måndag 19 oktober 2015

Miljöpartiet goes full retard

Ok, såhär är det. Jag är ingen vidare kulturbrukare. Jag läser väldigt mkt, men när vi snackar finkultur och konst är jag måttligt intresserad.

Det jag däremot är intresserad av är när något är helt galet. Och jag lyfter gärna fram det (lite av syftet med denna blogg).

Nu har miljöpartiet lanserat det fjärde välfärdsområdet.

Det låter ju bra sådär om man bara hör om det. När man sedan börjar läsa får jag nästan stroke.

Det hela presenteras som 12 förslag. Jag orkar inte gå igenom alla utan det får ni läsa om själva om ni vågar. Istället kommer här ett axplock.


Från sida 5 hittar vi:
"Befria kollektivtrafiken från reklam till förmån för konstnärliga uttryck. "

Ok, så räkna med höjda priser på biljetter eller via skattsedeln.

På sida 6 under "Kulturarvet" läser vi:

"Utveckla en nationell museistrategi gällande både museernas samlingar (insamling, bevarande och gallring), forskning, kunskapsutveckling, utställningsverksamhet och kulturarvspedagogik där hänsyn tas till resurseffektivisering, kunskapsoptimering, samarbetsfördelar och intersektionalitet. På sikt ska de regionala museerna vara samordnade i en nationell kontext. "

Någon annan som får vibbar från Tyskland 1930?

På sida 7 går vi full retard:

"Oberoende forskare ska tillsammans med organisationer som företräder underrepresenterade grupper genomföra en fortbildningsinsats i intersektionalitet och postkoloniala teorier för alla styrelser och all personal inom kulturinstitutionerna"

Låt mig gissa om Rättvise förmedlingen skall utse dessa oberoende forskare efter deras nyans på hudfärgen.

På sida 8 fortsätter man och vill ge alla som enligt facket är kulturmuppar, konstnärslön betald av skattebetalarna.

"Utvidga de konstnärliga allianserna. (Allianserna är idag en väl fungerande arbetsmarknadspolitisk lösning för ett hundratal personer inom teater, dans och musik.) Låt de omfatta alla som enligt de fackliga organisationernas kriterier definieras som professionellt verksamma inom områdena scenkonst, bildkonst, musik och film och förläng tiden till tre år."

Sida 8 bjuder även på lite trolleri. Byt ett ord så blir det något helt annat.
"Byt ordet bidrag mot investering. Att satsa på kulturverksamhet är en investering i framtiden som kommer att bli möjlig så snart vi har ett nytt mått på välfärd. "

Under förslag 9 "Digitalisering" vill man införa skatt på bredband. Först på drivmedel nu på internet. Ni ska fan inte på på landet!!!!
"Någon form av bredbandsskatt ska införas och samtliga internetaktörer som verkar kommersiellt i Sverige måste kunna beskattas i landet. "


Föga förvånande är Behrang Miri en av författarna. Ni vet han som censurerar i biblioteken.....
13 kommentarer:

 1. "Någon annan som får vibbar från Tyskland 1930?"

  Ja!

  Det är nästan exakt samma upplägg, fast spegelvänt. Då skulle andra folkgrupper avlägsnas för att ge mer plats åt vita arier, nu ska de vita utplånas för att ge plats åt alla andra. Mekanismerna är väldigt likartade i båda fallen.

  För övrigt har man i USA sedan länge uppnått en liknade situation vad gäller ras. Gränsen i de gamla sydstaterna angående vem som var vit gick vid 1/64 "icke vitt" blod och samma gränsvärde används nu i olika "affirmativ action" sammanhang.

  Ordet "antirasist" är endast en omskrivning av "anti-vit".

  SvaraRadera
 2. Har ni inte läst appendix?
  Där står i sektion XXXIV:a

  "Miljöpartiet avser återinföra sena aborter.
  Kriteriet för en sen abort är om man ansöker om medlemskap i Miljöpartiet och skall administreras av Statens Institutionsstyrelse.
  Statens Institutionsstyrelse har i uppdrag att utse en abortutförare per zonän (de framtida länsindelningarna). Abortmetoderna skall vara följande:
  I. Giftinjektion
  II. Nackskott
  III. Offentlig förödmjukning
  IV. Konstnärlig dränkning i utländsk mjölk

  Det aborterade objektet återvinnes i kommunernas komposter och sorteras efter renhet från tungmetaller.

  Aborterna förevisas som statuerande exempel via de konstnärliga informationsapparaterna i kollektivtrafiken.

  Leve Miljön, leve Miljöpartiet. Leve intersektionell cirkulär centrofierad celibalism."

  SvaraRadera
 3. Ja, så förhåller det sig. Det är Tyskland 1930. som repriseras i Sverige, fast spegelvänt.

  Nationalsocialisternas mål var att göra Tyskland till ett bra land för tyskarna = vita arier. För att skapa detta goda land för tyskarna, ansåg de styrande, att det var nödvändigt att marginalisera och avlägsna andra folkgrupper. Ändamålet helgade medlen.

  Svenska politiker i sjuparti-kartellen har som mål att göra Sverige till ett bra land för alla möjliga olika folkgrupper, som företrädesvis inte härstammar från Europa. För att skapa detta goda multietniska land anser de styrande, att det är nödvändigt att marginalisera och i så stor utsträckning som möjligt tränga ut (och på sikt avlägsna) svenskarna = vita arier. Ändamålet helgar medlen.

  Same, same ...

  SvaraRadera
 4. Fast han har ändå något de flesta av oss inte har, Miri.
  Inflytelserika kontakter.
  På annat sätt kan inte förklaras att Sveriges sämsta rappare har någon slags fast plats i Melodifestivalen, att han får stöd av sin bibliotekschef när han förklarar att han ska börja rensa även i vuxenlitteraturen med politiska anvisningar, och när han då konsulteras när ett politiskt parti ska ta fram förslag.
  Han skulle förmodligen vara välkommen i etablissemanget även om han förordade en folkets domstol med sig själv som domare och exekutör.

  SvaraRadera
 5. Jag som trodde att vi inte hade någon kultur i Sverige. Hur ska vi få stopp på eländet? Miljoner medborgare inser att det är fullkomliga tokar som styr men inte ens via demokratiska val går det att rösta bort dem då vi i praktiken inte har någon opposition. Vad finns det då egentligen för verktyg kvar att tillgå? Har vi fått ett slags humanitär diktatur?

  SvaraRadera
 6. "Hur ska vi få stopp på eländet?"

  Det tar nog stopp helt av sig själv. Ett folk som med förkrossande majoritet om och om igen röstar fram politiker som uppenbarligen vill utplåna dem kommer slutligen att lyckas. Troligen har detta redan inträffat, även om svensken inte riktigt begriper det än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr tror jag du har rätt. Det kan ju sluta i blodbad också.

   Radera
  2. Demography is destiny..............

   2006 var det verkliga ödesvalet men kanske hade landet kunnat räddas 2010. Nu är det helt hopplöst.

   En hel del blodbad kommer det säker också att bli, precis som i vilket annat MENA land som helst.

   Svenskarna har valt bort framtiden..........

   Radera
 7. Hej.
  Vi kan ju alltid hoppas på 'Entartete kunst'. Men visst, detta är ren socialism, så röd som blodet från de över femtio miljoner offer deras ideologi redan krävt. Lägg till den svält och de sjukdomsepidemier de kommer att orsaka om de får fortsätta härja. Skulden ligger dock tyngst hos (S); aldrig ens i sina rödaste dagar gick de såhär långt. Löfven och hans skötare bär en stor skuld mot Sverige att de släppte in ett kommunistiskt parti i regering, landsförrädaren Renfield, förlåt Reinfeldts svek oräknat.


  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Renfield, förlåt Reinfeldts" Mycket bra! Roligt och helt passande!

   Sen ser jag det som att det var Reinfeldt som släppte fram Lövfen, troligen just för att massimmigrationen skulle fortsätta till vilket pris som helst. Det har hela tiden varit i princip det enda som drev Reinfeldt.

   Lövfen ger ett väldigt förvirrat och osäkert intryck. Troligen skulle han mycket hellre sitta på LO och det som sker nu verkar han inte ens greppa. Reinfeldt var dock hela tiden extremt slipad och fullt medveten om vad han höll på med. Ingen är gladare än han åt att svenskarna lämnar denna jord.

   Givet hans familjehistoria är hans glödande hat mot oss även delvis begripligt. Vad som däremot är helt ofattbart är att stora grupper svenskar kunde rösta på honom i 3 val. Historikerna kommer att analysera detta under mycket lång tid.

   Radera
 8. HA! Helt underbart när Jämtlands Kommunalråd (som man tycker borde stå bakom glesbygden lite iaf) är en av de som tagit fram förslaget om bredbandsskatt.

  Detta är ju som en tidig julklapp till alla ekonomiska föreningar i små byar runt omkring som kämpat (läs: betalat hutlösa pengar) för att få till bredband.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bidrag till bredband i glesbygd var bara ett sätt att bredda skattebasen...

   Radera
  2. Well played, Well played indeed! =)

   Radera