torsdag 8 december 2016

Aktivisterna i Stockholms stadshus

När vi för några år sedan flyttade inom landet med familjen var målet ett stabilt område i en trygg kommun med med framtidsutsikter. I praktiken var det nog ngt som raljant kallas white flight. Vi betalade helt enkelt den dyra prislappen att bosätta oss bland andra som också kan betala samma prislapp. I disk kom Bromma upp som tänkbart mål, men det starkast vägande skälet mot detta var att Bromma är en del av Stockholms kommun och vem vet vilka som tar makten där. Nu vet vi vilka som tog makten, ett gäng aktivister från S Mp och Fi.

Det senaste påfundet från dessa aktivister är att barn till sk papperslösa dvs illegala immigranter, nu ska få diverse nya bidrag. I Regeringens åtsramning som pågår har man dragit in rätten till bidrag för personer som fått avslag på asylansökan och uppehåller sig här illegalt (tidigare fick de alltså bidrag, helt sinnessjukt). För att komma runt detta inför nu aktivisterna i Stadshuset ett särskilt kommunalt stöd till papperslösas barn.

Grattis alla Brommabor och övriga stockholmare
2 kommentarer:

 1. Av ren nyfikenhet: fungerade er flytt/flykt som planerat? Fungerande skolor, rimlig kommunalskatt, trygga närområden?

  Vänligen
  Sam Ask

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, bra skolor ok skatt med svenska mått, bra närområde, men dessvärre har tvångsplaceringlagen i kombination med PK-itioter i kommunhuset lagt grunden för ett sluttande plan på några års sikt. Det är dock bra nu, men som SE i övrigt kommer det gå utför även hä, varför våra emigrationsplaner tagit fart.

   Radera