torsdag 8 september 2016

Skolklass TBC undersökt

Nu kör vi ett nytt varv med lite TBC info.

Jag har skrivit om det flera gånger förut, senast den 6/9.

Denna gång blev jag uppmärksammad på att en skolklass blivit TBC testad då man haft en migrant i klassen som kom från ett HVB hem där det varit ett TBCutbrott. Om ngt av barnen inklassen blivit smittat vet jag inte än.


Det anmärkningsvärda är att myndigheterna är så tysta, alternativt försöker lugna folk som i debattartikeln nedan.


Viss är det så att risken att smittas är liten, men den är större än om man inte satt i samma klassrum som en ensamkommande med TBC, vilken inte gjort hälsotester för att staten havererat i sin skyldighet att ta hand om sina medborgare. I artikeln ovan stämmer inte heller informationen, de flesta har inte alls hälsotestat sig. Bara 27% av de som kom 2015 har gjort det (se mitt inlägg i förrgår). Man skriver ju också "av de som nåtts av en kallelse". Hur många är det av totalen undrar man?

Det borde ligga i varje kommuns intresse att göra hälsotester på alla migranter innan de sätts i skolan. Varför det inte görs är en ren skandal. Man bygger glatt bostäder för miljarder, men förebyggande arbete så att inte befintliga kommuninvånare far illa, det struntar man helt i. 

Har f.ö. Fått lite inside info angående migrantbarackerna bredvid dagiset som jag skrev om här


Ursprungligen hette det bostäder för sociala ändamål. Sen talades det om barnfamiljer som skulle bo där och på dagiset förberedde man sig i god "sverige tillsammans" anda att ta emot massa små migrantbarn. Då kommunen sjabblade med bygget blev det försenat då de bröt mot kommunallagen, men nu har iaf inflytt tydligen börjat ske. Tror ni det är många barn? Än så länge ett halvt dussin män 20 -30 år från Afghanistan och Eritrea. Rena lögner från kommunpolitikerna i vanlig ordning alltså. Nåväl, mer om detta bygge senare då jag har lagt ut på entreprenad att fixa lite bilder och annat därifrån (har ju släkt och bekanta i kommunen).

6 kommentarer:

 1. Hej.

  Testa den här på invandringsfetischister:

  Du har att välja på:
  A) skaka hand med etthundra personer, samt tungkyssas med minst tio av dem. Samtliga har genomgått läkarkontroll för div. dropp- och kontaktsmitta, och är friska.
  B) som ovan, men ingen läkarkontroll har skett
  C) som ovan, men minst en/högst fem har TBC, och minst en/högst fem har hepatit; kan överlappa
  D) som ovan men du själv saknar immunförsvar

  Vilken väljer man, om man kan välja?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. I dagens VK kan man läsa om en yngling som har "bäddat för framtiden"!
  http://www.vk.se/1807838/17-aring-utvisas-for-brutal-misshandel

  SvaraRadera
 3. Har undrat varför allt bara blir galnare och galnare, och så går Bank of America ut med detta.

  "BANK OF AMERICA: There's a 20%-50% chance we're inside the matrix and reality is just a simulation"

  http://nordic.businessinsider.com/bank-of-america-wonders-about-the-matrix-2016-9?r=US&IR=T


  SvaraRadera
 4. I en gymnasieskola i Danmark prövar man nu att dela upp eleverna så att de med dansk bakgrund samlas i klasser med minst 50% etnisk danska elever. Det har fått avhoppen från skolan av etniskt danska ungdomar att minska radikalt. Pragmatisk lösning, den kommer vi inte att få se i Sverige på minst 10 år.

  http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2016-09-06-derfor-indfoerer-gymnasium-rene-indvandrerklasser-den-mindst-ringe-loesning

  "Han medgiver samtidig, at integrationen muligvis kan blive vanskeligere i de rene indvandrerklasser, men de har været nødvendige for også at tilgodese de etnisk danske elever. "

  Vänligen
  Roten till det onda

  SvaraRadera
 5. Observera att det står 27% av "alla som kom 2015" fastän det borde stå 27% av alla som refistrerade sig som asylsökande 2015. Därutöver "kom" ju ett antal ytterligare, exakt hur många är obekant, och hur det står till med hälsan hos detta vete endast Allah...

  SvaraRadera
 6. En häst eller hund får sitta i karantän i 3 månader hos lantbruksverket, ägaren får betala.
  Därefter husarest i yttligare ett par månader för vi vill ju inte riskera att våra kära husdjur blir sjuka.
  Dock är tonläget ett annat när det gäller nyanlända, dessa får ej kränkas på något vis.
  Såg utdrag från hackade journaler i Turkiet, massor av migranter (som fortfarande sitter fast i Turkiet) bär på HIV, TBC, Hepatit mm., våldtäkterna i Sverige kan få katastrofala följder för de drabbade, förutom livslånga trauman.

  SvaraRadera