fredag 15 april 2016

Mer om Kaplan-Milli Görüs

Kaplan är ju en person jag skrivit ganska mycket om tidigare, redan 2014 skrev jag om hans samröre med Milli Görüs men då var intresset lågt. Men nu när åsiktskorridoren flyttats och han även hängde med Gråvargar verkar det iaf röna visst intresse hos Media. Kaplan har i Media sagt att Gråvargarna och Salafisterna i Milli Görüs står i olika ändar av den ideologiska paletten, men det är helt fel. Islamismen har hämtat ideer i Fascismen, vilket det skrivits spaltmil om, för den som orkar ta till sig fakta. Att dessa grupper hänger med varandra är inte särskilt konstigt.

Uiguriska Utbildningsföreningen

Det är en organisation för Uigurer, en muslimsk folkgrupp i västra Kina. På denna rätt undanskymda lilla förenings hemsida kan man hitta en del smaksens om Kaplan.

Kaplan talar på möte mot Kina för "östturkistan" Xianjing. Passar detta in i Regeringens politik vs Kina undrar man? Han talar om "Martyrer" och att "östturkistan" ska bli autonomt eller självständigt. Kanske vurman han extra för sina muslimska bröder? 


Uppdatering 16/4 kl 15:06 med 2 videosekvenser
Här en video från mötet där Kaplan talar

Och här videosekvens på bilden där Milli Görüs loggan är i bakgrunden (1h32min in) http://youtu.be/AYALu65_8KQ

Här nedan har vi en hel bildkavalkad där Mehmet är frekvent förekommande. Vad jag förstår av haltande google translate är det ett möte i Vällingby 2013 med Korantävling, Milli Görüs och hela baletten.


Nämen står Kaplan och ber framför Milli Görüs logga? Jag har knappt hört talas om dem eller vad var det han sa? Råkade bara hamna där antar jag?


Sedvanligt uppdelning av publiken ur lite olika vinklar.


Nedan Googles översättning av länken ovan.

Koranen bankett i Stockholm passion i hjärtan ...

Sveriges huvudstad, där den första mem ligger i den vackra Koranen läser konkurrens i Stockholm Maida-i-Koranen programmet har rönt stort intresse. De lyssnar på ljudinställningarna av deltagarna hittade fred med recitation av kända hafiz program en.

Svenska Organisationen för den islamiska gemenskapen Milli Gorus Stockholm Vällingby skolan hölls på konferenslokal "Hz. Muhammad (S) Memorial och Maidan-i Koranen "program till stor uppskattning.
De sju timmars program i den vackra Koranen läsning tävling i Ryssland en med Benjamin Topçuoğlu, Marocko och med Ramzi en 2 gånger gjorts på Koranen läsning tävling i Iran, SWOT Ismail Cosan och egyptiska Yazz Ahmed deltog i mötet.
Program server och gudomliga konstnären Cahit började med Koranen recitation av ögonblick ser bortskämda.
I den första delen av programmet genomförs i två delar IGMG svenska organisationen president Selim stål, vilket gör öppningstal, Stockholm 2 gånger Maida-i de var mycket glada över att göra Kur'anprogram och program till arbete, sade han tack till alla som uppriktigt. Sverige nämnde att organisationen av Umrah skickade 80 unga Steel, gav den goda nyheten att nästa år kommer att finna 200 av denna fråga.
IGMG förekommer i mallen för organisationen ordförande, vice ordförande Murat framåt och IGMG Wien Regional Talmannen gjorde ett tal Turhan Mohammed.
Högtalare vikt sändes som en ledare för muslimska Koranen, är Koranen inte död utan skickas för att studera som gav exempel på ansökningar om levande livet. Hz.Muhammed (saw) uppgav att högtalare ska vara kända av varje muslim av hans liv,profeten noterade att Koranens moraliska värderingar vår moraliska bra.
Att öppnandet av den andra delen av programmet, Miljöpartiet grupp vice ordförande Mehmet Kaplan, '' Vi måste gratulera min bror som serveras i en sådan vacker Koranen bord, '' sade han. Civila samhället , vår ung organisation med sådana program, äldre, barn sade också att de samlar alla från Tiger, tackade alla som bidragit.
Därefter blev han inbjuden till den berömda SWOT är att införa de enskilda scenerna.Först Turkiet från recitation på Koranen-Koranen kan läsa Hafiz Ismail Cos, den andra som den vackra Koranen läsning tävling i Ryssland en med mem Benjamin Topçuoğlu, trea i 2 gånger iranska mem med VM Remzi, och slutligen egyptisk Ahmed hafiz Kora recitation hittas i Yassin.
Vid slutet av MEM och arbetsprogrammen och de hyllade deltagarna fick gåvor till fullo. en mängd olika livsmedel hemma inom ramen för programmet presenterades för gästerna hizmett fundraiser händelse. liksom innehållet, var vi hälsade på programmets funktion utvecklades väl tack vare organisera någon aksamaol inte uppskattas av deltagarna.40 kommentarer:

 1. Hej.

  Undra på att bloggar utmålas som hat-spridare och demokratihot av bidragsberoende journalister. Förklaringsalternativen som finns för gammelmedias genomklappning är inte smickrande:
  Partiskhet
  Inkompetens
  Lathet
  Propaganda/indoktrinering

  Var är skärskådandet av islam som ideologi, av muslimsk infiltration av statsapparaten och var är klarläggandet av svenska muslimska språkrörs kopplingar med terrorister och andra våldsverkare utöver?

  Det saknas i hög grad p.g.a två barriärer: språk och folkgruppstillhörighet.

  Du gör som enmansoperation (?) ett jobb som DN, SvD m fl trots press-stöd misslyckats med i över femton år. Jag lyfter på hatten och känner mig tacksam.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. Jag gör som läraren,lyfter på hatten!Frågan är strävar en del svenska politiker av okunnighet,nyttiga idioter eller av vilja mot fascism modell muslimska brödraskapet?

  SvaraRadera
 3. Tack gode gud för Mehemet och hans bröder :-)
  Läser Olle Lönnaeus i Helsingborgs dagblad:

  http://www.hd.se/nyheter/sverige/2016/04/15/olle-lonnaeus-om-kaplan-varit-socialdemokrat-hade-han-redan-fatt-sparken/

  "Mehmet Kaplan har också gjort en rad märkliga påståenden."

  SW Det är ett understatement....

  "Efter Jyllandpostens publicering av Muhammedkarikatyrerna var han påfallande svajig i sina resonemang om yttrandefrihet."

  S.W Ja, men nu ska rätt vara rätt, det var nästan hela etablissemanget,
  Danskarna hade fel, Sverige rätt, ifråga om vår demokratiska rätt att säga vad vi tycker, tex om irrläror, eller att göra karikatyrer på allt från vita höhö-gubbar, bögar, feminister, ryssar, Indianer, Asiater, Bussister, Hindusister, Katoliker (every little spermie is sacred to God) Reformerta, jag tom Kristdemokrater går att skämta om,
  Kan man inte göra karikatyrer (det kan man gud ske lov även om Judar), så är det något skumt med samtalsklimatet.

  "Kaplan har sagt att islamofobi i Europa är ett viktigt skäl till att unga människor ansluter sig till terrorsekten Islamiska staten."

  Detta är det värsta, att han klarat sid från detta är ofattbart, om Europeer skämtar om Muhammed, en fattig kameldrivare, som sannolikt var lite homo. Och gör nu Européer detta, nä, i vart fall i Sverige hukas det, och pekas finger, och Vilks ska vi inte tala om, det är en människa, en riktig människa, som tom han nu får upprättelse, som om att det skulle vara Vilks fel, enligt Kaplan, att unga vilsna män skär halsen av minoriteter och våldtar deras barn. Det här skildbeläggnade, som sas sanktionerar det egna beteendet, är ack så vanligt, och väldigt väldigt farligt, det är i princip samma metod som Adolf och Josef använde, för att mörda, causa, (causa bellum)
  S.W

  SvaraRadera
 4. "Nyligen skrev han i en debattartikel att Säpo underblåser islamofobi genom att trakassera svenska muslimer."

  SW naturligtvis är det Säpos fel, hade det inte varit för att Säpo tvingas huka, för att mp sitter i regeringen, så hade nog både polis och säkerhetspolis tagit i tur med saken tidigare, men nu har det journalistiska etablissemanget släppt fram politiker av Romson och Mehmet-klass, (underförstått Adolf-typer)och det är bara det att vi inte vill se det. (likheten i beteende och det oförskämda, psykopatiska draget att lägga skuld på andra, jmfr Romsons Almedalstal, som sas blev ögonöppnaren)

  "Samtidigt som Mehmet Kaplan genom åren haft en rad tvivelaktiga kontakter och fällt omdömeslösa uttalanden"

  SW sant, hur fan blev han minister, och vilka inom mp höjde honom? var det kretsen kring Ruwaida, som var den som lyfte Åsa, och i så fall undrar man lite, vilka som styr partiet, efter Peter och Åsa,

  "har det pågått ett otäckt spinn, ett slags ryktesspridning om honom på sociala medier och andra forum."

  S.W Må vara att någon brustit, men detta gäller alla, studera hur människor är nedlåtande mot Löfven, eller hur Palme hade det, är man offentlig politiker, så får man kritik, befogad och obefogad, och bara för Mehmet är Turk, sökt asyl i Sverige för att slippa militärtjänst, och är Islamist, med en egen Islams agenda, så ska han väl inte undgå kritik, och detta med att "hatarna" smädar, det är en liten minoritet, som smäder oavsätt, det går inte att försvara, dock förstå, för det är nog många vanliga människor som får fnatt, av vår politiska klass, som höjer upp personer likt Mehemet, att bli minister, i ett vitkigt ämbete, och där det för gemene man, är så uppenbart att Mehmet inte har rent mjöl i påsen, smäderiet har varit ett lackmus-papper, media har brustit, och tom "heilarna" :-) har haft rätt, (förutom då att de riktiga heilarna, har samarbete med islamister, mot judarna, vilket i grunden var en orsak till delningen mellan SD och ND, (alltså inte Islamisterna)

  "Ett vanligt förekommande påstående har varit att han är djupt insyltad i det islamistiska Muslimska Brödraskapet."

  Mehemet är Islamist, har driver Islam, Islam gör ingen skillnad mellan religion och politik,s tat, och då är det så, hans religiösa rätt, men tro inte att ha eller andra som är djupt övertygade, har andra mål än Islamsk samhällsordning, för de har de, och har dessutom rätt att driva frågan, med Sharia, det är redan i full gång, inom familjerätt, vare sig vi vill det eller inte. Djupt insyltat är en definitionsfråga, ett annat sätt att se det är att han leder, utan att vara alltför mycket praktiskt insyltat. Effekten det samma.

  "Ofta har det varit grundlösa rykten med starkt islamofobiska och rasistiska inslag"

  Den information (dolda) som kommit fram, har icke sällan kommit från vänster, företrädesvis vänsterpartiet och S, de som varit med vet Mehemets agenda, och vilka resor han gjort, inom vänsterpartiet vet man ju om att dessa Islamister är ultrahöger, reaktionärer, men man säger inget, eftersom migranterna ingår i det överordnade målen, det var ju länge tyst om hedermorden, och Svensk journalistik står i djup skuld, som släppt fram ultra-extrema män(iskor) som i krat av sin utseende, etnicitet och religion, givits makt, för sin egen agenda.
  Så ska något gott sägas om Mehemet är det att han bara utnyttjat det Senska systemet, fårskallarna är vi själva, inte ens den riktiga vänstern, klasskampsvänstern, har något till övers för dessa, det är bara det att feministspöket tog över, och hela rasistgrejen, det är som en saga.

  "som inte sällan anspelat på hans utseende."

  Mehmet ser väl inte illa ut, manlig, distinkt turkisk, den som spelar på att han ser ut som en Turk ska, gör väl bara bort sig? Mehmet gör oftast ett sympatiskt intryck, snäll ocn vänlig, så länge han inte ställs mot planket, och ska leverera skarpt, för då har han inga svar. S.W

  SvaraRadera
 5. "Få svenska politiker har utstått så mycket hån och förtal från nättroll på högerkanten som Mehmet Kaplan."

  S.W inte sant, det är snarare tvärt om. och frågan är mer vilekn kant journalisten avser. Detta forum, som mensanden driver, är ett forum för fakta och upplysning, något hat syns inte, möjligen lite ironier och driftkuku med samhället.

  Men visst, har Mehmet varit i blåsväder, och kommenterats, men frågan är varför?

  Varför?

  För att han är Muslim?
  Eller för att han är en opportunistisk islamist med kluven tunga?

  Det är här som motsatta debattsidan inte ser, eller döljer agendan, för det finns naturligtvis hur många som helst, muslimer eller nordafrikaner eller araber, eller turkar, som skulle kunna göra jobbet, företrädesvis sekulära, men dessa kommer inte fram, det är den religiösa krafterna, muhammedanderna som kommer uppåt, och det har varit i princip samma inom moderaterna, och orsaken är röster, de religiösa klanerna, ger många kalkylerbara röster, till skillnad från frigjorda upprorsstinna svenska unga (eller kvinnor :-)

  Har någon glömt valfusket inom moderaterna i Stockholm inför 2010, det var kopplat till klanledare och förorter. S.W

  SvaraRadera
 6. huruvida någon kommentator på detta forum är ett nättroll tål att diskuteras, riktiga troll, som provocerar och försöker sabotera tråden eller debatten, känns omedelbart igen, och sannolikt har Flaschback varit en bra skola för Svenska ungdomar, att lära sig nät-troll, för det finns en rätt bra kultur, och förmåga att känna igen dessa. Att trolla, typ provocera, få tråden att svänga eller spåra ur, är sas en annan sak, studera hur Mehmet svarar på frågor, han håller inte sak, och är det något fel, så är det islamafobin, precis så agerar ett troll, på riktigt.

  Att skriva inlägga och på olika sätt förklara för våra opinionsbildare, om alternativ information, är en annan sak.

  Troll kan väl även vara betalda opinionsbildare med egen agenda, men fråga är om det är troll, varför inte bara kalla dessa för meningsmotståndare, som driver en sak, annonymt.

  Vad som avses är förmodligen vanliga människor som skriver anonymt, dvs debatterar, frågan är nu hur Journalisten vet detta? vilka forum? i vart fall inte detta, undertecknad har dessvärre inte varit i närheten av några hat-sidor eller Flasch-back (ifråga om Mehemt),

  Däremot finns ett intresse, att opbilda (inte obilda), när inte media gör jobbet.

  Mensanen gör ju ett hästjobb, och har enligt programförklaringen startat bloggen i frustration över "trollandet" i trad.media.
  Tänk, att det finns fler personer, som helt enkelt inte mår psykiskt bra, av att gå runt och tralla med som ett får, är vare sig politiken eller opinionsbildningen klarar av att göra jobbet.

  Som medborgare har man ett ansvar, utöver att rösta vart 4e år, att i sin lilla sandlåda bedriva opinion är otroligt viktigt, och ju mer den trad.journalistiken ser detta som ett problem, desto viktigare blir det, vad hade tex Svensk försvarspolitik varit utan Wiseman, Skipper, jägarchefen och nu senast Cylinderhatt. Det är bara att lyfta på hatten, för inte gjorde de ansvariga jobbet. S.W

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Inlägget nu uppdaterat med 2st videosekvenser från Milli Görüs eventet i Vällingby, inkl Kaplan.

  SvaraRadera
 9. Det är lite Kremlologiskt. Att Romson gick ut och försvarade Kaplan, och vilka argument hon hade....Att det inte kunde se varandra,
  av avståndet på bilden att döma)

  I någon rubrik står det:
  "de (Kaplan och Milli) kände inte till att de var på samma middag"
  ?
  Det är otroligt rolig rubrik, samma middag/tillställning var de uppenbarligen på medvetet, om de hade de inte rökt svamp och råkat orientera fel, både Kaplan och Mille medvetna om:

  - Plats (ort):
  - Plats (lokal):
  - Plats. Placering vid bordet, eftersom Kaplan är VIP)
  - Tid:
  - Arrangör, dvs värden.
  - Vad, vad stod det på inbjudan, borde finnas registrerad....
  - Syftet: varför tillställningen hölls, kan man nog ana
  men.... vad var Kaplans syfte med att vara där?
  vilka tillställningar är hon på som ingen vet.
  Närmare bestämt, det är nog ganska uppenbart numera
  att Kaplan är sin egen utrikesminister,
  inte slösar man bort tid att gå på middag,
  som minister, med spridda existenser.

  Kaplan prioriterar hårt, att hålla sig borta,
  (från IT, infrastruktur och bostadsbyggande)
  L

  SvaraRadera
 10. Till Ministerns försvar, är det inte (helt)
  säkert (ställt utom rimligt tvivel) att Mehmet
  kände till att Milli skulle vara på plats, om
  Mehmet är så godtrogen som han säger att han är.

  Visst ska väl Svenska folket (de otrogna) tro på Mehmet,
  han har väl ingen orsak eller intresse av att ljuga?

  Visst är vice statsminister Romson trovärdig,
  hon tillhör klanen kring Mehemet, i vart fall
  kring Ruwaida. Att kritisrea Romson skulle kunna
  vara ett tecken på kvinnohat eller femininofobi.
  och hennes försvar är väldigt väldigt genomtänkt
  och trovärdig.

  Om Mehmet kände till saken, till yttermera visso,
  känner till Milli, har väl Mehmet ingen anledning
  att fara med osanning, väl, inte Romson heller, allt
  annat skulle vara Islamafobi eller uttryck från näthat-
  ande troll, inte skulle det kunna gå att tänka tanken
  att det inte sällan är fel sorts människor som dras till
  makt, och helt enkelt inte¨har minsta skam i kroppen.

  Inte har de väl något att förlora på att de granskas,
  eller att någon granskar nätverket de ingår i. För inte
  kan det vara så att Sveriges opinionsbildande tidningar
  i lite för hög grad blivit beroende ekonomiskt av PR,
  dvs dold agenda-sättning, och inte finns det en koppling
  mellan politik och PR, för annars skulle det väl finnas
  regler om förbud eller krav på transparens, alltså om det
  fanns skäl att misstänka att systemet är korrumperat.

  Imponerande att Romson fått nästa alla distriktsordf
  att ställa upp. Det är partidisciplin det, fan trot.

  Kanske är det så, att det är Islamfobi, fobi att inte våga ifrågasätta religiösa irrläror förklädda i grönt, för inte
  kan det finnas en koppling mellan Islam och politik eller
  ens Turkiet, dvs vad som händer med Turkiet som stat, och
  vilka som nu styr, och hur det kan komma sig att alla som
  ska till IS åker via Turkiet. Feministerna (Romsonfalangen)
  är att gratulera, vilka söta stridskamrater. L

  SvaraRadera
 11. Att Mehemet passerat under radarna består just in rädsla, rädsla att kallas islamfob, eller ännu värre, som i fallet med gallerier, rädsla att ställa ut Vilks, det är samma grund, att skrämma människor från att tänka och yppa helt normala tankar, är den där mannen helt frisk, vad säger karln?

  Hur kan man vara:
  bostadsminister
  Infrastukturminster
  IT-minisiter

  utan att leverera ett enda dugg, varför kunde inte journalsiterna ens ifrågasätta sak, inkompetens, ointresse och att mehemet lägger allt fokus på helt annan agenda (ett dygn har bara 24 timmar)

  Hur kunde S gå med att sätta Mehmet på bostäder?
  Jo, samma som skola, riskportföljer, som kan sakas.

  Dock, Mehmet, måtte han kunna hålla sig kvar, bostads-frågorna
  kommer bara förvärras, och ju längre han sitter kvar, desto större sannolikhet att mp åker ur Riksdagen.

  En medveten taktik, sätt en invandrare på en känslig post, tänk generaldir för AF, journalisterna blindar, tänker bort maktperspektivet, han är ju en stackars Turk, som fått asyl i Sverige från Turkiet, honom måste det vara synd om,och så är han religiös, då spelar han i en annan liga.

  När traditionell media valt att blundat,
  då kommer en rekyl, varför inte?
  Vet ingen längre vad reaktionär är,
  arvet efter 1848, som höll fram till
  1918, i och med att kvinnor fick rösträtt
  inför 20-talet.

  "Och bilden av honom är sammansatt."

  S.W ja, Mehemet är mycket komplex, flydde han, vid tiden han gjorde, dvs när han var runt 19 - 20 år, och han är 71a, så kom Mehemet till Sverige runt 1990 och sökte asyl.

  SvaraRadera
 12. "För tio år publicerade Sydsvenskan en uppmärksammad artikelserie kallad "Haram - förbjudet i islams namn". Den handlade om hur fundamentalistiska åsiktspoliser härjade i några av Malmös bostadsområden."

  SW ser man på....och vad hände.....

  Och när vi intervjuade Mehmet Kaplan – då talesman för Sveriges muslimska råd – tog han kraftfullt avstånd från fundamentalisterna.

  S.W Ja, det krävdes, men Mehmet är inte mindre muslim för det.

  "Jag tycker man kan jämföra dem med rasistiska högerextremister"

  S.W sant, han visste ju om kopplingarna mellan de extremare rasisterna och dito ultra-ortodoxa muslimer. det var inget nytt, men kanske ovanligt från en person som han, om det inte vore så att han kampanjade för att komma vidare inom S....

  "Nu har han själv ätit middag med en svensk fascistledare. Det renderade honom skarp kritik från Stefan Löfven – inte minsta antydan till förtroende"

  SW Mehmet är fullblodsopportunist, och övergav s när dörren stängdes i hans distrikt, till förmån för en annan etnisk förgrundsfigur, s kan inte kvotera in hur många muslimer som helst, så Mehmet bytte fil, och fort gick det, med Romson, Ruwaida och Co, för övrigt är Romsons respektive vänsterpartist, men mer Gudrunvänster, dvs hbtq-höger, så Mehmets värdegrund passar bra med Åsas ;-)

  S.W

  ps det förekommer inga som helst ironier eller påhitt ovan, allt är förtal och källorna kommer absolut inte från vänsterpartiet, och det är en ren slump att Sjöstedt, som fick rensa lite efter Ohlys ungvänster-gäng (identitetsvänstern) först nu vågar tala ur skägget och säga som det är, detta har varit känt länge, på motsatta sidan om högerforumen, men det är först nu, som någon vågar börjar se bilden, det är Kejsarens nya kläder, i sin renaste form. ds

  SvaraRadera
 13. Det finns en stark tradition av sekularism i Turkiet.
  Konstitutionen erkänner religionsfrihet för individer,
  medan religiösa samfund står under statens beskydd, men konstitutionen säger explicit att de inte kan bli
  involverade i den politiska processen.

  Inget parti får hävda att det företräder en form
  av religiös tro, men trots detta uttrycks vanligen
  religiösa känslor genom konservativa partier.

  Turkiet har ett uttryckligt förbud i lag mot bärande
  av huvudduk och religionspolitiska symboliska klädesplagg
  i statliga byggnader, skolor och universitet. Lagen
  godkändes av Europadomstolen som "legitim" i fallet
  Leyla Şahin (inte Sahlin) mot Turkiet den 10 november 2005.

  Turkiets konstitutionen trädde i kraft den 7 november 1982,
  under en militärregim och antogs genom folkomröstning 1982.

  Militären är traditionellt en politiskt mäktig institution,
  som är väktare över Atatürks republik. Skyddet av den turkiska konstitutionen och landets enhet är anförtrodd åt Turkiets krigsmakt, som spelar en formell politisk roll via det Nationella säkerhetsrådet (väktare över republikens sekulära och enhetliga natur och Atatürks reformer)

  2007 demonstrerade en halv miljon människor i Istanbul
  och Ankara mot vad man anser vara den nuvarande regeringens
  ökade islamisering av Turkiet.

  Turkiet har sedan 1995 byggt upp relationer med före detta kommunistiska stater i Östeuropa och Centralasien, vilket har lett till migrationsströmmar mellan dessa stater och Turkiet.

  Turkiets relationer med grannlandet Armenien är fortfarande spända på grund av folkmordet och dödläget i Nagorno-Karabach mellan Armenien och Azerbajdzjan, ett turkspråkigt grannland som är allierat med Turkiet. Det kristna Armenien är allierade med Iran....

  Turkiet deltog i den Natoledda operationen i Afghanistan efter 11 september-attackerna 2001.

  Det därpå initierade Irakkriget väckte starkt inhemskt motstånd i Turkiet, och alla inser nog idag inte hur mycket denna idiotmanöver, att invadera Irak, bidrog till att Islamisera inte bara Irak, utan även Turkiet.

  Ett regeringsförslag om att tillåta amerikanska trupper att attackera Irak från Turkiets sydöstgräns uppnådde inte absolut majoritet på 276 röster som krävdes. (heder åt Turkarna där) Detta ledde till en avkylning av relationerna mellan USA och Turkiet, och en inrikespolitisk pendling, tyvärr åt det religiösa hållet.

  Så detta är ett hot i sig, om militärerna och Kaplans antagonister tappar mark, varför Islamisterna har ett intresse att ta över krigsmakten, och påverka hela EU, vilket man gjort, via att släppa på handbromsen avs flyktingar, och mp har hejat på. heja heja, mera fundamentalism, vi kan ju kompensera eftersom vi själva avskaffat Svenska kyrkans koppling till staten.

  Grekland stödjer numera (naturligtvis) aktivt Turkiets kandidatur till att bli EU-medlem, eftersom det är vänster i Grekland och den nya regimen i Turkiet, som Mehemet är insyltad i, är ortodoxt Islam-höger, naturligtvis, den ene revoltör eller reaktionär, sak samma.
  Grkerna vill bli skuldfria genom EU-anschluss och Turkarna har olika mål, men med nuvarande islamisering och hur IS fått grassera, och hur man tvingat sig på EU genom flyktingtricket, så faller hela EU :-) och så går SD som en raket, och så får vi en Brexit, men så långt kan inte inte Romson och "gräsrötterna" i mp tänka, miljön är ju större, nästan lika viktig som feminismen, och alla som inte tycker som oss, som är främligsfiendtliga, och till på köpet sänkte de Sverige ekoniomi, och byggde upp kåkstäder, nä, håll nu tyst, granska inte Mehemet, han är bara missförstådd....

  Så gör väljarna resten, trots att finns en massa hyggliga sekulära turkar, och naturligtvis Kurder, som ser vad som händer, så det går nog att börja spela på oddset, att det blir en upprepning av 1991 :-)
  S.W

  SvaraRadera
 14. och naturligtvis anklagar Mehemet Säkerhetspolisen, för att vara islamafober, det vet väl alla, till och med Jan "Pippi" G.
  (som i och för sig har rätt i delar av sin kritik mot Sunni-islam inom Saudi). Nä, det otroliga är inte Mehmet, opportunister och spelare av hans kaliber finns det över allt, det otrolig när hur fan han kunde bli minister, på så kort tid inom mp, och vad mp själva har för plan med att ha honom på plats. Kombon Islamist och de grönas vänsterfeminism, borde inte kunna få ihop, dvs de religiösa krafter vänstern ägnat hela 1900-talet att bekämpa, är tillbaka som kampmedel, och det är väl en smula oroande, hur kunde då gå till, och varför kan inte Sverige, om vi nu ska vara så himla präktiga och goda, premiera dugligt migranter, utan dubbel agenda, det finns de med, det är sas lite att göra landet en dubbel otjänst, att premiera fel sorts krafter bland migranterna, och det ansvaret är inte migranternas, utan vår egen inhemska politiska elit. Det är helt enkelt för en vanlig dödlig Svensk medborgare svårt att förstå, Ruwaida var helt oduglig redan som studentpolitiker, samma tid som AKB. Nä, nu håller vi ihop, (hör ni det alla rasister och bergatroll)
  nu sluter vi upp, och sjuger "we shall overcome", och stöttar Mehemet och hans bröder, så slipper vi hela mp 2018, Mehmet kommer fortsätta som kommissarie Clousseau, det har inget med hans hud, tro eller etnicitet att göra, det är hans person. Det är individen, dumskalle.

  Om nu KD svänger vänster, och BF gör jobbet med
  miljö
  säkerhet
  Decentralism (egenmakt)

  och en gång för alla gör upp med galenpannorna med etiketterna (identiteter) så ryker mp 2018, sannolikt även Kd likaså, Centern har en lång väg att vandra, och fasiken vet om Birgitta Olsson kan skapa nystart för Liberalerna, så nu håller vi på Mehmet, en av SDs alla nyttiga idioter (kunde inte låta bli ironin)
  S.W

  SvaraRadera
 15. Avslutningsvis, den bästa liknelsen, om man nu ska sparka uppåt, satir, Mehmet är trots allt statsråd.

  Mehmet liknar både till utseende och kynne Svarte Petter
  (i Musse-Piggserierna) Lite drumlig, opålitlig och klantig)

  Varianter
  Black-Pete
  Pete El Negro
  Sorteper
  Musta Pekka
  Juodasis Pitas (Litauen)
  Pedro El Malo (Petter den onde) Mexikanska
  Daba (Serbiska)
  Barut (Krut) Turkiska
  Boris Boef (Slimme Simon) i Nederländerna, Svarte Petters hemland.

  S.W

  SvaraRadera
 16. Romson (borde inte hon få en egen serie i DN)
  Vad det verkar, har hon briljerat med följande:

  "Han visste inte att han hade en högerextremist som middagssällskap"

  S.W Dvs endera så visste han inte vem personen/personerna var, eller så visste inte Mehmet vad de hade för åsikter.

  Åsa Romson säger till Svenska Dagbladet:

  "att ingen av dem visste att de var på samma middag".

  Det är detta som är världsklass, ju fler gånger man läser igenom uttalandet, desto fnissigare blir man, det gör hela dagen. Notera att ingen av dessa herrar, (hur nu Romson kan veta detta) visste om att de var på middag, samma middag, oberoende av varandra, var de helt utan vetskap om middagen :-)

  "Som jag förstod det såg de inte ens varandra".

  S.W Detta är ännu bättre, nu talar Romson till sitt eget förstånd, och som hon förstod det, för hon var sannolikt inte där själv, så har, notera nu, varken Mehmet sett högerextremisten, och därtill så har Romson förstått att Högerextremisten inte såg Kaplanen, som satt vid "high table". Så naturligtvis försvinner hela skuldfrågan, för om det hade sett varandra, så hade de förstått att de var på samma tillställning, vilket genom att inte se, då inte kunde förstå. Romsonretoriken blir inte bättre än så.

  Postmodernism i ett nötskal, hon är ju trots allt hittepå-vice statsminister, eftersom hon inte var där, och inte anger någon källa, så har hon sas induktivt, rent av a priori, kunna komma fram till att de inte såg varandra, och så här tänker baklängesmänniskor, bakvänt med orsak och verkan. Att eftersom Mehmet är höjd över varje misstanke som extremislamist, eftersom han är islamist, så kan ha inte har samröre med Turkfacister, och eftersom han inte visste att han var på samma ställe, så har inte sett något, för om han sett något, så hade han givetvis lämnat lokalen :-) det är helt otroligt att denna Romson kunnat bli språkrör, eller så är det naturligt, ett tidens tecken på vilka egenskaper som premieras.

  Romson fortsätter:
  "Uppgifterna, både från Mehmet och från dem,
  är att de inte visste att de var på samma middag"

  där kom de fullständiga satsen, beviset, uppgifterna, källan, är alltså Mehmet själv och "de" och hur trovärdigt är detta....

  - Närhet rum och tid
  - Oberoende
  - Tendens

  Romson "poängterar att Kaplan tagit avstånd från organisationen".

  För säkerhets skull, men dessa ord gör ingen övertygad, det är handling som räknas, Mehmet är bostads- Infra och IT minister, att han blivit civiling och Romson juris dr, och de språkliga uttryck och förklaring de levererar, säger något om tankekraft och kunskapsläge , hos landets utbildade elit. S.W

  SvaraRadera
 17. Oj tom Expo klarar av att förstå saken- att Kaplan legitimerar Turkisk Sunniislams nationalism.

  http://expo.se/2016/kaplan-borde-veta-battre_7068.html

  Den enda slutsatsen de inte gör, är att den kultur som funnits i Sverige - att "nationalism" den goda och den onda - per se är dåligt för infödda Svenskar och acceptabel/påbjuden för utrikes, problemen blir gigantiska när dessa män, för det är just män, nästlar sig in o vår egen statsapparat, och sedan bedriver inrikes utrikespolitik, och utrikes inrikespolitik, och kommer undan med det, varje invändning är rasifierad islamafobi, och dessa ord har nog inte satt sig, gudske lov, hos andra än de redan invigda, rena rama pannkakan.
  Språket, som modell för den verklighet vi människor ska bemästra, overklighetens folk med overklighetens språk, med overkliga (oegentliga) ledare. S.W

  SvaraRadera
 18. Jaha, då har det surfats in på en hatsida (notera undvikandet av personliga pronomen) för att läsa av hetsandet :-) och nog är det allvarligt, sakfrågan, men det är bara att erkänna, går inte att bli upprörd, det har hänt något med radarn, istället är det svårt att låta bli att inte dra på munnen, åt den nya språkliga kultur, som är ett resultat av vårt nuvarande kulturklimat, och det är, det måste skrivas, ett manligt språk, fullt av sarkasmer och sannolikt välgrundande värderingar. Det är alltså fråga om en språklig genusanalys, där detta med "rasism" eller snarare socialpsykologiska värderingar på en nivå som sannolikt är helt normal, över tid och region, förr hade vi dansken, finnen eller Norrmannen, om inte annat tysken, eller slaverna, ryssen, och faktum är är många haft goda grunder att ha fördomar mot Svenskar med, i vart fall sedan 30-åriga kriget. Det går att se detta med flera ögon, och det sämsta av alla dåliga perspektiv är att fördöma och demonisera, de riktiga demonerna är ju inte ens där.

  Det hela är en i grunden sunden egenskap, att ge utlopp för tankar och idéer man bär inom sig, dvs hitta någon typ av fränder, de som inte gör det, och känner sig vilsna, går det mindra bra för, demonerna bodde förr under sängen, (Bergman), numera bor demonerna lite varstans, gemensamt är att utan grupp och uppgift, så blir människodjuret galet, och män som bli nerbankade som rasister och fähundar, för att de uttrycker något, tex att deras egna intressen hotas av andra män, är inget märkligt alls.

  I vart fall är språket och uttrycken om islam, och indirekt Mehmet, mer en fråga om hur Sverige har delat upp, i manligt och kvinligt tänkande, den där dikotomin, som genusakademikerna talade om, man har skapat skilda världar, två partier som finns i mitten, attraherar marginalväljare, först kom KD visserligen in 1985 med hjälp av C, men sedan kom MP in, som anarkoliberal avfälling till Fp och sedan kom först SD in som rekyl, som sedan blev SD, dvs:

  VP + S var förr balanserat manligt - kvinnligt
  Nu kvinlig dominans avs väljarbas.

  M var förr mer manligt, och har börjat bli balanserat
  FP och C var balanserade, i stort sätt.


  http://www.exponerat.net/miljopartist-gift-med-muslimsk-terrorist-forsvarar-den-turkiske-islamisten-mehmet-kaplan/

  SvaraRadera
 19. Det rör på sig i Svensk offentlig debatt,

  tom ledaren i DN imponerar, ska ärligen sägas, om satir och faran med kränkta män.

  Den där farliga kränktheten, som inte är samma sak som att säga, du sårade mig, jag blev ledsen, jag har en annan uppfattning, men jag ser ingen orsak till ursäkt. Säger man det, så får man så klart höra, dödö, lilla kränkta vita man...:-) det tillhör spelet, oärlig argumentation, kan bara bemötas med fakta, humor och ironi, och att gli lite oroad, är det inte bättre än så här.

  Dock, mycket är fortfarande ett sökande spel,
  kanske inte medvetet strategiskt, mer osäkert prövande,
  då man befunnit sig för länge i en bubbla, (man sannolikt är kvar i, men tvingas ut, vare sig man vill eller inte.

  Instängd av sin egen omgivning (partigängeriet), i en skengrotta, där verkligheten speglats bort, och om dess sken tagit sig in momentant, har detta förnekats, eller mer sannolikt förträngts.

  - Förvränga
  - Förvanska
  - Förstärka
  - Förtränga
  - Förtiga/förneka

  Intressant att ta del av olika kanter,
  hur ser andras förespeglade verklighet ut?
  Med Mehemet som metafor för en större elefant
  Religion som maktmedel och legitim grund att skapa konflikt.

  http://aktuelltfokus.se/hogern-blaljuger-och-hycklar-om-mehmet-kaplan/

  Samarbete eller konflikt, finns bara två lägen.
  Vill man inte samarbeta, blir det konflikt
  eller omvänt, underkasta dig Islam, eller dö.
  Det är väldigt enkelt, och finns forskning på.

  Tänker lit på Adam Tensta, eller de där lättkränkta männen

  Rashid Musa och favoriten av män med sårad kränkt fördömande blick:
  Kitimbwa Sabuni

  http://www.expressen.se/debatt/med-antirasismen-som-tackmantel/

  Det är ju vi Svenskar ssom själva bäddat sängen för dessa grupper, som av outgrundliga skäl lyckats förena sig med feministerna, ocn "rasifieringen" i sin kamp...om vad då? Jo makt. Feminsterna, de förvirrade, eller de alkoholiserade, kan väl gapa, och akademikerna med, så länge de inte tar över rektorsposter, men när de allierar sig, mot bättre vetande, med ärkekonservativa religiösa fanatiker, som av olika anledningar tagit sig hit för att det var bättre här, och sedan är känner sig rasifierade, för att de inte ritkigt hittar rätt, (framgång) med sin Koranbok i handen, ja då är de så klart kränkta och diskriminerade, dvs det samma som att vältra sig i självförnedring, det är någon annans fel. suck.

  Utöver att i klartext utmålar Alice (som man inte kan tycka bli att inte tycka om i sin förnumstighet och roll som HC-Andersson- gestalt, ettiketteras hon som en tvättäkta Sverigedemokrat, vilket tydligen tillhör standardfrasen, har de inte lärt sig något inom den intellektuella vänstern, ännu?

  Texten är i övrigt intressant, även om slutsatserna faller,
  just av att vänstern fortsätter använder SD-steämplen, för
  de inom borgerligheten (som försiktigt och redligt) spränger sig fria från arvet från tankefrihetsförbudet under hövningen.

  Förstår vänstern fortfarande inte vilka krafter som släpptes lösa när moderaterna, efter viss vånda, efter valet 2002, ställde sig på mps sida, det är ju det strategiska beslutet, som ledde till maktövertagandet, att komma åt utanförskapet, som i själva verket skapade en motreaktion inom S, där HSBs gäng föll som käglor, och in tågade Monas gäng, som gjorde samma gir (tex rättssäkerheten och att avskaffa den politiska (budgetmässiga) delen av asylrätten, som tidigare varit fallet. S.W

  SvaraRadera
 20. Så här argumenterar MMRK på Wiki, och då är det ändå balanserat:

  Muslimska mänskliga rättighetskommittén
  är en svensk muslimsk organisation.


  Organisationen anser sig vara
  en reaktion på

  brott mot mänskliga rättigheter
  begångna mot muslimer (som befinner sig i Sverige)
  under Kriget mot terrorismen

  samt

  mot en allmänt växande islamofobi i samhället.

  MMRK menar att

  muslimers mänskliga rättigheter
  i Sverige och världen dagligen kränks,
  bland annat genom:

  rasism
  kränkande handlingar
  strukturell diskriminering.

  Organisationen anordnade i maj 2010
  ett seminarium med Munir Awad som talare
  om terrorlagstiftningen. (man gillar inte säpo)

  2010 presenterade MMRK en rapport om Munir Awad


  Organisationen har upprepade gånger kritiserat
  politiska företrädare från bland annat
  Socialdemokraterna (Pekul, en kvinna som vet) och
  Folkpartiet (gissa vems kränkta syrra som tag tag i livet)

  för att agera antiislamskt och rasistiskt,
  efter att de bland annat pekat på förekomst
  av islamism i svenska förorter.

  Om SDs politik har de hävdat att den inte är ny,
  utan i linje med den rasistiska föreställningen
  om muslimer som de menar funnits inom samtliga
  etablerade partier sedan 11 september-attackerna 2001.

  Suck - invasionen av Irak var vettlös, den skapade verkligen utrymme för ISIS och Alkaidas fortsättning, och det bar inte bättre med Libyen, och Afganistan, kunde man ha lyckats med, om man inte övergivit landet, fler gånger, vind för våg.

  Detta med kränkta muslimer är ingen barnlek, då det börjar bli väldigt många som är här, som inte:
  - har vilja
  - inte har förmåga
  - inte har insikt, om sitt eget ansvar, att anpassa sig (underkasta sig)

  och detta är lackmustestet, muslimska män är lättkränkta till tusen, eftersom de inte kan och inte vill anpassa sig, så då måste omgivnignen anpssa sig till dem, och då blir det maktkamp, för de vet så väl, att de inte vill tävla på våra villkor, dvs tävla genom meritering och anpassning, det är väl detta som möjligen förenar dessa män, med några av de mer bedrövliga inslagen inom nyfeminismen, insikten om att vägen till framgång, ligger i att kräva att världen ska snurra efter mig och inte tvärt om. Det är alltså fråga om komplett vansinne, besläktat med en fyra-årings psykologiska utveckling. och måtte inte alla Svenska män som befinner sig på vansinnets rand, låta sig hamna i samma fälla, då är det förkylt.
  S.W

  SvaraRadera
 21. För nog har det undrats ute i stugorna, vad nya Liberalerna har hållit hus under våren, ursäktar röran, Liberalerna bygger om,
  och nu har de kommit ut ur garderoben, den processen var nog
  inte lätt, men helt nödvändig, med eller utan Major Björklund
  2018, så har man anpassat sig till verkligheten, det är tryggt.
  Då kan man sova, Liberalerna tar striden, dessutom, med hjälp av sitt kvinnoförbund, utmärkt.

  Det är bara att hålla tummarna för att valmanskåren
  inkluderat alla hens, kan ta till sig detta, att det först
  var en missriktad feminism, som delvis satte oss på pottan
  (ideologisk villervalla) och sedan är till slut, guske lov
  några som kan detta, som har funderat och funderat, och
  kommit fram till att de nog kan finnas en poäng, att tänka
  till lite...

  För det är ett slag om verkligheten vs den retoriska förespeglingen, inte minst, kampen om kvinnorna.

  Kampen står dels inom vänstern

  Klassisk ekonomisk analys (realis) vs
  idneititetsvänstern, värdelelativisterna (fundis),

  och naturligtvis inom högerblocket på liknande sätt,

  nyliberalerna är fundis
  liveralkonservetativa är realis.

  För att uttrycka sig fördomsfullt, så som världen förklaras för barn
  i Ica-kön:

  - tidningar för kvinnor innehåller förebilder, kända människor på framsidan, kvinnor läser skönliteratur och tar del av andra människors sätt att se på världen.

  - Tidningar för män innehåller ting, fiskespön, traktorer, kamrer, skidor, bilar, snöskoters, dvs ting, som man gör saker med. (inkluderat herrmagasin).Män läser faktaböcker, hur man gör något, praktiskt, med fokus på transitiva verb.

  Svårare än så är det inte att förklara den värld barnet har att ta del av, det kan ju barnet se själv, med egna ögon.

  Liknelsen passar för vårt politiska debattklimat
  i vissa fall (mer förr) imponerade statistik, fakta
  och siffror, vi hade frigjort oss från värdegrundsförbannelsen,
  och diskuterade sociekonomiska klyftor, löneskillnader etc.
  Nu handlar det om berättelser, och om andra människors synsätt.
  Det praktiska hantverket, hur man ska göra, lyser med sin frånvaro, Kommision hit och dit.

  Politiken har hållit demos undan fakta i debatten under 2000-talet, inte ens miljöfrågor är konkreta.

  De (partigänggarna, har blivit försäljare av berättelser, sagor om tomtar och troll, och gått över till adjektiven och människorna, vilket är mer effektivt.

  Slaget om verkligheten, det förespeglade, kan aldrig vinnas med fakta, däremot vinner alltid fakta (verkligheten) på riktigt, dvs fungerar inte föreställningen, så tiltar tillvaron, den där tillvaron som inte finns på datorn eller tv-burken.

  Då flyttar människor, eller så kommer inte tågen i tid, eller så lägger man ner försvaret som budgetregulator, eller så blåser man pensionärerna på pensionen, eller lånar man finansiering via Riksgälden för att hålla budgeten, eller sjunker skolresultaten drastiskt, i de områden där svensk arbetarklass (tänk nymoderatska, dvs människor som har ett riktigt arbete och betalar skatt), har övergivit ställningarna, till förmån för välfärdsindustrin. Den processen startades 1998 till 2002 när HSB, tvingades med på budgetsamarbete.

  Nu över till något betydligt mer intressant,
  en vindvisare, sign of the times.

  Gårdagens DN-debatt, som nog inte kan underskattas, i fråga om politiskt val (inkluderat retorik) inför valet 2018, nu har Liberalerna tagit täten, i fråga nr 2, nr ett var försvaret.

  Migration destabliserar samhällsordningen, (ger konkurrens)

  Försvar och rättsväsen (polis) stabilisrar ordningen.

  frågan som ställs, vilka spelregler ska vi spela med, i den konkurrens som ges, när företrädesvis män ska tävla om att få vara tupp. För få män vill frivilligt gå med på att inte vara tupp, och definitivt inte behöva inordna sig i någon annans tuppande, då blir skralt med hönor. S.W

  SvaraRadera
 22. DN-debatt i går
  Folkpartiet har lagt om rodret (igen)

  Arikeln i det följande uppdelad i skilda kapitel,
  så att den går att förstå och analysera bättre.

  (och den får klart godkänt, den visar vägen för en ny trend, att faktisk ta tjuren vid hornen och säga något realt) Håll till gode, Liberala kvinnor tar täten ut ur garderoben… :-)

  Spetsformulering

  I. Det finns en beröringsskräck att prata
  om de utmaningar den stora invandringen innebär.

  II. Liberala Kvinnor uppmanar partiledningen
  att kliva fram och ta ansvar för integrationen.

  (kallas för att pegga upp, öppet och ärligt)

  III. De partier som fortsätter ducka
  för utmaningarna kommer få
  sin dom vid nästa val. (har inte C+L+KD redan fått det...)

  IV. Den domen bör inte falla på Sveriges liberala parti.

  ----------------------

  Klok slutsats, det är rena rama lyteskomiken,
  hur partiledningarna skadeskjutit sig i fötterna,
  och hamnat här.

  Romson och Mehmet överträffar naturligtvis
  all rimlig föreställningsförmåga, och är i sig
  själva satirer, utan att föreställa sig.
  Delar av socialdemokratin ligger inte långt efter,
  och endera kniper de tyst, eller så får vi se en
  stackars liten vilsen Morgan, kippa efter andan,
  och var håller förresten Gudrun hus, hon som dansade
  fram hela baletten från start. och var är Schyffert
  och alla de andra, var är läderbyxgardell, var är alla de
  hårdföra strukturalisterna som hållit sådan nov?

  ---------------------------------------------------------------------

  Central slutsats:

  i. ”När majoriteten av asylinvandringen
  består av män och ensamkommande tonårskillar
  påverkar det jämställdheten.”

  ii. ”Det saknas en jämställdhetskonsekvensanalys
  över asylinvandringen”

  iii. ”en analys över hur kulturkrockarna
  slår mot jämställdheten.”

  Konkret förslag:

  ”Att avstå från att skriva under ett (värdegrunds-)kontrakt
  bör få konsekvenser för den enskildes asylansökan.

  Notera att konskevensen gäller själva ansökan, handlingen eller ärendet, inte individen, som försett ansökan med dubiösa uppgifter...
  :-) Liberalkvinnorna avser så klart personen, asylanten, eller den papperslöse, eftersom våra politiker i akt och mening, klassisk nysvenska, öppet i en SOU skriver att man ska undvika ordet flykting (refuge) från Svenska språket, inte ens invandrare får vi använda, och då blir det svårt för våra folkvalda, att förklara vad de menar, så då blir det konsekvenser för själva ansökan :-) inte för individen. S.W
  ---------------------------------------------------------------------

  SvaraRadera
 23. ---------------------------------------------------------------------
  A. Utrikesanalys:

  "2015 blev ett mörkt år för Europa."

  "EU:s gemensamma asylsystem fungerade inte när den sätts på prov."

  "Sverige har tagit emot flest flyktingar
  i förhållande till vår befolkningsstorlek."
  ---------------------------------------------------------------------

  B. EU-analys

  ”Det är oacceptabelt att det finns länder i EU
  som inte respekterar de system vi gemensamt
  fattat beslut om och inte tar emot flyktingar.”

  ------------------------

  Oj – har man kopplat samman enskilda EU-länder
  mer förutsättningar i deras egna närområden,
  lätt att säga, för oss uppe i höga nord, att vara
  bäst på pappret, men så hände något...

  Övriga EU-länder tröttnade, släppte igenom flyktingarna,
  att passera dit de ville, och Sverige ville mest (Stockholmsprogrammet 2010) så varför inte……

  Det är bara att acceptera, (slicka i sig)
  den politiska verkligheten i andra länder,
  det är deras verklighet och uppgift, inte vår.
  (eftersom det är demokratier som ska ta hänsyn
  till sina egna demos. Precis som i Sverige säger
  politiker en sak och gör en annan, postmodernism
  har drabbat fler än Sverige, realpolitiken är den
  samma. Liksom gudskelov domen från demos.

  ---------------------------------------------------------------------

  C. Global jämställdhetsanalys

  ”Liberalerna är oroade över utvecklingen.”

  ”I World Economic Forums,

  ”Global Gender Gap Report Index” för 2015,

  placerade sig Sverige som världens fjärde
  mest jämställda land.”

  ”Syrien på plats 143 av 145.”

  ”Dessa jämförelser går inte att bortse ifrån
  när vi pratar integrationsutmaningar.”

  ”Det är nödvändigt att det införs ett genusperspektiv i Sverige. ”
  ---------------
  Hoppla – Back to basics.

  Fråga hur det är i Rosengård, gården som Gud och våra folkvalda glömde, i Gårdarike, och lämnade över till andra herrar, hetsporrar. Det är så man kan gråta, att ge upp terräng, det kallas för fördröjningsstrid, i taktiskt manöverprosa.

  Det där genusperspektivet har vi haft,
  men nyfeminsterna tappade visst bort detta,
  och bort tappade de sina systrar, undersköterskor,
  barnskötare, förskolelärare, assistenter, lärare,
  städare, och alla andra serviceyrken som är
  kvinnodominerade, utöver att Alliansen gav dem
  lägre skatt och RUT. och så fick vi Lööf, inget ont
  om personen, men trumpetandet, retoriken, hur ska
  centerpartiet göra mer konkret, ta fram skarpa lagförslag.
  S.W

  SvaraRadera
 24. ------------------------------------------------------------------------
  A. Domestic – (DOM) Inrikesanalys:

  ”Sverige har en historisk svag regering.”

  ”Svensk politik saknar ledarskap”

  ”Sverige har hamnat i ett politiskt ledarlöst vakuum. "

  -----------------
  Historisk svag – JA JA JA

  Saknar ledarskap – JA (i betydelsen vag, feg undflyende)

  Politiskt ledarlöst vakuum
  (formellt fel, ledare har vi,
  men de kan inte ens längre skilja på:

  - Leda (PULL)
  - Styra (PUSH)
  (klassiskt inom management)

  Och har man försökt ta befälet,
  har det varit genom att styra,
  inte genom att tala om vart man ska,
  utan genom att styra genom negativ PUSH.

  Blame—game, fy, usch, shame shame shame,
  spott och spe, det blir inga barn gjorda av det.

  Sverige saknar som bekant förutsättningar för en regering
  som har stöd för majoritet, (inte har majoriteten mot sig) avseende statsbudgeten, eftersom Hövdingen gav fan i parlamentarismens grundregler, och ansåg att striden stod om mp, som vågmästare, inte om politikens sakinnehåll, politiken blev en cynisk lek med makt, där väljarna inte gavs några handkingsalternativ, genom de så kallade utfrysningsleken, kalkylen var att en SD röst var en bortslängd röst, men så fel det blev, soffan vaknade, proteströstandet, plötsligt fick valet en mening, att ge politiken en hint, och demos makt, tänka sig, att människor i grupp, var för sig, kan göra så, (och det är inget nytt)

  Resultatet av först S och sedan Alliansens eftergifter till mp,
  (som var enda vågmästare), varför SD kom som ett svar från väljarna.

  Det som avviker är inte SD, eftersom detta var politiken fram till 2002 av rådande politiska partier, vad som avvek var att samtliga övriga partier hade exakt samma migrationspolitik, det är superskumt bara det, pch ska man tala om konspiration, på riktigt, adekvat konspiration är att olika intressenter gör upp om en gemensam dold agenda, tex att dela upp en marknad genom monopol, så att alla har samma pris, att kunden inte kan välja, just så gjorde man med invandringen, i akt och mening, med känt resultat, ekonomin i obalans, utan ljusning, parlamentariskt kaos, och därtill andra politiska sakområden kraftigt eftersatta, tex järnväg, för att politiken prioriterat annat, försvarspolitiken ska inte ens nämnas. Man kunde tycka att nymoderaterna kunde ha förlorat mer, men väljarna har inte haft alternativen.

  Sedan förvandlades mp från lokala realister till globala idealister, och inte var de ens bildade, det var en massa lökare, som läst informattionskunskap på någon buskig högskola under90-talet.
  S.W
  --------------------------------------------------------------------


  SvaraRadera
 25. B. Praktiserad inrikes jämställdhetspolitisk analys

  ”Sverige har trots detta kommit betydligt längre
  med vårt jämställdhetsarbete, än de länder som nu……”

  ”Sverige har egna jämställdhetsproblem med”

  (ett litet antal Svenska män med inhemsk eller invandrad bakgrund av män som begår, min not):

  - ”våld i nära relationer”

  - ”män som begår övergrepp”

  - ”män som våldtar kvinnor”

  ”I andra länder, till exempel Kanada,
  är det en självklarhet att ha ett genus-
  perspektiv i sin invandringspolitik. ”

  ---------------------

  Detta är alltså genusfrågor i helt ny (fast klassisk) tappning (den där allomfattande nyfeminismen som omfattade allt och därmed inget) börjar visst skärskådas lite – den feminism som Sverige drivit så mycket, under 2000-talet, toppat 2014 med en feministisk utrikespolitik, som landade med totalfiasko. S.W

  SvaraRadera
 26. Notera att liberalkvinnorna nu undviker ordet feminism, vilket är helt rätt, eftersom begreppsinnehållet numera är helt innehållslöst, alla har slitit och dragit i ordet, sugit ut dess betydelse, så att inget längre vet vad det betyder, och då har postmodernismen skördat ny framgång, förvirring. hjärnsläpp, inte bara värderelativism, utan även språkrelativism, back-lash Gudrun, hej och hå.


  Hallå i hela lingonskogen, utrikespolitik går inte (bara)
  ut på att vinna inrikespolitiska poängen, det finns riktiga människor utanför landets gränser, som funderar på vad det
  är vi har för budskap…. Och de kanske inte riktigt ser på
  världen på samma sätt som ”as we do in Sviiiiiden (Switjod)

  Utöver då detta att genuseliten omfamnade utländskt
  inflytande för att komma ännu längre med sina anspråk,
  och så blev de inhemska männen måltavla, och detta
  rekylerade, för att överdriva, kvinnliga akademiker
  röstar mp, manliga arbetare röstar SD, när både M+S
  övergav denna lilla målgrupp.

  Det är tidernas genus-analys :-#,
  som om det vore en överraskning att
  religiösa religiöst övertygade lågutbildade
  män har en annan syn än vi har (haft) i Sverige.

  Det lär väl komma nya uppslag nu, inom akademierna,
  inte med start på gensusvet, man kanske ekonomisk
  historia och statsvet, och sedermera modernhistoria,
  hur i hela fridens namn gick detta gick till?

  Lurade kvinnorna in sig i ett hörn, när de gick makten?

  (så går andemeningen i kommentarsfälten på "hatsidorna"
  Att Svenska kvinnor är så korkade (bortskämda) att de måste importera utländska män, för att få ha några att styra och ställa över, (eler ta hand om) utan att fatta vem som sätter vem på plats, när det är skarpt läge.

  Att kvinnorna själva, leading ladys, ”Urban Express”- folket,
  på Södermalm och som är akademiadel inom humaniora, juridik, och samhällsvetenskap anförda av journalsimens banérförare, fick med sig Gudruns flickor, Bagisreservatisterna,
  att skandera, mera mera mera mera feminism. utan att någon visste vad det var, verbet är feminisera, det är den praktiska konskekvensen av feminism, och se, det innebar konkret, en omfattande masulinisering av Sverige, något som kommer att slå väldigt mycket, i de åldersgrupper som räknas, om 20-30 år, när den gamla svenska stammen, dvs 60- och 70-talsiterna tynar bort, är det en helt ny spelplan, en manligare värld, en värld av värdekonservativa religiösa mön, med skägg och kvinnor i hucklen.

  Vad det var, ohemmad migration, så kom det hit unga män, naturligtvis, öppna famnen, begick någon övergrepp, så relativiserades till omfatta alla män, tom stackars asiater gjordes till gärningsmän, exemplifierade med sedvanliga väck-män som Asonius, Zetreus, Eklund och den där osannolike pistolskytten naturligtvis även Dart Vader, han mes svärdet.

  Avfällingar utanför social gemenskap som agerar på individnivå, må vara lackmuspapper, men är aldrig någon strategisk fara. Inte ens ABB, som uppvisar samma mönster, ensam man, utan social gemenskap eller uppgift, som fastnar i garnet, av galenskap, individ och inte grupp. De som spränger sig i liften uppvisar sannolikt samma bakgrundsmönster, oförmåga att finna en uppgift och en social hemvist i väst. De farliga männen är inte de som spränger sig, de farliga är de som leder, säger en sak och gör en annan. S.W

  SvaraRadera
 27. Människan är som hon är krigisk och mordisk, kamp, och inte samarbete fungerar, och somliga av oss är sämre på samarbete och anpassning än andra. Det är som med Hutuerna (bofasta) och Tutuerna i Ruwanda, T var jägare, och hade lättare att anpassa sig till kollonialmakten Belgien, och fick sedan sota för det, för H insåg att de inte hade samma förmåga, så vad som är "fit" är en relativ fråga, momentant, när det vankas krig. Icke sällan vinner den mordiske. Som vet vem som förlorar om spelet är lika villkor, dvs kräver samarbete.

  Den där variationen, män som agerar med våld, är svår att komma åt på individnivå, vad samhället kan göra, är att få män att agera på gruppnivå, i positiv anda, och när somliga tanklösa feminister, av krassa maktanspråk eller simpelt lågnivåtänkande, spray-målar alla män som potentiella galningar, ja då är det kokta fläsket stekt. Det är fasiken livsfarligt, män som marscherar i grupp, med kampmål.

  Nu har feminsterna fått smaka på ISIL och den marschen har bara börjat, dvs man har rubbat ordningen i MENA, varför de goda männen går upp i rök, och galningar tar över, som vanligt, för att ingen har krut i ballen, medans tid var.

  Anfördes belägg om kollektiv skuld. Det var/är ju lika dant med Judar,,, bara för att det finns några judar som arbetar inom banksektorn, så skulle det finnas en judisk konspiration, eller som det var på 70-talet, att om e turk stal en cykel, vilket hände, så stal inte alla turkar cyklar, de flesta cyklar stals av Svenskar.

  Att först Gudrun och sedan Romson försökte sig på denna retorik, är obehagligt, och kom naturligtvis att innebära århundrades back-lash, för hur tänker en vanlig Svensk helyllekille, när dessa elitkvinnor utmålar dessa som lumpenheten själv, jo, man drar öronen åt sig, och tänker, så där talar en fascist eller en diktator, bevare oss väl. obs försvar till alla vilsna män som tagit sin tillflykt till hatsidorna, vilket nog ändå är bättre än att vara ute i kvarteren och ta över orten med religiös fanatism.
  S.W

  SvaraRadera
 28. F. Folkpartianalys

  ”2002 tog Lars Leijonborg strid
  för en ny integrationspolitisk linje och
  lyfte locket av i den infekterade integrationsdebatten.”

  "Budskapet var tydligt."

  "Alla som bor i Sverige ska göra rätt för sig och
  respektera de värderingar vårt sekulära samhälle vilar på."

  ”Jämställdhets- och värderingsfrågorna blev därmed
  centrala inslag i vårt partis integrationspolitik.”

  ”Vi hade högt förtroende i integrationsfrågorna
  i många år.”

  ”Det förtroendet har vi tappat i dag.”
  -----------------------------------------

  Värderingsfrågorna? vilka sorts värderingar?
  De värderingar Fp för fram nu med hänvisning till 2002,
  mer klassiska jämlighetsfrågor, dvs det gäller alla,
  inte alla utom Mehmets bröder, är väl minst lika mycket värderingar, fast lite andra glasögon.

  Jo, nog har vi andra undrat lite….
  Liberalerna (Fp) gjorde ett kanonval 2002.

  Moderaterna ett dåligt, varpå M börjar intar en mp-linje,
  sedan gjorde sig Fp av med JJ och gjorde upp
  med mp, vp och KD om att göra om hela asylsystemet i grunden,

  så bytte man linje inför att man formerade Alliansen,
  och som om inte det var nog, så ersatte Fp sin integrationsminister 2006 - 2010 med Ullenhag,

  (kvinnan som fann ljuset och lämnade den kränkta brorsan
  till ngn slags självhatande förnedring, att inte räcka till)

  Efter den bakvända analysen, i spåren av Lejonkungen, att om vi bara intar mer av mp, så går det ännu bättre (dvs Sverige begåvades med Ullenhags hemsida med fakta om invandringen)

  Men fakta, valresultaten visade något annat, dire straits, och i självförnekelsens namn, är det inte fel på kartan, och verkligheten ska betvingas, så in med en ny partiledare, och när inte heller denna, fick fart på opinionen, så började hetsen mot majoren i samband med formandet av Dö och det var nog på vippen, för annars hade det inte blivit någon självrättning. Nu har äntligen liberalfeminsterna nyktrat till (i fart fall retoriskt)
  S.W

  SvaraRadera
 29. Ett strategiskt monumentalt felslut, i valet 2010 kom SD in, och då avvel Fp ännu mer från Leionborgs linje. Detta sammanföll lite för mycket med DNs timing, avseende Euron och EU, och utvigdningen av EU, det var ett kollektiv fnatt, helt utan strategisk överblick av konskekvenserna.

  Frågan är mer vilka sorts värderingar som tidigare rådde, jo - det heter kulturrelativism, hård strukturalism och postmodernism.
  --> resultatet är Islamsk domsaga, i var och varannat ort och ställe. Vilket i princip är samma sak som utanförskapsområde, fundamentialism, och att brandkår och polis knappt kan vara på plats. det är ett slags krigstillstånd, kamp och inte anpassning.
  Värst är att den där kampen gäller även inom Islam, så de som vill se på det lite mer reformert, förlorar även de, kampmännen vinner, feminsterna hejade på. S.W

  SvaraRadera
 30. E. Eländet - Politiska felslut*

  ”De etablerade partierna inkluderat Liberalerna,
  har varken mött tidigare oro eller svarat på
  frågor människor ställer i dag.”

  ”Rädslan att spela Sverigedemokraterna i händerna”

  ”drivit en politik som går ut på att tiga ihjäl
  viktiga samhällsfrågor. ”

  ------------------------------------

  Hallå, orsak verkan, jo, man kan nog tro på detta själv, som förklaringsmodell, men det är inte en hållbar förklaring, att förklara hela Sveriges politiska etablissemang som rädda, så
  rädda att man i akt och mening, med alla maktmedel i sin egen
  hand, agerat så att SD ligger stadigt på 15 – 22 % i opinionen,
  och man agerade alltså reaktivt, sakpolitiskt, först efter att skadan var uppenbar, när demos fick nog och SD började närma
  sig 25 % först då reagerade man, men inte av rädsla, utan av
  krass insikt att makten gled etablissemanget ur händer.
  et är en helt annan slags rädsla, att kanske inte kunna
  ha kvar jobbet som politiker och söka sig efter annat,
  så många ordförandeplatser för Rädda barnen finns inte,
  och Naturskyddsföreningen kan glömma medlemskap, rena säljorganisationen.

  Alliansen la om rodret 2002 – 2006 under hövdingen, mest strategiskt var att få in en ny EU-fanatisk liberal ledning i C, vilket gick vägen. Magiskt nog använde både C och MP Fores, partier som var EU-skeptiska, gick snabbt all in, och blev mer eller mindre federalister.

  Alliansens medvetna omsvängning fram till valet 2006 bäddade för maktövertagande och tom egen majoritet 2006, då fanns SD tryggt under spärren. Det var sedan som det hände, först snodde man röster från vänster, och släppte positionen, väl medvetna om att tapp till SD inte var tapp till S varpå man dränerade vänstern, detta var strategiska val, i sin egentliga betydelse.

  Det fanns en orsak till att SD fick luft under vingarna, någon gav dem utrymmet, och faktiskt ansåg att det var värt risken,
  om det var rädsla vet ingen, bara att etablerade opinionsbildare slutade diskutera avgörande frågor, man gick till val på utanförskap,
  och förvärrade det.

  Enskilda, individnivån, var så klart rädda,
  eftersom ledarskapet var så fördömande, så
  fungerar vi människor, men de i toppen var nog
  inte rädda, man tog kalkylerade risker och var
  till exempel helt orätt för att manipulera med
  statistik, så att det man var rädd för,(vad statistiken speglade),

  Verkligheten skulle inte skulle komma fram,
  inte ens Ryska påsken eller försämrat läge
  i vår omvärld.

  Detta är inte rädsla, snarare en definition på
  kollektiv galenskap, att strunta i konsekvensanalys,
  då är man ingen bra ledare, och dåliga ledare brukar
  leda sina folk i fördärv.
  S.W

  SvaraRadera
 31. Om ingen hänger med, är det alltså Liberala kvinnoförbundets DN-debatt-artikel i går som analyseras, kapitel för kapitel.

  F. Fakta - Sveriges asyl och invandringspolitik.

  ”Alliansen gjorde upp med mp 2010 om migrationspolitiken”

  ” ”Ett nytt socialt landskap har vuxit fram i Sverige,
  präglat av”:

  - ”Bostadssegregation

  - hög arbetslöshet

  - dåliga skolresultat

  - hedersrelaterat kvinnoförtryck

  - maktlöshet.”

  ”Det är en utveckling som”:

  - ”delar Sverige

  - kommer förstärka framväxten av parallella samhällen

  - det hedersrelaterade våldet och förtrycket som redan drabbar
  allt för många i Sverige i dag.” (och kommer att öka dramatiskt)

  ”Förra året var de största invandringsgrupperna från
  Syrien, Afghanistan, Irak, Eritrea, Somalia och Iran.”

  ”I dessa länder är hederskulturen en del av samhällsnormen”.
  (Iran har inte samma problem, även om det inte är bra)

  ”Flickor och kvinnor ses som andra klassens medborgare”

  ”Flickor och kvinnor rättigheter är kraftigt begränsade.”

  ”2015 året sökte över 160 000 (företrädesvis Muhammedaner)
  asyl i Sverige. ”

  ”70 % av ansökningarna utgjordes av män.”

  ”Bland ensamkommande tonåringar var det 35 369 asylansökningar.”

  ”Av dessa var 23 480 afghanska tonårskillar”
  (eller fullvuxna män)

  ”Det går idag
  119 pojkar på 100 flickor bland landets 15 åringar.
  126 pojkar på 100 flickor bland landets 16 åringar. ”

  -----------------------------------

  Resterande i praktiken Syrier och Somalier (varför kommer just Afganska män, utan passhandlingar till just Sverige och påstår att de är barn? Hur kommer det sig att fenomenet inte uppstår i andra länder? Och vilka kan har varit ansvariga för att skapa den jordmånen?
  Flyktingarna (Afganerna har inte flyktingskäl) har ett mycket starkt incitament att ljuga om sin ålder, så i praktiken är det mycket färre ”ungdomar” och betydligt fler vuxna män, som nu klassificeras som ”barn” och får räksmörgås, dvs god man samt en ”fosterfamilj, som förmyndare. Det är monumentalt galet, i synnerhet inte som allt kunnat genomföras genom NGM, dvs att man privatiserat tom familjehemsdelen, som förr var en liten del Svenska familjer som tog emot fosterhemsplacerade Svenska barn och tonåringar.
  S.W

  SvaraRadera
 32. G. Gosh Oj – vi tänkte inte på det...
  Frågor den normalbegåvade gör ställa sig i nordiskt klimat.

  ”Var ska flyktingarna bo?"

  ”Hur ska flyktingarna komma i arbete?”

  ”Hur ska flyktingarna lära sig svenska”

  ”Hur påverkas jämställdheten:”

  - när en majoritet av flyktingarna är män och tonårskillar
  - när migranterna kommer från mindre jämställda länder
  med en annan syn på kvinnors och mäns rättigheter.”
  ---------------------
  Ja tänka sig,praktiska frågor, och tro nu inte att det inte blir praktiska konsekvenser av att föra upp tillfälliga baracker i närheten av välmående medelklass småhusområden, för det blir det.
  Priserna på husen sjunken och människor oroar sig, på goda grunder.
  Så den politiska rekylen kan nog komma igen, beroende på var vår politiska klass väljer att placera alla männen, för män är det.

  ------------------------------------------------------------------
  H. Heders…..Liberalkvinnornas slutsatser *

  - "Det finns stora kulturella skillnader
  mellan Sverige och de länder asylinvandringen
  dominerar ifrån."

  - "Det är en skymf mot de flickor och kvinnor
  som varje dag får sina rättigheter kränkta
  i dessa länder om vi inte ser skillnaderna."

  - "Att förtiga (de nyanända männens kvinnosyn)
  är ett sätt att nedgradera den kamp för jäm-
  ställdhet kvinnorättsrörelsen i generationer
  kämpat för i Sverige."

  (tänk alla män som kämpat för jämlikhet)

  - "Det får inte råda minsta oklarhet om att
  livet i Sverige förutsätter att ”de”
  (asylanterna männen) respekterar
  Sveriges värdegrund. ”

  ------------------------------
  Verkar vara rimliga normala ståndpunkter,
  skulle detta vara konstigt, och hur är den
  funtat som inte håller med, och hur kommer
  det sig att detta inte har kunnat uttryckas
  tidigare.

  Vad är det för supersuspekt politisk tänkarelit
  (kommunikatörer) som fått för sig att det skulle
  vara dåligt för opinionen att uttrycka något så
  självklart.

  Liberalerna verkar har läst på, kanske tom tjuvkikat
  i Regeringsformens inledande kapitel, detta vara då
  inga nyheter ens 1974, att alla MEDBORGARE garanteras
  jämlikhet och jämställdhet. RF garanterar inte hela vida
  världen dessa rättigheter, för det insåg grundlagsfäderna inte
  riktigt låg i deras uppdrag, dvs man insåg genom första
  kapitlets första paragraf.

  Vem som var uppdragsgivare, beställaren.
  Den som ger politikerna mandat och sanktion,
  kan de ha glömt bort detta?
  När de lallat runt i Bryssel
  och drömde om någonting ännu större.
  Vilka får, att glömma bort hemmabasen
  verkstadsgolvet, tänkte inte på det?

  Då kan det ju vara en idé att kravställa konntraktet,
  inte blunda när det kommer hit "horder" av blivande
  patriarker, som aldrig någonsin upplevt något annat
  än en klankultur med enskild kvinnlig underordning.

  Vad värre är, utöver tigandet och brunstämplandet,
  man har helt enkelt inte fört någon praktisk politik,
  och ändå in på slutet, inför valet, så ändrade man
  sommaren 2014 reglerna så att det gick ännu lättar
  att få asyl, och passhanteringen ska vi inte tala om.

  Sverige har berikat flyktingindustrin med 100.000-tals
  pass. SD fanns inte i Riksdagen 2002 och inte 2006 heller,
  det tog fart efter att Sverige varit sista land i EU som ordförandeland och Malmborg utsågs till kommmisionär för flyktingfrågor i EU och tog fram ”Stockjholmsprogrammet”
  Detta drev Sverige, och de andra länderna var så där lagom intresserade.

  Dvs det är de etablerade partierna som skapat situationen,
  mot bättre vetande och stämplat alla balanserade efter-
  tänksamma krafter som försökte säga mot, som rasister, dvs Sverigedemokrater.

  Vad Liberala kvinnor säger mellan raderna är följande;

  Den av alliansen förda politiken under åtta år, som avvikit från övriga EU-länder, har varit extrem och fört oss hit, med irreversibla demografiska tillstånd, som därtill medfört en proteströrelse som heter SD. Det parti man skulle tiga ihjäl, fanns ju inte på kartan 2002, så nog har man bäddat sängen.
  S.W

  SvaraRadera
 33. I. Integrationspolitik

  ”Integrationspolitiken kan inte bara handla om:

  - arbete
  - språk
  - utbildning.

  ”Det måste också handla om värderingar och jämställdhet.”
  Värdegrundspolitik:

  ”Ska Sverige vara ett öppet och välkomnande land",

  "är det nödvändigt att vi formar
  en värdegrund som kännetecknas av":

  - "respekt för demokratin,"
  (att det ska behöva skrivas…är ett tecken på hur illa det är)

  - "mänskliga fri – och rättigheter"
  (MR står i motsats till klassisk liberalism, negativ frihet)

  - "särskilt jämställdhet och yttrandefrihet.”

  ------------------------------------
  Ja, frihet…att vad då… få göra vad fan man vill,
  bura in sin hustru i en burka, eller habib - cabriolet, eller
  vad det heter, och sedan…könssegregerade bad, sedan ska kvinnor inte ärva jämlikt, sedan får kvinnor skylla sig själva, om de är ute på kvällen utan sin brorsa, för utan patriark är de lovliga, de små rara ärtorna. De får skylla sig själva våpen, de har ju kämpat för detta, att alla ska få ta del av Svensk jämställdhet,
  så glömde man lite bort detta med norm och volym, att normen ändras med antalet som tycker på ett lite annat sätt. S.W

  SvaraRadera
 34. J. Justus – Justitia (en målkonflikt i sig)

  ”Liberala Kvinnor vill”:

  - ”att Sverige vara ett öppet land"

  - "för de som på grund av krig och förtryck"

  - "söker sin tillflykt hit.”

  ”Men….. då är det viktigt att ta tag i
  missbruket av öppenheten.”

  ”Dels för

  - att skydda den stora majoriteten invandrare

  - som sköter sig och gör värdefulla insatser i vårt samhälle

  - som annars riskerar stämplas kollektivt
  för enskilda brottslingars handlingar”

  ”Men också

  att värna om allmänhetens vilja
  att ta emot fler flyktingar.”

  ”Vi vill även att påföljderna för den
  som inte är svensk medborgare och begår
  allvarliga brott som leder till fängelsestraff
  över två år ska bli tuffare och leda till
  permanent utvisning.”

  -------------------

  Där satt den, målkonflikten, en förutsättning att ta emot alla gäster som på goda grunden vill komma hit och vara en del av vårt idealsamhälle, så liberalt att alla får göra och vara som de vill, är att de som betalar notan, tycker samma sak, och det är väl här som våra politiker glömde en liten fråga, legitimiteten, att man måste ha stöd för sin sak, och det upptäckte man om inte annat genom DÖ, det saknades stöd, demos talade, och det hade inget med antiidealism att göra, utan en vanlig enkel grå krass verklighet, att hela EU-slottet är på lerfötter, om det inte finns en stadig grund, den där subsidiaritetsprincipen.

  Det måste fungera på produktionsnivån, i var enda gård och stuga, annars kommer rekylen, och den kom i hela Europa, och man ska vara väldigt försiktigt med att brunstämpla detta, även om det är en enkel väg, detta fanns inte på samma nivå, före vår elit trampade på gasen, och försökte genomföra en EU-federation.

  Man tappade fotfästet och därmed grunden, legitimiteten, är demokratins grund, inte MR. S.W

  Domsagan är alltid lokal, och fattar inte politiken detta så tar en MC-klubb i bästa fall över, annars kommer källarmosken och patriarkerna, klanen och tankekonformismen. S.W

  SvaraRadera
 35. K. Konstigt – Konflikt – Konfunderad?

  ”För sanningen är att vi# inte kan hjälpa alla.”


  ”Ska vi¤ klara av utmaningarna med integrationen:”

  - ”på ett värdigt sätt
  - är det nödvändigt att
  - vi# prioriterar vilka vi# i första hand ska hjälpa.”
  (med skattebetalarnas medel)

  # Liberalerna
  ¤ skattebetalande medborgare
  --------------------------------------------------------------------

  L. Liberal tillnyktring

  Prioritering av

  - ”Syrienflyktingarna som flytt inbördeskriget”
  - ”flickor och kvinnor som lever
  - under mycket svåra förhållanden
  - i flyktinglägren i Mellanöstern”

  ”är de mest utsatta i dag och bör prioriteras.”

  --------------------------------
  Hear hear, detta är inte Sverigedemokratiska,
  utan en universell insikt, ska det ta 10 år att
  komma på detta? Humanitet handlar om förnuft, att
  prioritera, att hjälpa de mest värnlösa och skydds-
  behövande, att förnela detta är att svika humanitetens
  grundlag. Dvs att prioritera de starka, männen,
  som sätter kvinnor i andra hand, är nog ett av
  världshistoriens mest monumentala felslut avs att
  inte klara av förnuftsfrågan, den medborgarna köper
  var 4e år genom så kallad representativ demokratin,
  (lite som en bolagsstämma)

  --------------------------------------------------------------------
  M. MÅL med Migrationen

  ”Det är ett första steget i att
  få en mer könsjämn invandring.”

  ”Sverige kan påverka FN:s kvotflyktingsystem”

  ”genom att"
  - "kraftigt utöka antalet kvotflyktingar och”
  - ”ge UNHCR i uppdrag att uteslutande prioritera
  flickor och kvinnor,”

  ”om det inte finns ömmande skäl,
  som till exempel att pojkar ska
  få följa med sina mammor hit”
  (haha, skäggbarnsmammor
  (kanske plumpt, men det är ju första tanken, hur kvinnor kommer att användas som alibi, och inte mål i sig själva)
  För en kvinna ägs av klanen. det är lite svårt att förstå ibland.
  -----------------------------------
  Gott, prioritera de mest utsatta, men
  finns det någon budgetgräns,
  hur många vi kan ta emot på årlig basis,
  och hur gör Sverige med alla som tar sig
  hit den vanliga flyktrutten, via smuggleindustrin,
  inte ett ord om hur detta ska stävjas, Frontex?
  S.W

  SvaraRadera
 36. N. Nationell samling

  ”Det ska vara obligatoriskt för alla
  ”som kommer hit att redan under asyltiden”

  ”delta i en introduktionskurs om den liberala demokratin.”

  ”Det innebär att man förbinder sig till ett samhällskontrakt."

  ”Det får inte råda minsta oklarhet om att livet i Sverige
  förutsätter att man respekterar denna värdegrund”.

  (vad som lärs ut på introduktionskursen?)
  (värdegrundskonsult + tolk = kostnad)

  ”Att avstå från att skriva under ett sådant kontrakt
  ”bör få konsekvenser för den enskildes asylansökan.”

  ”Hänvisning ska givetvis tas till internationella konventioner”

  ”men upprätthåller man hederskulturens förtryckande normer, kränker flickors och kvinnors frihet har man förbrukat sin rätt att leva i Sverige.”

  Jo - det fungerar nog i teorin.
  S.W

  SvaraRadera
 37. Värdegrundskurs
  +
  tolk för att gå kursen + fickpengar
  +
  spåkkurs
  +
  sjikvård + tandvård
  +
  kontrakt
  = uppehållstillstånd, bra morot.

  Det är inte samma sak som ett prov, om personen har begripit de hela, och ärligt talat, Sverige är ett av världens mest besynnerliga länder, så besynnerligt, att vi skälva inte förstår, att andra förstår, att vi själva inte begriper oss på oss själva,
  och förutsätter att alla andra ska göra precis som vi.

  Ligger rätt nära ett prov, ett Sverigeprov, det borde sas vara självklart, forulär A,

  att ställa krav, men frågan är om detta accepteras av värdegrundsvänstern och alla kuatlurrelativister,
  är inte detta nära Danskjävlarnas synsätt?

  Någon har tänkt på att resurser är ändliga,
  inte skattemedlen, utan skattebetalarnas förtroende.

  Så man måste vinna tillbaka väljare
  utan att ändra på systemet:

  välfärdssamhälle + asylrätt = ekonomiskt incitament att komma hit.

  Det fanns en gräns för generositeten, lite samma samma sak som socialisterna upptäckte i forna Öst—blocket.

  och nu har HSB listat ut att man inte kan få del av välfärden genom att bara bli folkbokförd = skattskriven, man måste även förtjäna det hela, och faktum är att HSB sa lite samma sak redan 2002 - 2006 och för detta fick han spott och spe.

  Detta med:
  basnivå
  medelnivå
  frivillig extranivå

  Detta med gränser, inom en gräns regerar Justitia,
  och kan man inte klara av att hålla sig inom fru
  Justitias gränser får man faktiskt finna sig i att
  rätta sig, eller lämna, eller sitta finkan, land
  ska med lag byggas och gäller lika för alla.

  Kvinnofrid har funnits nedtecknad i landskapslagarna
  och har funnits sedan Hedenhöös i norden.

  Vad liberlaerna säger är:

  Det finns normer i Sverige, som tas för givna,
  följ eller kom inte hit. Normen, det demokratiska
  företrädesvis hetro-normativa pursvenska normativet,
  har varit på undantag, istället har var och ens egen
  privata norm varit påbjuden och det tog lite tid,
  innan kvinnorna fattade galoppen, hela deras frihet
  bygger på att den försvaras, om inte, så bombas kvinnorna
  tillbaka till stenåldern, jämlikt sina systrar i
  Sunnimuslimska klansamhällen.

  Det är bara att välja, följ Åsas fördömanden av Svenska män,
  som inte är vatten värda, som genom demokratiska reformer,
  steg för steg, berett vägen för exakt lika rättigheter (utom avseende att vara vårdnadshavare för barn, där kvinnan ensam har alla rättigheter)

  Tänk nu på kära liberala systrar, att det är helt
  legitimt att lura en otrogen. Så att säga en sak,
  är likt Mehemet, inte samma sak som att följa ordets
  lag. Dvs alla som inte vet, vet inte den egentliga agendan,
  och de som vet, vet att det som sägs, är mindre viktigt
  är det som görs.

  De (kvinnorna) som vi ska ta mot, (eller menar de
  skäggbarnen som är omyndiga?) skriver så klart på,
  om detta krävs för att få uppehållstillstånd, värdegrund,
  är ju ändå en relativ fråga, som man kan praktisera hur man vill.

  Koppla sedan detta till RF och religionsfrihet,
  och vår demokratiska rätt (TF) att tycka vad fasiken
  vi vill, så länge vi inte påstår oss sympatisera med
  nationell socialism) Sedan garvar man, man (eller kvinna)
  får stanna om man säger som Svensken vill (retoriskt),
  och hur har Liberalerna tänkt med språket, de som kommer
  hit kan företrädesvis sitt eget språk, vem ska undervisa?

  Vem ska översätta våra svenska ord, källspråk, till det nya målspråket, och klarar man av att förstå vad vi menar.
  S.W

  SvaraRadera
 38. Jösses, det finns möjligen ett rättsfall, NJA, om värdegrunden
  i RF, som centrum för rättvisa drivit.

  Och även om det gick att skriva en Svensk värdegrund,
  baserad på RF, och detta gick att översätta till arabiska,
  där alla inte kan läsa, så faller allt platt, om det sedan
  inte blir någon konsekvens, dvs ska vi införa värdegrunds-
  domstolar,

  eller som mer troligt,

  våra vanliga allmänna domstolar, som hanterar brottmål,
  får genom ändrad lagstiftning, hantera avvikelser från
  vår lag, dvs brott, tex att kladda, taffsa, smäda,
  hota eller våldta, vilket redan är straffbelagda,
  utöver själva brottet, även döma till utvisning, vilket
  de redan kan.

  Så kan Sverige fortsätta importera ”värdegrundsstämplade” män
  (lite cyniskt, men minskar värdegrundskontraktet volymen?)

  För de kommer ändå ta sig hit, allt betalas genom att
  Sverige under prövningen, betalar ut kapital, som ger
  pay-back till smuggelindustrin, så ska man lyckas så
  får det bli skolbespisning och standardkläder, inte
  en sekin, och returbiljett inom en vecka om man inte
  har id-handling. Men nu kommer inte Liberalerna att
  vika från HR, och asylrätten, så det är ingen fara,
  utöver männen, som ändå kommer hit, så får vi balans
  genom att även ta hit kvinnor, det är bra.

  Hjälper inte, för det är bara att gå under jorden,
  de som kommer hit har ingen identiet, utan förses
  med provisorisk Svensk ny id, så Gott – alltid något,
  och detta slutar inte förrän man stryper pengastömmen,
  att ge pengar till människor som tar sig hit under falska förespeglingar och rabblar rätt sorts hbtq-formel är
  inga som helst problem, att ljuga för en otrogen,
  för andra syften, är sas hedervärt, heders.

  Den har våra politiska partier dödat helt, inkl tron
  på att våra politiker menar vad de säger, i praktisk
  handling. Men försöka duger, det är hedervärt
  (Svenskspråklig betydelse)

  att Liberalerna tar sin del av ansvaret,
  genom att tala om tidigare felslut, och
  föra fram nya vindar, genom att föra den
  under kvinnornas fana.

  Det är både snyggt och kommer att fungera i debatten, och dra till sig stackars unga kvinnor, som funderar på vad de ska rösta, om de blir lite förvirrade av mp. Det kommer att fungera – svensk klassisk jämställdhet mellan man och kvinna, gäller hög som låg, kreti och pleti, master and servant, svart som vit, invandrare som etnisk ursprungsbefolkning, Svensk som utlänning. Politiker som undersåte, folk och fä. S.W

  SvaraRadera
 39. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 40. Att gnälla och skylla från sig – det är alla andras fel,
  att förklara den egna gruppens, individens, tillkortakommanden,
  är i själva verket grunden för att misslyckas, så till den mildra grad att man väljer att sluta leva - tex att spränga sig i luften.

  Resilience is that ineffable quality that allows some people
  to be knocked down by life and come back stronger than ever.
  Rather than letting failure overcome them and drain their resolve,
  they find a way to rise from the ashes. Psychologists have identified
  some of the factors that make someone resilient, among them a positive attitude, optimism, the ability to regulate emotions, and the ability to see failure as a form of helpful feedback.
  Even after misfortune, resilient people are blessed with such an outlook
  that they are able to change course and soldier on.

  Synd att inte ordet finns på Svenska. L

  SvaraRadera