tisdag 31 maj 2016

FN saknar 30 miljarder för hjälp i närområdet-SE spenderar 56 miljarder på en bråkdel här

Som rubriken säger saknar FN c:a 3/4 av de 37 miljarder kronor man behöver för att driva verksamheten i Syriens grannländer.

Man har alltså fått in knappt 10 miljarder i bistånd för att hjälpa flera miljoner människor på flykt från Syrien (detta är alltså i huvudsak riktiga flyktingar, inte unga Afghaner från Iran)

I Sverige lägger migrationsverket 56 miljarder i år på den intiala hjälpen åt en bråkdel av det antal som FN hjälper. 2016-220 räknar Migrationsverket med att man behöver 220 miljarder.

FN behöver 37 miljarder för att hjälpa flera miljoner människor att klara sig, vi lägger 56  miljarder på att hjälpa en bråkdel så många allehanda migranter (många söker ett bättre liv och inte flyr för sina liv, enligt Migrationsverkets egna analyser).

Det är så sjukt att kulturmarxisterna gjorde det så fult att hjälpa i närområdet så att folk kanske svälter i FNs läger, när vi lägger enorma summor per person här.

Skämmas borde alla ni politiker som drivit fram denna sjuka snedfördelning av resurser.


2 kommentarer:

  1. Riktigt så bör man ju inte jämföra, det är ju inte så att dessa 56 miljarder var öronmärkta till FN innan (även om endel var det).

    SvaraRadera
  2. Det som ser humanitärt ut med den svenska migrant hjälpen är mera ett sätt att tillfälligt proppa upp ekonomin,att det sedan kommer surt efter,i form av massarbetslöshet bland de som skulle hjälpas blir andras problem.

    SvaraRadera