tisdag 19 april 2016

Islamister-bidragsentreprenörerna

Äntligen är det inte längre Tabu att tala om vare sig islamister eller de organisationer och personer som härbärgerar dessa.

Jag har tidigare uppmärksammat Ibn Rushd som lyfter miljonbidrag samt bedriver flyktingmottagande (dvs roffar åt sig pengar). Samt att man kan söka bidrag för att lära sig söka bidrag.

I mitt inlägg om Kaplan listade jag en mängd organisationer han har samröre med. Vad får då dessa i bidrag? Att luska fram alla bidrag de får är nästan omöjligt då man i Sverige kan få bidrag från alla möjliga olika håll av kommuner, stiftelser och myndigheter.

Fd ungdomstyrelsen heter numera MUCF och är en stor bidragsgivare (det är såklart skattemedel så det är ni som är bidragsgivare...). Här har ni listan för 2016

Men låt oss göra ett försök.

Vi börjar med SMFR (Svenska muslimer för fred och rättvisa) Kaplan är medgrundare.

De har under 2011-till idag lyft 7,2 miljoner i bidrag.

De lyfter 575 000 kronor för att... ja vad ska de göra egentligen? (om förra årets bidrag)


SUM (Sveriges unga muslimer). Där Kaplan var ordförande ett tag. Nu är det den ständigt kränkte sympatisören till muslimska brödraskapet Rashid Musa.

Man inledda starkt 2011 med 50 000 för projektet "Muslimofobi"
SUM har fått 1,6 miljoner beviljat i organisationsbidrag för 2016. Troligen tillkommer mer i ngt projektbidrag.2015 hystade man in 3 miljoner i org samt projektbidrag.

Ovan kommer alltså från ungdomsstyrelsen. Sedan har vi folkbildningsrådet som fördelar drygt 3 miljarder per år. Tror ni gamarna samlas?

Där hittar vi Ibn Rushd

I folkbildningsrådet finns en särskild pott på 200 miljoner till studieförbund där deltagarna har problem med svenska språket. Tror ni det gynnar Ibn Rushd? Se sida 36 i deras ÅR

" Ibn Rushds andel utrikes födda cirkeldeltagare uppgår dock till 78 procent"

Ibn Rushd fick 17,3 miljoner i bidrag 2014. (s 86)

Lite lustigt är det att Ibd Rushd gett sig in i flyktingprofitörernas verksamhet (se länk ovan), undrar om man använt bidragspengar som en startplatta? Då vore ju iofs cirkeln sluten på något vis.

Ovan har jag listat 3 organisationer som dels rör sig kring Kaplan och miljöpartiet, samt i islamistiska kretsar. Att miljontals kronor i skattemedel fortsätter rinna ner i deras fickor är rent skandalöst. Vi sitter alltså och betalar dem för att de ska få sprida sin sjuka syn på verkligheten mellan sig och ha tid att rekrytera fler islamister. Det vore lite intressant att se hur många av de "svenska" terrorresande islamisterna som deltagit i något event eller studiecirkel som ovanstående fått betalt av staten för att hålla.

Bara att vi ger pengar för att invandrargrupper skall umgås med med varandra (tänker på alla bidrag till etniska föreningar runt om i landet) tycker jag verkar lite felaktigt ur ett integrationsperspektiv, tvärtom borde väl stöd ges så de kommer ut ur sin bubbla och blir vanliga medelsvensson som jobbar och betalar skatt?

Ni minns väl förresten att nuvarande statsrådet Bah Kunke tidigare satt på bidragskranen på Ungdomsstyrelsen?


Slutligen, Fatima Doubakil (som hyllat Osama bin laden m.m. m.m.) och Kitibwa Sabuni(den ständigt kränkte ordf för Afrosvenskarnas riksförbund) driver ett konsultföretag där man får hjälp att....söka bidrag Jo de om några är väl experter...
11 kommentarer:

 1. Ja, det är på något vis över alla föreställningar.
  man kan faktiskt lägga på en seriös (och naturligtvis
  spekulativ(hypotes) att de har rätt, de kränkta.

  Det är inte helt otroligt att det är riktig rasism.
  Den kränkte vet om att vederbörande endera saknar
  förmåga och/eller saknar vilja, att göra något annat än
  att kräla i bidragsträsket (tigga) och kan natuligtvis
  inte erkänna detta.

  Sedan har vi de övriga, som står för fiolenera, som tänker,
  jösses, en arbetsskygg, skenhelig halvoduglig varelse, med
  stor käft, fan vad besvärlig, ge honom lite bidrag, så håller
  vederbörande tyst.

  eller så tänker bidragsgivare, ojoj, en stackars afrikan,
  inte kan han klara sig själv, vi måste ge honom lite bidrag.

  Nu är ju detta naturligtvis inte sant, och därtill opassande, men i grund och botten är det enkelt, ger man eller inte när man passerar förbi en tiggare, jag ger aldrig, av humanitära orsaker, det är att socialisera fel beteende.

  Och om hypotesen ovan inte hade någon poäng, så skulle nog någon journalist granskat deras medlemsregister......
  eftersom bidragen är en funktion av deras omfattning.

  det är några brevlådeorgansiationer, och 2-3 unga arga kränkta män, som inte är kränkta, utan bara lärt sig ett smidigt sätt hur man kan fördriva sin tid, genom att absolut inte göra någonting annat än kräla, och fortsätta skapa bilden, av att det är alla andra det är fel på, för att vederbärande tvungas sitta hela dagarna och fylla i medlemsregister med hittepåfolk från klanen, (många kvinnor) som aldrig någonsin får ngt att säga till om, allt enligt retoriken
  feminism, demokrati, antirasism, men det är på något osannolikt vis rasism, att de som står för nota låter detta fortgå, humant är inte inte, och något bestående värv för framtiden, är det inte, vi köper oss fria från den skuld vi känner, att vi inte vet vad killen ska göra, kanske städa i t-banan? kanske sälja frukt på hörtorget, kanske äldrevården skulle passa, eller varför inte pröva på att städa. det finns så mycket man kan göra för att bidra till stacken.
  S.W

  PS Det kan förekomma raljanta inslag, dessa herrar var en plåga redan under valrörelsen 2010, och är expert på att blänga in i kameran och se förorättad ut.

  Studeras medlemsregistren och närvarokorten, journalisterna har gjort vissa försök, men sas inte fått vidare när de upptäckte farsonten, det är samma penna, samma bläck samma kille, som mångdubblar sitt eget subjekt, gör sig till tolk för ett kollektiv, utan att ha alltför många bokstäver rätt, mer än att det egentligen är vi själva som endera är korkade, eller är rasister, som låter föreställningen fortsätta. Det måste vara strukturellt, svenskens överseende beteende. DS

  SvaraRadera
 2. Kan inte säga att all denna information om och från organisationer som arbetar för minskad islamofobi minskar min tveksamhet till islam.

  SvaraRadera
 3. Det är en stor skandal att alliansen under sina åtta år vid makten inte stängde bidragskranen. Särskilt som de i retoriken alltid har varit emot bidrag. Men det kanske var när bidragen gick till svenskar?
  Alliansen utsåg Bah Kunke till chef för ungdomsstyrelsen.
  Bo Adolfsson, Mölndal

  SvaraRadera
 4. kränkt igen ...http://www.svd.se/sveriges-unga-muslimer-hade-aldrig-hant-en-vit-politiker/om/sverige

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Sverige är en trött gammal älg - för gammal och trött för att skrapa väck fästingar och annat bös, och snart för trött för att hålla undan vargarna.

  Jaja, snart är det älgjakt.

  Det är en skam att SvT inte erkänner att diverse dylika sammanhang och kopplingar varit kända i åratal. Finns det möjlighet för di (och andra snokande bloggare) att se om någon som varit på sidan är från en tidningsredaktion eller från SR/SvT?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://mediacreeper.com/site/mensanen.blogspot.se

   Radera
  2. Hej.

   Tackar mjukost!

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera
 6. För den som inte redan gjort det: Läs Johan Lundbergs Ljusets fiender. Där finns alla dessa bidragsmjölkande figurer omnämnda och avklädda. Islamismen är en totalitär rörelse precis som nazismen och kommunismen. Informationen har funnits, men har boken uppmärksammats i den utsträckning den förtjänar? Nej.

  SvaraRadera
 7. Ljusets fiender borde vara obligatorisk läsning för alla journalister och politiker. Ivar Arpi har uppmärksammat den lite, men som sagt vi som är insatta är inte förvånade över vad som nu "framkommer"

  SvaraRadera
 8. Lite lustigt att Expressen avslöjar detta en dag efter att jag skrev detta inlägg (rörande SMFR) http://www.expressen.se/nyheter/khans-organisation-far-miljoner-i-bidrag/

  SvaraRadera
 9. Kaplan effekten..... se det som ett lavemang

  SvaraRadera