onsdag 8 februari 2017

Akut situation för 50 kommuner

Jag har i många inlägg funderat kring när kommunerna kommer börja haverera på allvar. Många kommuner brottas med mkt dålig ekonomi och går på konstgjord andning genom utförsäljning av tillgångar, lån och det kommunala utjämningssystemet.

På Löfvens Sverigeresa fick vi nu veta av Kommunminister Shekarabi att 50 kommuner har ett mkt allvarligt  läge där man börjar få svårt att tillhandahålla det som kommuner förväntas tillhandahålla.

Anledningen är en "åldrande befolkning och färre som skall försörja fler" Vad jag kan se nämns inte att man placerar ut tiotusentals nyanlända i kommunerna. Än så länge får man statsbidrag, men dessa upphör efter 2 år och då skall kommunen ansvara för alla kostnader för migranterna. Redan i samband med kommunplaceringen uppstår dock en mängd kostnader för att bygga bostäder och tillhandahålla vård skola och omsorg. Prioriteringar görs och ngn måste stryka på foten. I Värmdö blev det pensionärerna, vilket ni kunde läsa häromdagen.

En intressant detalj i Shekarabis uttalande är att man skall "uppdatera" det kommunala utjämningssystemet. I praktiken kommer man alltså ytterligare suga musten ur de få kommuner som har pengar, eller i vart fall ett befolkningsunderlag man kan beskatta mer. Många kommuner kommer alltså tvingas höja kommunalskatten för att finansiera ljusnarnsbergs öppna hjärtan. Detta kommer bara funka till en viss gräns, förr eller senare tar pengarna slut även i de rika kommunerna för de skall ju också ta del av kommunplacerade migranter, vilket kostar pengar.Som jag återkommit till flera gånger ser det alltså mörkt ut för Sveriges kommuner överlag. De enda som kanske klarar sig från skattehöjningar är väl de superrika som lever på kapital och inte betalar kommunalskatt. Nästa steg blir nog alltså att återinföra arvs och gåvoskatten igen, vilket ger små pengar i sammanhanget och mest är en "rättviseskatt" som  socilaisterna kan agitera om .


43 kommentarer:

 1. Om sen emigrationen av skattebetalare tar fart på riktigt så kan det snabbt bli riktigt illa. Tror på en tröskeleffekt där beslutet att flytta blir så mycket enklare bara man har någon bekant som redan gjort det. Svenskar utomlands lockar till sig fler svenskar. Hittills har det gällt pensionärer men nu kommer folk i arbetsför ålder med efterfrågade utbildningar och arbetsvilja.

  SvaraRadera
 2. Stämmer i vårt fall!
  Har lyckats- med hjälp av verkligheten, givetvis, - att få tre familjer att taga språnget.
  Två ytterligare verkar vara på väg...
  Vi drar små strån från stacken, liksom !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var tar ni vägen, och vilken typ av anställningar har ni? Funderar själv på att flytta (jurist med miljöfrågor, konsument- och marknadsrätt som specialitet), men undrar en hel del över arbetsmarknad, språk och liknande.

   Radera
  2. Vi drar till spanien. Om du inte redan gjort det, kan du läsa lite här
   http://mensanen.blogspot.se/2017/01/emigrera-del-10-beslutet.html
   Och här
   http://mensanen.blogspot.se/2017/02/emigrera-del-11-soka-arbete.html

   Radera
 3. Beakta hur Migrationsindustrin fungerar idag.
  En kommun som Kramfors har som affärside att ta emot immigranter och erbjuda dem möjlighet att bo i kommunen medans de lär sig svenska. Efter två år ska de vara klara med sin SFI och då flytta till Stockholm för att bereda plats åt nya immigranter.

  Någon möjlighet för immigranterna att försörja sig i Kramfors finns inte. Inte heller etniska svenskar med studentexamen kan i någon högre grad räkna med att finna arbete i Kramfors. Kommunen har varit utflyttningsort de sista 50 åren.

  Lösningen är då att immigranterna flyttar till Stockholm där de bor inneboende hos en landsman. Begränsningar i hur många som får bo i en lägenhet hanteras genom att man köper sig rätten att skriva sig som inneboende hos någon som saknar sådan begränsning. Man köper sig en adress.

  Se där! Verkligheten bakom propagandan om 1 busslast om dagen som flyttar till Stockholm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, ungefär så där är det. Men en andel av migranterna stannar även i hålorna.

   Sen kommer det du beskriver att påskynda berikningen av de vita enklaverna, typ Lidingö och Danderyd. När ganska många migranter nu tvångsplaceras där skapas en ankareffekt. De som får bostäder på dessa attraktiva platser kan sen tjäna pengar på att hyra ut rum eller sälja adresser till de flyttingar som hade oturen att hamna ute i spenaten.

   Det mest rationella för en ung manlig asylant som tvångsplaceras på t.ex Lidingö är att så snabbt som möjligt skaffa fru (enklast via anhöriginvandring) och flera barn. Om han gör detta, kommer kommunen att i princip tvingas att skaffa en stor bostad åt honom. Han kan sen tjäna bra med pengar på kombinationen av bidrag och andrahandsuthyrning. Ungarna kan bo i våningssängar.   Radera
  2. En annan affärside för den som har fått en stor lägenhet i Stockholm ser ut så här:
   1) Hyr lägenheten för den låga hyran som gäller i Sverige (för att det inte ska bli orättvist)
   2) Anlita en kusin som ser till lägenheten
   3) Möblera med så många våningssängar som möjligt.
   4) Hyr ut svart till invandrare. Dyrt.
   5) Flytta själv till hemlandet där man kan leva gott på hyresintäkterna från Stockholm

   Radera
 4. Jag bor i en glesbygdsby i Mellansverige. De har haft ganska många asylanter i kommunen men nu stängs de flesta boenden. En effekt av detta är att vardagsbrottsligheten sjunker enligt lokalpolisen. Själv lever jag enbart på kapitalinkomster sen några år bakåt och tänker fortsätta så fram till pension. Det är ganska knapert men boendet är billigt.

  SvaraRadera
 5. Vilka kommuner är det??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några exempel
   http://nwt.se/filipstad/2017/02/03/asylboendet-i-nykroppa-avvecklas
   http://nwt.se/filipstad/2017/02/03/nu-toms-asylboendena
   http://nwt.se/filipstad/hallefors/2017/01/17/de-flyttas-till-pitea-med-nagra

   Radera
 6. Angående flytta, finns ett par riktigt fina städer i uk, york, bath, edinburgh. UK är relativt lätt att få jobb i oberoende av examen. Brexit kan så klart sätta lite käppar i detta.

  Väster om och västra delarna av lissabon i portugal är väldigt fina och säljer man ett radhus i stockholm som inte är tokbelånat får man ett smärre palats med pool i bra läge. Lite svårare att få jobb så där behöver åtminstone en i familjen ha ett bra jobb över Internet eller distans eller mycket semester typ offshore rotation. Svinbilligt att bo och man har råd med hemhjälp ):

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju fint, om man har ett internetbaserat jobb.

   Radera
  2. Problemet är att du och de dina är utlänningar där. När det börjar knipa, tex peak oil, är du utlänning...
   I Sverige är du istället privilegierad vit förtryckare, beroende vem som får majoritet/makten...

   Det är väldigt svårt att gissa hur det ter sig när ungarna är vuxna. Att tro att man kan flytta runt som nu, i en överfull värld är jag tveksam till.
   Historien är inte snäll och vi lever i en snäll parentes är jag rädd.

   Radera
  3. "Problemet är att du och de dina är utlänningar där."

   Om man flyttar till ett vitt land och lär sig språket där, är man i praktiken inte längre utlänning. Om man däremot sitter kvar i Sverige, blir man med automatik utlänning i takt med att demografin förändras.

   "Det är väldigt svårt att gissa hur det ter sig när ungarna är vuxna"

   Säker kan man inte vara om framtiden, men alla rimliga och nyktra gissningar tyder på att ett svenskt barn som föds nu i Sverige kommer att tillhöra en liten och hunsad etnisk minoritet i ett MENA land när han är vuxen, om han stannar i Sverige. Om han däremot har ansvarstagande föräldrar som flyttar honom till ett vitt land med mer stabil demografi, kan han bli en helt vanlig medborgare där och leva ett normalt, västerländskt liv.

   Radera
  4. @Anonym. Flyttar du till ett västerländsk land är nog problemet med att ses som "utlänning" högst begränsat. Skulle du behandla dina trevliga schweiziska grannar sämre än svenska om det krisade? Med högsta trolighet inte.

   Vänligen Roten

   Radera
 7. Vi är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, till exempel ekonomiskt stöd. Vi erbjuder lån till 2% ränta Så om du är i ekonomiska problem och du är i behov av akut lån för att betala skulder eller betala räkningar, starta en fin affär, eller har tillhandahållit fler utmaningar från lokala banker, kontakta oss idag och fylla ut lånet ansökningsformuläret nedan .....

  E-post: johnnywilsonloanoffice@gmail.com

  LÅNEANSÖKNINGSFORMULÄR

  förnamn____________
  Efternamn_____________
  Ålder________________
  Födelsedatum________
  Sex__________________
  Äktenskaplig____________
  mängd needed_________
  Varaktighet______________
  ändamål loan__________
  Månadsinkomst__________
  Land________________
  Stat / province___________
  Telefon________________
  Postnummer______________

  Fyll i låneansökan formuläret ovan med dina korrekta uppgifter så att vi kan starta en pålitlig transaktion Vänligen kontakta oss via e-post och vi kommer att vara till din tjänst 24 timmar.

  SvaraRadera
 8. Ansöka om ett lån snabbt och bekvämt sätt att betala räkningarna och ett återupptagande av finansiering av ditt projekt i den billigaste ränta på 3% att kontakta oss idag via: trustfunds804@outlook.com. Lånet behöver ett lån erbjudande vår minimum 1,000.00 val att låna några pengar, jag är en certifierad registrering och långivare Legit, kan du kontakta oss idag om du är intresserad av. Att få detta lån, kontakta mig för mer information om lånet processen eftersom villkoren för lånen och lånebeloppet kommer att överföras till dig. Jag behöver din brådskande svar om du är intresserad

  SvaraRadera
 9. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% är ett legitimt företag med heder och skillnad är vi redo att hjälpa dig i alla finansiella problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (anggadiman1@gmail.com)

  Också ge följa information så att vi kan gå vidare med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående information om vår e-post: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 10. Behöver du lån för projekt, investeringar, personliga lån, lån till företag, bostadslån, studielån, konsolidering och lån för olika projekt? för dem som vill få ett lån från vårt företag bör kontakta oss idag på (ericfinancee@gmail.com eller ericfinancee@outlook.com) och få ditt lån idag.

  SvaraRadera
 11. Har du behov av någon form av lån ?? Om ja, kontakta mig idag för ett snabbt lån till räntan på 3% email Millerporter102@gmail.com

  +2349057519652
  Millerporter102@gmail.com
  Http://millerporter102.wix.com/potterfirms
  Herr Miller Porter

  SvaraRadera
 12. Lånebud mellan synnerligen allvarlig och ärlig

  Jag är en privat investerare och erbjuder kontanter lån till alla
  individer med
  bra karaktär och kunna
  betala utan att förstöra deras månatliga eller årliga budgeten.
  Tack för att kontakta mig för mer information ...
  OBS människor kunna betala en ränta på 2%
  inom 1 till 45 år, beroende på mängden. Jag medger inom följande områden:
  Made Financial;
  -färdig egendom;
  -Credit Investment;
  -färdig Auto;
  -Dette Konsolidering;
  Kredit -Rachat;
  Made Personal.
  För mer information, kan du kontakta mig.
  Svar till min e-post:catrine.wikston@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Lånebud mellan synnerligen allvarlig och ärlig

  Jag är en privat investerare och erbjuder kontanter lån till alla
  individer med
  bra karaktär och kunna
  betala utan att förstöra deras månatliga eller årliga budgeten.
  Tack för att kontakta mig för mer information ...
  OBS människor kunna betala en ränta på 2%
  inom 1 till 45 år, beroende på mängden. Jag medger inom följande områden:
  Made Financial;
  -färdig egendom;
  -Credit Investment;
  -färdig Auto;
  -Dette Konsolidering;
  Kredit -Rachat;
  Made Personal.
  För mer information, kan du kontakta mig.
  Svar till min e-post:catrine.wikston@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Behöver du ett brådskande lån för att starta företag, skuldlån? Köpa en bil eller ett hus? Om ja, oroa dig inte mer, För vi erbjuder alla typer av lån till en låg och överkomlig ränta på 3% utan säkerhet och utan kreditkontroll. Kom tillbaka till oss om du behöver ett lån, vänligen maila mig nu via: russell.credit40@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Hej!
  Jag är en utländsk långivare som jag bestämde mig för att bevilja lån på kort, medellång och lång sikt till ärliga personer som trots sina månatliga inkomster kämpar för att möta sina grundläggande behov. Oavsett om du är en mäklare som vill hjälpa en kund att hitta privat finansiering eller en investerare som vill maximera din avkastning, är jag din kille!

  Vi har en stor del av "Private Capital" och söker aggressivt fastighetslån. Kontakta mig om du vill ha resultat!

  VI FINANSIERAR FÖLJANDE:

  • Lån för alla
  • Flerfamiljshus / lägenheter
  • Kassa ut lån på alla typer av fast egendom
  • Lån till investerarens
  • Bridge Loans / Mezzanine Financing
  • Lån för utländsk köpare
  • Kommersiella lån
  • Land / Konstruktion
  • Ny kommersiell / multifamiljprodukt, med låg ränta på 2%
  • Lånebelopp: 2.000 euro - ovan


  Gonzalez Andres Financial Company
  E-post: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Är du affärsman eller kvinna? Om du har någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Du behöver kredit för att betala skulden? Om du har en låg kredit värdering och bank / andra lokala finansiella institutioner har svårigheter att få lån från? Personligt lån, Business Expansion, Entreprenörskap och utbildning, skuldkonsolidering, hårda pengar lån. Tja, du behöver ett lån eller finansiering av någon anledning. Vi erbjuder lån med låg ränta på 2%, var god kontakta oss med en ständig följeslagare genom detta
  E-post: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

  SvaraRadera
 17. allvarlig låneerbjudande
  Hej Mr eller Ms
  Vi är en kristen organisation som finansierar lånebeloppet du behöver och villkor som gör livet enklare. Vi erbjuder lån från 7000 € till 500.000 € för felsökning en 3% avgift för dem som är intresserade, kontakta oss via vår e-postadress: coutberto.pereza@gmail.com

  SvaraRadera
 18. allvarlig låneerbjudande
  Hej Mr eller Ms
  Vi är en kristen organisation som finansierar lånebeloppet du behöver och villkor som gör livet enklare. Vi erbjuder lån från 7000 € till 500.000 € för felsökning en 3% avgift för dem som är intresserade, kontakta oss via vår e-postadress: coutberto.pereza@gmail.com

  SvaraRadera
 19. Behöver du ett brådskande lån för att starta upp verksamheten, skulder lån? köpa en bil eller ett hus? Om ja oroa dig inte mer, För vi erbjuder alla typer av lån på en låg och prisvärd ränta på 3%, utan säkerhet och utan kreditupplysning. Komma tillbaka till oss om du behöver ett lån, vänligen maila mig nu via: (daniels.loan.investment@gmail.com)

  HÄLSNINGAR
  MR ADAMS DANIELS.......,

  SvaraRadera
 20. Behöver du ett brådskande lån för att starta upp verksamheten, skulder lån? köpa en bil eller ett hus? Om ja oroa dig inte mer, För vi erbjuder alla typer av lån på en låg och prisvärd ränta på 3%, utan säkerhet och utan kreditupplysning. Komma tillbaka till oss om du behöver ett lån, vänligen maila mig nu via: (daniels.loan.investment@gmail.com)

  HÄLSNINGAR
  MR ADAMS DANIELS.......,

  SvaraRadera
 21. Lånbjudande @ 2% kurs !!!

  Vårt företag är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, som ekonomiskt stöd. Vi är ett USA-baserat finansiellt företag.
  Så om du har ekonomiska svårigheter i ekonomisk röra, och du behöver pengar för att starta ditt företag själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala dina räkningar, starta ett bra företag eller har lånat Svårigheter över lokala banker, kontakta oss Idag Email: ohioloans85@gmail.com


  Herr Scotty

  SvaraRadera
 22. sephaniebempes@hotmail.com4 juli 2017 12:49

  Hallå

  lån erbjudande mellan särskilt och ärlig, under 48 timmar

  e-post: thomas.snekkers@yahoo.com
  e-post: sephaniebempes@gmail.com


  Behöver du ett företag lån? eller ett personligt lån? Bil lån? Hypotekslån? Jag är Mrs Sefanja bempes, konton i en privatbank redan gått i pension. Jag gjorde i dag redo för någon som är i behov av en ränta på 3% under 48 timmar. Jag är väldigt ärlig och pålitlig. Kontakta mig idag och offentliggöra det belopp du vill betala. Mina kreditavtal från € 2000 - 800 000 € etc .... Jag är redo att möta dig i 48 timmar. Bank och annan finansiering från utlåning organ kan få dig förkastas, men jag ska vara glad om du är intresserad. Tveka inte att kontakta mig via e-post: sephaniebempes@gmail.com eller per post:
  thomas.snekkers@yahoo.com

  SvaraRadera
 23. Hej, Letar du efter ett mycket äkta lån? Till en överkomlig räntesats? Bearbetas inom 24 timmar. Har du blivit nedvisad ständigt av dina banker och andra finansiella institutioner? Thomas Spencer erbjuder lån som sträcker sig från 1.000 Min. Till 50.000.000,00 Max. Till 2% ränta. Kontakta oss idag via email: thomasloanservice1@gmail.com

  SvaraRadera


 24. Jag heter Elizabeth Forbes från USA. Jag vill tacka Thompson Gary som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag letat efter ett lån för att lösa min skuld, alla jag träffade scammed och tog mina pengar tills jag äntligen träffade Thompson. Han kunde ge mig ett lån på $ 10.000 dollar. Han kan också hjälpa dig. Han har också hjälpt några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hans företag via e-post: (thompson.loanservice@gmail.com) whatsApp nummer: +2349065332165. Jag tror att han kan hjälpa dig. Kontakta honom för att få hjälp precis som han hjälpte mig. Han vet inte att jag gör det här genom att sprida sin goda vilja mot mig, men jag känner att jag borde dela det här med er alla för att befria dig från bedragare, var vänlig akta dig för imitatörer och kontakta rätt lånebolag. Nedan är hans uppmuntrande ord till dem som söker en legit och ärlig privat lånegivare.

  SvaraRadera
 25. Jag heter Elizabeth Forbes från USA. Jag vill tacka Thompson Gary som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag letat efter ett lån för att lösa min skuld, alla jag träffade scammed och tog mina pengar tills jag äntligen träffade Thompson. Han kunde ge mig ett lån på $ 10.000 dollar. Han kan också hjälpa dig. Han har också hjälpt några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hans företag via e-post: (thompson.loanservice@gmail.com) whatsApp nummer: +2349065332165. Jag tror att han kan hjälpa dig. Kontakta honom för att få hjälp precis som han hjälpte mig. Han vet inte att jag gör det här genom att sprida sin goda vilja mot mig, men jag känner att jag borde dela det här med er alla för att befria dig från bedragare, var vänlig akta dig för imitatörer och kontakta rätt lånebolag. Nedan är hans uppmuntrande ord till dem som söker en legit och ärlig privat lånegivare.

  SvaraRadera
 26. .Jag heter Elizabeth Forbes från USA. Jag vill tacka Thompson Gary som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag letat efter ett lån för att lösa min skuld, alla jag träffade scammed och tog mina pengar tills jag äntligen träffade Thompson. Han kunde ge mig ett lån på $ 10.000 dollar. Han kan också hjälpa dig. Han har också hjälpt några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hans företag via e-post: (thompson.loanservice@gmail.com) whatsApp nummer: +2349065332165. Jag tror att han kan hjälpa dig. Kontakta honom för att få hjälp precis som han hjälpte mig. Han vet inte att jag gör det här genom att sprida sin goda vilja mot mig, men jag känner att jag borde dela det här med er alla för att befria dig från bedragare, var vänlig akta dig för imitatörer och kontakta rätt lånebolag. Nedan är hans uppmuntrande ord till dem som söker en legit och ärlig privat lånegivare.

  SvaraRadera
 27. .Jag heter Elizabeth Forbes från USA. Jag vill tacka Thompson Gary som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag letat efter ett lån för att lösa min skuld, alla jag träffade scammed och tog mina pengar tills jag äntligen träffade Thompson. Han kunde ge mig ett lån på $ 10.000 dollar. Han kan också hjälpa dig. Han har också hjälpt några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hans företag via e-post: (thompson.loanservice@gmail.com) whatsApp nummer: +2349065332165. Jag tror att han kan hjälpa dig. Kontakta honom för att få hjälp precis som han hjälpte mig. Han vet inte att jag gör det här genom att sprida sin goda vilja mot mig, men jag känner att jag borde dela det här med er alla för att befria dig från bedragare, var vänlig akta dig för imitatörer och kontakta rätt lånebolag. Nedan är hans uppmuntrande ord till dem som söker en legit och ärlig privat lånegivare.

  SvaraRadera
 28. .Jag heter Elizabeth Forbes från USA. Jag vill tacka Thompson Gary som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag letat efter ett lån för att lösa min skuld, alla jag träffade scammed och tog mina pengar tills jag äntligen träffade Thompson. Han kunde ge mig ett lån på $ 10.000 dollar. Han kan också hjälpa dig. Han har också hjälpt några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hans företag via e-post: (thompson.loanservice@gmail.com) whatsApp nummer: +2349065332165. Jag tror att han kan hjälpa dig. Kontakta honom för att få hjälp precis som han hjälpte mig. Han vet inte att jag gör det här genom att sprida sin goda vilja mot mig, men jag känner att jag borde dela det här med er alla för att befria dig från bedragare, var vänlig akta dig för imitatörer och kontakta rätt lånebolag. Nedan är hans uppmuntrande ord till dem som söker en legit och ärlig privat lånegivare.

  SvaraRadera
 29. sephaniebempes@hotmail.com8 juli 2017 16:06

  Hallå

  lån erbjudande mellan särskilt och ärlig, under 48 timmar

  e-post: gloriaazaro@gmail.com
  e-post: sephaniebempes@gmail.com

  Behöver du ett företag lån? eller ett personligt lån? Bil lån? Hypotekslån? Jag är Mrs Sefanja bempes, konton i en privatbank redan gått i pension. Jag gjorde i dag redo för någon som är i behov av en ränta på 3% under 48 timmar. Jag är väldigt ärlig och pålitlig. Kontakta mig idag och offentliggöra det belopp du vill betala. Mina kreditavtal från € 2000 - 800 000 € etc .... Jag är redo att möta dig i 48 timmar. Bank och annan finansiering från utlåning organ kan få dig förkastas, men jag ska vara glad om du är intresserad. Tveka inte att kontakta mig via e-post: gloriaazaro@gmail.com eller per post:
  sephaniebempes@gmail.com

  SvaraRadera
 30. sephaniebempes@hotmail.com8 juli 2017 16:09

  Hallå

  lån erbjudande mellan särskilt och ärlig, under 48 timmar

  e-post: gloriaazaro@gmail.com
  e-post: sephaniebempes@gmail.com

  Behöver du ett företag lån? eller ett personligt lån? Bil lån? Hypotekslån? Jag är Mrs Sefanja bempes, konton i en privatbank redan gått i pension. Jag gjorde i dag redo för någon som är i behov av en ränta på 3% under 48 timmar. Jag är väldigt ärlig och pålitlig. Kontakta mig idag och offentliggöra det belopp du vill betala. Mina kreditavtal från € 2000 - 800 000 € etc .... Jag är redo att möta dig i 48 timmar. Bank och annan finansiering från utlåning organ kan få dig förkastas, men jag ska vara glad om du är intresserad. Tveka inte att kontakta mig via e-post: gloriaazaro@gmail.com eller per post:
  sephaniebempes@gmail.com

  SvaraRadera
 31. sephaniebempes@hotmail.com8 juli 2017 16:17

  Hej Mr och Mrs

  lån erbjudande mellan särskilt och ärlig, under 48 timmar

  e-post: gloriaazaro@gmail.com
  e-post: sephaniebempes@gmail.com

  Jag är villig att du beviljar ett lån mellan 2000-900000 (Ready
  snabb och tillförlitlig). Jag är i samarbete med flera banker
  hjälpa mig.
  Med en 3% ränta, kan jag ge dig detta lån med alla
  försäkrings- och bankgarantier som möjligt eftersom vara särskilt I
  inte vill bryta mot ocker lag, det är upp till dig att
  månatliga avbetalningar. Dessa är mina villkor för att ge dig ett lån. I dig
  Online erbjuder följande typer av lån:
  - Kommersiella lån
  - Personliga lån
  - Finansierings lån
  - Real Estate lån
  Mitt erbjudande är allvarligt, kan du inser genom en
  rättsligt förfarande för att bevilja lån mellan synnerhet.

  För mer information vänligen skicka ett mail till adressen nedan.

  e-post: gloriaazaro@gmail.com
  e-post: sephaniebempes@gmail.com

  SvaraRadera
 32. sephaniebempes@hotmail.com8 juli 2017 16:23

  Hallå

  lån erbjudande mellan särskilt och ärlig, under 48 timmar

  e-post: gloriaazaro@gmail.com
  e-post: sephaniebempes@gmail.com

  Behöver du ett företag lån? eller ett personligt lån? Bil lån? Hypotekslån? Jag är Mrs Sefanja bempes, konton i en privatbank redan gått i pension. Jag gjorde i dag redo för någon som är i behov av en ränta på 3% under 48 timmar. Jag är väldigt ärlig och pålitlig. Kontakta mig idag och offentliggöra det belopp du vill betala. Mina kreditavtal från € 2000 - 800 000 € etc .... Jag är redo att möta dig i 48 timmar. Bank och annan finansiering från utlåning organ kan få dig förkastas, men jag ska vara glad om du är intresserad. Tveka inte att kontakta mig via e-post: gloriaazaro@gmail.com eller per post:
  sephaniebempes@gmail.com

  SvaraRadera
 33. 3% LÅN RÄNTSVÄXT ANVÄND NU !!!!
  Hallå! I mitten av finansiella bedrägerier finns det fortfarande legitimt
  Lån långivare som ger äkta lån till personer i alla delar av
  World.Are du letar efter en säker och pålitlig långivare? Vem ska
  Hjälpa dig av dina ekonomiska problem, har du en mycket dålig kredit och
  Kan inte säkra lån från banker och du har undrat hur du kommer ut
  Av dina ekonomiska problem. Vill du ha lån i en mycket minimal takt som
  Är lammvänlig, då tror du inte längre som TRUSTFUND LOAN COMPANY
  Erbjuder dig denna möjlighet i ditt finansiella program
  Med en mycket minimal räntesats på 3% och de första 100 sökandena
  Kommer att få sina lån till 2% ränta och även två månader grace period ..
  Om du behöver de finansiella lösningarna och du är intresserad av lånet
  Erbjuda, skynda dig när du erbjuder sista och kontakta Finicial agent via
  Email och namn anges nedan.
  Namn: Mr.adams balyn
  E-post: trustfundfinaceservice@gmail.com
  + (För alla diskussioner)
  GENUINE LOAN COMPANY

  SvaraRadera