 grafikprogram. Windows har ännu inte lyckats fixa animationer i den kalibern. Vi gjorde nyhetssändningar på skolan med grönskärmsgrafik framför och bakom nyhetsankaret som precis kommit i målbrottet.
  Jag undrar om regeringen undersökt behovet av slyröjning eller endast freebasar efter vad som känns bra för stunden. Där kommer ordet igen: känns. Nu höjer vi sjunde chakrat och missbrukar inte rotchakrat. Rotera kring egen axel och Hare Krishna.
  Med de låga räntor som är nu, kan en företagare köpa maskiner för 20 miljoner vilket motsvarar den årliga lönekostnaden inkl sociala utslaget på avskrivningstiden. Den kalkylen bygger dock på att man kan få avsättning som bär kapitalkostnaderna. Att köpa maskiner för maskiners skull leder käpprätt åt - Bostadsbubblan!

  Liksom att ta in personer för sakens skull. Vi har redan kravaller i förorterna och arbetslöshet. Matar du på med människor som egentligen inte behövs (varför är inte annars de redan arbetslösa svenska medborgarna redan ute och röjer skog?!!!! Jag ger er ytterligare ???!!!!!!) så kommer man att öka mängden utanförskap och därmed kravallrisken i framtiden. Tillsammans. Eller de nyanlända har ytterligare kapaciteter som de redan boende saknar? Så svårt är det inte att gå med en röjsåg. Vill man vara riktigt arbetsfrämjande återgår man till handsåg och yxa. Då kan vi sysselsätta hela världens befolkning, däremot går arbetsproduktiviteten och VÄLFÄRDEN därmed ner i motsvarande grad.
  Det är svårt att hålla alla begreppen i medvetandet samtidigt. Ooamhh-oam-jag är ett med universum.
  Problemet är ingen vill utföra arbetet. De vill bli politiker istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja? Men kravaller sker ju tillsammans. Man kan inte kravalla ensam. Det är enfaldigt. Det ska vara mångfald! Halleluja.

   Radera
 3. Sverige liknar en scen ur The life of Brian. Lotta Loretta
  https://youtu.be/NrDVsprWRCQ?t=1m7s

  SvaraRadera