tisdag 20 september 2016

Det nya landet

Igår fick jag korn på "det nya landet" via twitter. I mina efterforskningar upptäckte jag att vissa publikationer på "högerkanten" skrivit om det hela. Frågan var då om jag skulle släppa det, dvs är hela frågan en no go zone för att Breitbart skrivit om det? Självklart inte, däremot litar jag inte en skund på vad agenda skribenterna på Breitbart skriver utan gjorde egna efterforskningar. Sen är det ju så att bara för att fakta publiceras i tveksamma sammanhang, minskar inte dess äkthet, om de nu är äkta.

Bakom det nya landet ligger IM. Vars räkenskapar jag kikar på nedan.

Till saken. Det nya landet är en ny drive som propagerar för allt som Ramberg humanism står få. Här kommer migranter ge plats kan man sammanfatta det som. Bästa är väl egentligen att ge er lite skärmdumpar från det nya landets kampanjsida.

Först kan vi konstatera att genomslaget på twitter är sådär, 131 följare....


Sen är det så att ni inte kan sitta och löka hemma och glo på tipsextra, nej alla måste integreras. Detta borde alltså betyda att ni inte kan leva som ni gjort utan möste ändra er, oavstt om ni vill eller ej.


En sak har de dock rätt i. Hudfärg ska inte vara en faktor, hur identitetspolitikerna skall ta detta vet jag inte, för dem är ju allt hudfärg.


Här ser vi vilka som står bakom detta upprop. Inga störra förvåningar, förutom PRO kanske? Är deras medlemmar med på tåget? 


Nu till IM, organisationen som ligger bakom Det nya Sverige. Jag läste deras årsredovisning och där skryts det lite om stora framgångar i sociala medier. Hmm well..


Som ni vet är jag rätt ointresserad av hudfärger och ursprung, däremot är jag mkt intresserad av offentliga medel, vem som hänger med vem och finansiering av verksamheter.

Här ser vi några av dem som samarbetar med IM och därmed stöder Det nya landet.

Flera kommuner, PRO, Migrationsverket, länsstyrelser.


Fler nätverkspartners hittar vi. Kommuner, diverse nätverk och Ernst & Young (som även är revisorer och lyfter några hundra tusen i arvode)


Slutligen finansieringen. Deras butiksverksamhet går back med mågra miljoner om året men bidragen rasar in.

Sida, Götebors stad och ungdomsstyrelsen är de storsta givarna. Även bankrutta Malmö kastar in 832 tusen. Skolverket nästan en halv miljon! Osv. Detta är alltså skattemedel som går till denna verksamhet.IM är ursprungligen en vanöigt biståndsorganisation, men i tiden anda verkar även de lägga allt mer krut på att pådyvla oss sina åsikter istället för att be om hjälp för hjälpbehövamde i tredje världen. Man lägger också allt mer fokus på Sverige. Dvs hjälpa fåtalet här istället för flertalet där. Precis som alla andra som har "rätt" åsikt enligt sin tolkning av "humanism"

Hade man gjort detta med privata medel och bidrag hade det väl varit en trovärdighetsfråga gentemot sina givare. Men knappt hälften av deras budget är skattemedel.

Nu har ni fakta och kan bilda er en uppfattning.

5 kommentarer:

 1. "Nya svenskar kommer att ta plats med språk, kultur och vanor", står det. Innebär det att det är fritt fram för svenskar att misshandla hustru och barn och förbjuda fruar och döttrar att ha ett liv utanför hemmet i integrationens namn? Vi måste ju anpassa oss till de nya svenskarnas traditioner och sedvänjor, eller hur?

  SvaraRadera
 2. en väldigt sur tant20 september 2016 14:34

  Ömsesidig integration? Som i Nordkorea, Nazityskland, Daesh...vilka förebilder.
  Jag vägrar blankt. Vad händer när vi vägrar?
  Tack för inlägget. Bör spridas.

  SvaraRadera
 3. "efterforskningar upptäckte jag att vissa publikationer på "högerkanten" skrivit om det hela"

  Vi borde ha kommit längre än så. Skulle tro att din blogg också är en no-go zon som vilken vänsterfjant som helst i Sverige skulle sätta till höger om Breitbart.

  Makt korrumperar. Alla har agenda. Vi behöver mer Breitbart, Drudgereport och mensaner, som är lite utanför mittfåran.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis det lär den vara och det är inte riktigt rätt att rakt av används Bonniers och de andra storspelarnas benämningar på sina konkurrenter. Hatsida är ett epitet de svänger sig med på dem som tar deras marknadsandelar, klart att de hatar dem.

   Illa nog med EIBs ensidiga stöd till en sida i konkurrensen.

   Radera
 4. Pol Pot provade detta med..inte så stor framgång.

  Det mest fascinerande är ju om något PR-snille hos IM på allvar tror att den där videon vinner några hjärtan. Den verkar faktiskt mest vara gjort för att göra ett sk avtryck, som vi som nyttiga idioter nu förstärker.

  Det är dags att göra ett avtryck i plytet på denna skattetankande SIDA-hangaround som uppenbarligen används av kulturmarxisterna för deras smutsiga jobb.

  SvaraRadera