söndag 4 december 2016

DN mot Skyttedal så skänker du pengar till rättegångskostnader

Det kanske har undgått en del av er, men stora stygga DN har olovligen snott bilder från Sara Skyttedals facebook och publicerat. Efter olika turer blev det process och förlorar Sara målet har DN ett kostnadsanspråk på sina rättegångskostnader om 370.000 kr.

Sara har startat en insamling som ni hittar nedan. Så tycker ni liksom jag att det är lovvärt att stå upp mot DN, skänk en slant.

På länken nedan kan ni läsa en längre text av Sara om det hela.5 kommentarer:

 1. Redan skickat.
  Tack för att du tar upp det.

  SvaraRadera
 2. Bra initiativ, det roliga med denna affär är att Wolodarski, kanske utan att själv fatta det, väldigt tydligt blottar agenda-DN's cyniska affärsmetoder och syn på den enskilda människan. De blir ett slags Goliats polare i kamp mot David, rätt långt ifrån hur tidningar brukar vilja positionera sig..

  En aspekt som jag tycker är lustig är snacket om att ett par hundratusen SEK i baken skulle sätta Skyttedal i personlig konkurs. Om det stämmer är det ju rätt tydligt att svenskarna inte har någon årslön på banken, inga marginaler. Den faftiga kusinen från landet, som ändå förväntas upprätthålla världens socialbyrå med sina skatter..

  Arma land.

  SvaraRadera
 3. Vad händer med pengarna om hon vinner. Och dessutom Om några månader har alla glömt hur elaka dn var.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinner hon går pengarna till centrum för rättvisa.

   Radera
 4. CFR är bra, riktig win-win!

  SvaraRadera