måndag 25 april 2016

EU kommissionen finansierar muslimska brödraskapet

Ja ni läste rätt i rubriken.

FEMYSO är muslimska brödraskapets ungdomsorganisation i Europa. Som alla dessa islamistorganisationer ger man till det yttre ett sken av att företräda alla muslimer och vara mainstream. I själva verket företräder man islamister och är en del av muslimska brödraskapets mkt starka position i Europa. Det hela började under Nassers tid då västtyskland tog emot dissidenter från Egypten (som erkänt DDR så Västtyskland var sura). Dessa dissidenter var till stor del islamister från muslimska brödraskapet vilka Nasser satte åt hårt. Efter etableringen i Tyskland 1954 ( då Sa'id Ramadan anlände) och framåt har man spridit sig i övriga länder. 

Nåväl, åter till rubriken.

FEMYSO ger ut en del publikationer som mestadels handlar om att allt är islamofobiskt (känns retoriken ingen från SUM-MMRK-iFIS osv?) Av en händelse råkade jag till min fasa se att EU kommissionen är med och finansierar utgivningen av dessa publikationer.


Snacka om att skjuta sig själv i foten. Samtididigt som problemet med radikalisering är enormt i EU, ger man med andra handen pengar till organisationer som står bakom den ideologi som driver radikaliseringen, dvs salfismen.

IMAN handboken finns översatt till 6 språk, svenska är ett av dem. De övriga är Tyska, Engelska, Franska, Holländska och Italienska. Som av en slump är dessa länder nedlusade av islamister.....

https://fr.scribd.com/mobile/doc/251750387/IMAN-Manualen
http://www.femyso.org/publications/2014/IMAN

Ps
Tack till er som klickade på cdon bannern när jag var på tjänsteförrättning i kronans kläder, inkomsterna räcker nog till en bira från systemet
Ds

1 kommentar: