fredag 1 april 2016

Södermalm öppnar för nyanlända

Äntligen lite glädjande besked för bloggens läsare. Tidigare har jag ju spekulerat om var Stockholm skall placera alla de nyanlända som stockholmarna skall få nya spännande möten med. Tidigare har det annonserats att Bromma och andra ytterområden för äran att öppna sina hjärtan. Även godhetstörstarna på Söder fick en liten del då man kastar ut några åldringar från ett hem. Nu har dock stadsdelsnämnden på Söder tagit saken i egna händer och öppnar helt sonika ett paviljongområde i Tantolunden samt ett HVB hem på Reimersholme. Det är i skrivande stund oklart när byggnationen är färdig för inflytt.

Troligen blir det en byggnation av modellen nedan för att passa in i parkmiljönSkärmdump av sammanträdesprotokollet nedan.Här kan ni läsa hela mötesprotokollet på Stockholm stads hemsida

6 kommentarer:

 1. Det blir lagom när de som är i Norrland lämnar kylan och skogen....

  SvaraRadera
 2. Jag ska snacka med mina bägge vänner Anders görallt och mikkel igration så hör jag av mig det här ska vi sättastopp för.

  SvaraRadera
 3. utlandssvensk1 april 2016 14:21

  Den var klockren!

  Mycket väl anpassad till läsekretsen! Jag ville så gärna tro.....

  SvaraRadera
 4. Fredrik Sillrygg, hahahaha. Önskar det vore sant. Är det nånstans det skulle behövas 100000 asylanter är det på Söder.

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Antar att förslaget om att göra om de gamla skyddsrummen under stan inte blev tagna på allvar...

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.

   Gnäh! Slarvfel så det visslar om det! Antingen 'förslagen' eller 'taget'. Skyller på fredag.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera