torsdag 14 april 2016

Mehmet Kaplans samröre med extremister

Som ni vet är en av mina favoriter bostadsminister Kaplan. Jag har i ett flertal artiklar skrivit om honom och hans kopplingar till islamister i Sverige och utomlands.

Igår fick bilden nedan spridning på twitter då någon hittade den på Turkiska Riksförbundets hemsida. Den är tagen i somras och är någon samling kring en högtid (jag skiter i orsaken). Det intressanta med bilden är att Kaplan umgås med den nyligen avgångne rashataren Leylani (ni vet han som hetsade mot Armenier) samt representanter för Grå Vargarna och en representant för Mili Görus. Grå Vargarna är en neofascistisk organisation med mängder av våldsdåd bakom sig, Kaplan & Milli Görus har jag skrivit om tidigare här -> http://mensanen.blogspot.se/2015/07/skattemedel-till-islamister.html

Milli Görus var tidigare förbjudna i Turkiet, men efter islamistiska AKPs maktövertagande är man åter på banan där. 

Kaplan har gång efter gång visat på hur nära kopplad han är till islamister som inte hör hemma i en demokrati. Kaplan borde omedelbart avgå, vilket såklart inte kommer hända då han är immun och höjd över all granskning.


Uppdatering (jag uppdaterar detta inlägg när ny information kommer):

Grön ungdom (Hanna Lidström) mfl har nu panik och gör allt för att minimera skadan....det går väl sådär. Hennes tweets raderas av henne på löpande band, men allt sparas på nätet ;)Nja så hemlig är han inte, se bilderna inklippta bredvid hennes tweets.


Kaplans pressis gör inte heller bättre ifrån sig, och får snabbt pudla såklart.


Ok Gråvargen vet vem Kaplan är och Kaplan vet enligt gråvargen vem han är, intrigen tätnar. 
Naturligtvis vet Kaplan vem Gråvargen är, Kaplan umgås frekvent i Turknationalistiska kretsar både i Sverige och Turkiet. Kaplan valde att inte resa sig och gå när han såg vem som var där. Mkt illa!


Kaplans pressis jobbar vidare i uppförsbacke.....


Bitr presschefen på statsrådsberedningen slår dock fast att Kaplan inte vet ngt (troligen en lögn som han medvetet eller omedvetet kör vidare till AL på Aftonbladet).


Jakop Dalunde ger sig in i relativiseringar, ett område han behärskar. 


Dalunde går nu ut och meddelar att det var som en kyrkkaffe.....


Det stora jävla problemet är att folk har vissa åsikter och dessa kommer till uttryck när de inte tänker sig för. De vet att åsikterna inte accepteras i det vanliga samhället, men under stress eller annan affekt eller i slutna sällskap så säger de sin hjärtas mening. Dåren från TRF sa sin riktiga mening, men låtsades att det var ett misstag. Även Kaplans pressis säger det han tycker, men inser sedan att det inte är acceptabelt och pudlar. Åsikterna har de dock kvar och det borde få konsekvenser.

8 kommentarer:

 1. Skicka ditt krav till Moderaterna och Batra,som låter munnen gå,men tydligen tycker att Islamisten och vänsterregeringen gör ett bra jobb.

  SvaraRadera
 2. Intressant inblick i Hanna Lidströms privatliv. Jag är äldre och har mig veterligen inte varit på fest med någon våldtäktsman, än mindre "massvist" antal fester med multipla våldtäktsmän..  SvaraRadera
 3. Nu fattar jag ingenting, tror JD att församlingar regelmässigt bjuder vanliga församlingsbor på (jul)buffé?

  SvaraRadera
 4. Hade jag hamnat på samma fest som massor av våldtäktsmän, hade jag definitivt skyndsamt begett mig därifrån. Hanna Lidström måste ha ett väldigt udda umgänge. Och Kaplan - varför har inte Säpo stoppat honom från att bli minister? Han måste faktiskt anses som en fara för rikets säkerhet.

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Varför umgås Hanna Lidström med män hon vet är dömda för våldtäkt?

  Varför en rasist och svensk-hatare som Kaplan umgås med turkiska nationalister är väl uppenbart. Turkiets och turkarnas ambition har alltid varit att erövra Europa ända sedan Byzantinerna krossades.

  Dags för storstädning med indragna medborgarskap och deportationer - kvittar vart bara det är utanför gränsen.

  För övrigt vill man ju se Löfven svara på frågan om han kan ha en regering ihop med ett parti där en av de tyngsta namnen har sådana kopplingar som Kaplan.

  Fast det är klart, flera av riksdagspartierna har ju högt uppsatta medlemmar med kopplingar till Muslimska Brödraskapet: Waberi, Mustafa Omar, Kaplan. Varför starta ett islamistiskt parti när man kan vara representerad i flera så att man kan få hela partiväsendet att agera i den riktning man vill. Samma taktik som förordades av kommunisterna en gång i tiden.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 6. Någon som har numret till Mona-telefonen? Jag är väldigt oroad över en person som uppenbart är radikaliserad...

  SvaraRadera
 7. Om våra så kallade folkvalda vågar åka till Turkiet och gå på fina middagar borde det ju betyda att det är ett säkert land nu. Då har vi nog några andra som kan få en enkel biljett dit också.

  SvaraRadera
 8. Problemet är i grunden Islam, det är ingen direlt progressiv religion, utan ultrakonservativ. Turkiet har sedan ungturkarnas tid, en egen variant av Sunni-islam, som varit påbjuden av det tidigare maktetablissemanget, lite so vår gamla statskyrka fram till 70-talet.

  Mehmet är Islamist och verkar i brödernas anda, dvs man verkar för att Politik och religion ska vara samma sak, och Mehmet fick ju asyl i Sverige för att han inte ville göra militärtjänst i sitt gamla hemland (vad hans vänner nu menar med nationalism...)

  Bäst är ändå att Mehmet var sosse, och bytte parti när han inte kom fram tillräckligt snabbt. Både S + M jagar röster inom migranterna, och man vet mer än väl, att det är fråga om klaner, så man fiskar i större klaner, och matar klanledaren, som sedan ger order, så röstar hela klanen, uppemot 1000 pers, i samma anda.

  Får de igenom val via internet-röstning kan klarledaren kontrollera rösterna i ännu högre grad.

  Mehemt är så klart högsta vinsten för den nya regimen i Turkiet, som alltså indirekt stödjer IS, för att balansera Shiiter, kurder och Armenier. Välutbildade sekulära Turkar är fantastiska, problemet är, som alltid, de som är religiösa, de är ultraortodoxa, och man kan fråga sig hur i helvete Romson får ihop det med sitt tala om män, när partiet i akt och mening tar fram ministrar, som tror på en bok från 600-talet, där kvinnans plats för alltid är fjättrad, det hela är helt osannolikt, och skulle inte ens kunna gestaltas i en Monty Pyton-avsnitt.

  Bäst är att Kaplan låtsas som att han inte vet vad han gör, det vet han visst, har har bara räknat mer att komma undan, eftersom han är van vid det, alla som kritiserat, har ju varit islamofober, och bäst av allt är att de gift sig samman med Sveriges radikala feminister, man vill ju göra hoppsa-steg hela månaden ut. S.W

  SvaraRadera