söndag 4 december 2016

Hipsteridiotin når nya höjder

Ibland undrar man hur folk är funtade. Får några år sedan skämtades det friskt om tyskar som köpte älgbajs på burk, men jag undrar inte om den dumheten är slagen med råge nu.

Hipsterkulturen eller vad det nu är för idioti som frodas på söder når ständigt nya höjder. När man tror att de nått toppen med färskpressad fallfruktjuice eller odlingar i balkonglådor bredvid hårt trafikerade innerstadsgator (sjukt mkt föroreningar) så slår man till igen. Nu spekulerar jag såklart, men det ligger i farans riktning att det är ngn innestadsbo med mp sympatier som kommit på produkterna nedan. 

Vi börjar med "Tälja".

Du erbjuds alltå att köpa ett paket innehållande en planka och en kniv för 499:-. Med detta fantastiska set ska du tälja en smörkniv....alternativt kan du gå ut i skogen och leta upp en torrpinne från rönn och köpa en kniv på Classe O för 30:-....Priset i idioti tar ändå nästa produkt. För det facila priset av 199:- kan du köpa 9 kottar doppade i stearin.

Förutom det uppenbara i att köpa kottar för hiskeliga priser så är det även mkt olämpligt att tända med kottar i en öppen spis eftersom det sprätter från dem. Nu kan vi kanske se fram emot nedbrända hipsterlägenheter där Herr hipster gråter ut framför resterna av sin teryakihäll, ingen kunda ana att kottar sprätter. "Vi" var naiva....

Vill ni ha tändmtrl är det bara att doppa kartongbitar i stearin och voilá. 9 kommentarer:

 1. Ha, ha, är detta på riktigt? Måste vara nån form av practical joke.

  Det roligaste vore att se vem (om någon) som köper detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns att köpa på naturkompaniet....

   Radera
 2. Det råkar inte vara så att NK bara vill "tälja" sig genom bruset och få lite gratisreklam på, tex, bloggar (QED)?

  Jag minns att jag själv la ut lite "goofiga" produkter som fanns till salu men inte var tänkta att sälja ngt när jag ansvarade för marknadsföring på ett företag. Blev lite avtryck och länkar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Möjligt, men det går iaf att köpa kottarna. Såg ngn på twitter som fått en paket...

   Radera
  2. Med sälja ngt" menade jag "något avsevärt antal". Givetvis är det inte vaporware, man levererar produkten, det är ju uppenbart högmarginalprodukter. Och Hipster-Anders nedan verkar ju ha nappat redan. Se till att få affiliateersättning nästa gång :-)

   Radera
  3. Ja det vore ngt om jag fick en krona varje gång ngn köper en kotte ;)

   Radera
 3. Tack för dessa julklappar! (Ska kolla med Naturkompaniet n. vecka om de finns kvar).

  SvaraRadera
 4. Det är väl bra att någon kommit på ett sätt att tjäna pengar på överbetalda pretentiösa dumskallar! Om nu dessa hipsters med rätt värdegrund och likasinnade vänner i sitt umgänge väljer att köpa en bit bräda och en kniv eller några kottar doppade i stearin för ockerpris så är det bara att gratulera säljaren. Att någon övervärderad lägenhet råkar bli utbränd p.g.a sprättande kottar är bara ännu ett bevis på att Darwin's evolutionsteori stämmer.

  SvaraRadera
 5. Har en massa kottar på tomten... här finns ju en förmögenhet att hämta, det enda som behövs är en liten ask att lägga dem i, kanske med F!-rosa rosett på.

  SvaraRadera