torsdag 22 december 2016

Nya samordnaren mot extremism tänker på Mehmet Kaplan

För några veckor sedan skrev jag om den nya samordnaren och ifrågasatte hennes lämplighet. I dagarna börjar även andra vakna och undra om ngn från Iogt-nto och röda korset, som skrivit böcker om julmust och nostradamus, verkligen är rätt person.

Som bloggens läsare vet är Mehmet Kaplan inte en av mina favoriter, innan han avsattes (avgick) publicerade jag många hilder och nyheter om hans kopplingar till muslimska brödraskapet.

Det verkar som att den nya samordnaren känner Kaplan. Vi får hoppas att hennes arbete inte påverkas av att hon uppenbarligen själv har kopplingar till den islamistiska sfären.

4 kommentarer:

 1. Ship to Gaza-beundrare alltså. Är det inte bara så att vi sett fel och hon är i själva verket ska vara Samordnare för extremism?

  SvaraRadera
 2. Är det så att Sverige styrs av verklighetsfrånvända kommunister och socialister? Även de styrande på myndigheterna tycker allt är bra. Vi som lever i en annan verklighet är oroliga...

  SvaraRadera
 3. Fan jag måste bli mer social.
  Kunskap har inte längre nån betydelse vid "fina" arbeten

  SvaraRadera
 4. Det är fler som tänkt på islamisten, ex. de gröna ersonerna Bam Björling och Birger Schlaug: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/tag/kaplangate/

  SvaraRadera