fredag 16 september 2016

RIP Migro?

Eller peace vet jag inte. Desinformationsinstitutet Migro verkar ha somnat in. Man ser aldrig att det skryts om att "man" jobbar för Migro längre, vilket en del desinformatörer gjorde under kaoset 2015.

Senaste aktuella nyheten är från november 15 och sedan dess är det dött. Märklig nog sammanfaller det med att åsiktskorridoren havererade och vi började "bygga gränser. "

På deras hemsida har de rullande banners om gamla artiklar. Lite som ett mausoleum över en havererad idévärld. Eller vad säger ni om nedanstående. Bl.a. Argumenterar skribenten för att man ska ta mer av biståndsbudgeten och lägga på migrationskostnader i SE. Han föredrar alltså att ett fåtal får bo i fina baracker här än 54 ggr fler i baracker i Jordanien. Humanist javisst.

 
Man rekommenderar även en del böcker, exempelvis migrationens kraft. Jag vet inte om vi känt av denna kraft än, men det kommer säkert när Sveriges ekonomi tar språng framåt. Naturligtvis invänder alla dessa extremister att det är fel på systemet, men de drar aldrig slutsatsen att man först måste ändra ett system innen man kör fullskaligt migrationsexperiment. Man lan nämligen inte ha båda sakerna, en liten detalj politikerna till sin förvåning upptäckt . Så nu en gravöl för migrationshaveristerna, eller nä förresten, vi kanske låter dem tyna bort i tysthet (fast ibland är det roligt att komma med en liten recap).

5 kommentarer:

 1. Propagandister som ljög och hittade på men fick medhåll av politiker och hela msm. En fröjd när Tino läxade upp dem då och då. Förmodligen betalda av Soros precis som expo.

  Ser att SD vill ha totalt asylstopp men inget i kvällstidningarna. Vindarna har vänt.

  SvaraRadera
 2. Migrogänget är ultralibertarianer. De har en politisk agenda. I likhet med vår förre statsminister hatar de den svenska välfärdsstaten. Bästa sättet att knäcka den är att ta in så mycket folk utifrån att systemet brakar samman under sin egen tyngd...

  SvaraRadera
 3. Norberg brukar gilla att hänga i Singapore, ett land med mycket hårda nypor när det gäller illegala. De uttalar även explicit att "kebabentreprenörer" icke göre sig besvär.

  Fri, okontrollerad migration från världens alla failed states leder bara till att de som har bästa våldskapitalet regerar gatan. Det förstår en 5-åring men inte en svensk libertarian.

  Jag tyckde denna lilla charmiga berättelse hur tonåriga knarklangare med vapenmakt håller gamla ursvenskar i schack vid besök på kyrkogården är rätt illustrativ.

  "Det 19 juni åker Kjell och hans fru till Östra kyrkogården i Malmö för att titta på blommorna som överlämnades när en släkting begravdes två dagar tidigare. Kjell tar upp sin telefon och panorerar över området.
  Tre killar på en bänk reagerar direkt. De rusar fram och frågar varför han fotograferade dem.
  – Jag svarade att det hade jag inte alls gjort.

  Killarna vill titta i telefonen. Kjell vägrar. Plötsligt tar den minste i gänget, en kille som enligt Kjell ser ut att vara tolv år, kanske tretton, fram en pistol. Han drar ut magasinet som för att kontrollera att den är laddad, skjuter in det igen och trycker sedan pipan mot Kjells panna och säger: ”Du ska dö”."

  Johan Norberg, kan du inte ta ditt feta äckliga hårsvall och pallra dig ner till kyrkogården och hålla en föreläsning för 74-årige Kjell om "migrationens kraft".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å andra sidan fick ju Kjell och fru reda på vad de med stor sannolikhet röstat för i alla år, Duskadö-partier.

   Radera
  2. Jag kan faktiskt hålla med dig, att 87% har valt detta, med mer eller mindre öppna ögon. Mello, netflix, pizza och slentrianmässig 7K-röst har ett pris.

   Men vi vet inte. Kjell kan, liksom jag, ha valt SD sedan de inte ens hade gratis tryck av valsedlar (det var en härlig känsla att ta dem över det hindret).

   Helt oavsett, så har Norberg och anhang med liv och lust påfört oss detta. Han är definitivt på min kom-i-håg lista..

   Radera