tisdag 19 april 2016

Miljöpartiet - grodfabriken

Nu kanske ni tror att jag menar grodor i något miljöform, ex den hotade lövgrodan. Men jag menar såklart den spärreld av grodor och floskler som hoppar ur miljöpartisters munnar. 

Bästa tillfället att se en av dessa ganska vanliga och dessvärre inte utrotningshotade djur är att sätta en miljöpartist framför en kamera utan manus. Då väller de fram som om kameran var en lite härlig lerpöl de vill vältra sig i.

Vi börjar med de senaste dagarnas skörd.

Fridolin "Vi är en kollisionsregering" jotack! Sagt i all hast, såg klippet på Twitter i hos SVTs gomorronankare  @alexandernoren

Romson "Elfte september olyckorna" i ngn fom av försök att rentvå Kaplan. 24 min in i sändningen http://www.svtplay.se/video/7873173/gomorron-sverige/gomorron-sverige-19-apr-06-25

Hon ska senare i AB livesändning förklara vad hon menar med "olycka"

Vi minns ju också hennes tweet efter terrordådet i Paris


Samt hennes jmf med Auschwitz


Garthon- Han skyller Kaplans samröre med fascister-terrorister och islamsiter på....Israel. TV4 nyhetsmorgon idag.


Personligen tror jag trots den skämtsamma inledning inte att detta rör sig om slarv utan exemplifierar helt enkelt hur skev miljöpartiets moraliska kompass och världbild är.

5 kommentarer:

 1. Betänk att dessa individer inte är några fjantar i ett dåligt humorprogram på tv, utan ingår i Sveriges regering och företräder Sverige i världen.

  SvaraRadera
 2. Var vår "Landsfader" Stefan Lövén bara ironisk när han berömde Mehmet Kaplans insats som Bostadsminister? Bostadsbyggandet i storstadsregionerna har ju minskat 2015 jämfört med 2014. Dessutom, de byggen som pågår är ju projekterade under Alliansregeringens tid.
  Mehmet Kaplan var ett fiasko som Bostads- och IT-minister! Vilket inte är så konstigt med tanke på att han i likhet med många andra ministrar Lövén utsett helt saknar erfarenhet av sitt verksamhetsområde.
  Men han försökte i alla fall förkovra sig! Läs följande: http://cornucopia.cornubot.se/2014/11/tidningen-arkitekten-far-inte-tag-pa.html

  SvaraRadera
 3. Jo, detta med 11 september är klurigt.
  Olyckligt, på så vis var det en olycka....

  Det intressanta är ju att två plan som åker in
  i två skyskrapor i Ney-York, kan göra detta av
  en slump, så det var sas en mycket medveten och
  planerad handling/aktion.

  Inte ens en flygolycka kan hon ha menat.


  Så man får gräva djupare i Romsons mentala föreställningsvärld,
  Det är ju uppenbart ett attentat, och det var uppenbart terrorister som rattade planen, som i akt och mening träffade byggnaderna.

  Detta i sin tur skedde i början av Bush ämbetsperiod, och som ledde fram till kriget mot terrorism (men notera, den olyka som de facta drabbade Irak, initierades av oro för kärnvapen, vilket i efterhand visade sig vara ogrundad. Så hela Irak drabbades av en olycka, men inte var det pga 11 september.

  Sedan är det en annan femma att byggnad nr 7 kollapsade (på samma vis som man spränger hus) genom en påstådd brand i ett soffa, och att de personer som kan något om mekanik, är rätt eniga om att mängden flybränsle som fanns i planen, inte räcker till för att smälta allt stål, och fanns det tillräckligt, ca 1000 gånger så mycket, så skulle ändå stålet skyddats av all isolering och aspets.
  Så byggnaderna har helt säkert inte kunnat rasa samman åp exakt samma vis, våning för våning, gneom att stålet smält, och då måste så klart stålet bara ha deformererats (om det inte poleriserades) och då borde i vart fall inte de övre delarna av byggnaderna, också ha smält, gått upp i rök.

  Detta och mycket annat, sant eller osant, är så klart frågor som finns i svang, i fler kretsar än Romsons, och även om man nu inte tror att det var planden som var hela förklaringen till att byggnaderna gick upp i rök, dvs oberoende av varandra föll samman på exakt samma vis som man spränger byggnader, så kvarstår frågan, att det inte direkt var en vanlig olycka, utan i högsta grad ett attentat, och drbbade, blev väl New-York-borna och alla stackars satar som satt i planen. Fy katten. Nä, den mest sannolika förklaringen till Romsons nya felsägning, är att hon anser något, i saken, som hon inte vet något om, men förmodligen fått ta del av i de kretsar hon onekligen umgås i. Ur sunnimuslimsk synvinkel var invasionen av Irak mycket mindre än vad som drabbade Shia, Kurder och träskaraberna. Men det var Sunni-klanerna som fick sina privilegier åsidosatta. Dvs invasionen av Irak, öppnade upp för shiagrupper och för kurder, och det hade nog inte riktigt USA räknat med, vad det var frö ande som kom ut ur flaskan. Olycka...var det en naturkatastrof, eller var det ett attentat? Romson och klimatet, mer bidragspengar att dela ut, för visst vill väl alla vara jultomte i paradiset. S.W

  SvaraRadera
 4. Alltså, det måste vara någon slags postmodern felkoppling
  det verkar inte sitta ihop, orden och den verklighet utanför
  vice statsministerns själv, som ska beskriva och förklara
  för oss andra, hur vår folkvalde ledare, uppfattar situationen/
  världen, det blir inte mer absurdistan än så här.

  Reporter: vad menar du med olycka?

  Romson:
  "Olyckan är att vi (Svensk inrikesdebatt) fick
  en väldigt hård debatt kring integrationen"

  hoppsan, det är "11 septemberolyckan" som alltså
  påverkade debatten i Sverige negativt? Det var de facto efter
  valet 2002 som MP med flera, trummade igenom nya rättssäkra regler för flyktingar och det gick inte att ta miste med lystern i blicken hos vänstern, vad detta skulle leda till (inge budgetstopp)
  Alltså, tiden 2002 - 2006 ändrade tom moderaterna inställning och blev det mest flykting- och invandrarvänliga partiet, (efter centern och Mp) så där träffar Romson lite fel....i sak.

  Romson fortsätter:
  "och kring hur samhället växer
  med olika religioner sida vid sida
  och den diskriminering som kom,"

  "samhället kom att utvecklas menar Romson,
  för visst har samhället växt, och diskriminering,
  avser Romson att alla som kommit hit är diskriminerade?
  kan det inte vara så enkelt att de som är infödda, har ett
  litet kompetensmässigt övertag, i kraft av att kunna språk,
  seder och bruk, och är detta diskrimering, så är väl var enda jävel diskriminerad, i kraft av att inte behärska något lika bra som någon annan. Hur var det med den där pinglan som hade afrokrull och ett fördelaktigt yttre, som mp hyrde in inför valet, som de lovade anställning på RK, och som inte klarade kontrollen, henne fick RK köpa ut efter tvistemål, (förlikning) i domstol, eftersom mp vägrade befatta sig med flickan.

  förklarade Romson och lade till:

  "- Självklart är attacken mot New York 11 september 2001 en av de största attackerna och terrorhandlingarna och övergreppen mot den fredliga och demokratiska världen som vi har sett i modern tid. "

  Ok, det visste vi, men fad fasiken, hur får människan ihop kopplingen mellan olycka 11 septemberolyckan och diskriminering i Sverige 2002 - 2006, för det var ju då som mp spelade ut person mot borgerligheten, och persson var skogsturkstokig, och lät Person sitta kvar, genom att kräva helt ny lagstiftning avs migration, så nog fasiken har MPs politik påverkat, för resultatet blev ännu mer utanförskap och elände, männisor som placeras i obygden, i resrvat, utan tillgång till god skolgång eller arbetsmarknad, den soppan kan nog inte Romson lasta 11 september. Däremot finns det så klart orsaker till krigen, en kombo av stormaktspolitik, och olösta lokala klankonflikter, därtill den eviga kampen mellan Shia och Sunni, Romsons lyckas dra precis alla trådar till diskriminering, inkl växthuseffekten.

  Bara hålla tummarna att Mp inte får något mer inflytande, utöver möjligen Bolund. Vilka osannolika klåpare. S.W

  SvaraRadera
 5. Nä, fasiken, nu måste man stänga butiken och arbeta lite, har skrattat så jag kiknar åt alla fantastiska skämt om olyckor, som Romsonolyckan myntat, det blir inte mer världsklass än så här, det blir tom hoppsasteg under löpturen. Sverige måste kunna exportera detta som humor till resten av Europa, den gröna värdegrunden har talat. Någon stans känns detta som en upprättelse, till alla förbannat duktiga ambitiösa begåvade arbetssamma människor som kommit till Sverige, och fått se det svenska maktetablissemanget befo0las av dårar, som i sin tur premierar och lyfter fram de krafter som utgjort orsaken till flykten, och så kontrar Romson med flera med diskriminering och rasism. Hon är en ren olycka, och helt hopplös att samarbeta med, eftersom hon bara kan kritisera/anklaga, inte göra ett enda konkret handtag själv, som ger effekt. Det är synd att dessa egenskaper har varit så framgångsrika, i vårt lilla land. Vad avsmittande och upplyftande det är, Åsa har gjort hela vecka, och det är inte ens skadeglädje eller lyteskomik, hon är ändå dr, nä, detta är humor på riktigt, satir i sin finaste form.

  Tack god gud för Åsa, det bästa är att hon kommer att leverera mera.

  Lyckliga gatan
  (nynna med och tänka på hus som går upp i rök
  eller alla städer som pulveriserats och sprängts
  tänk på alla som talibanerna mördat, alla Armenier
  som mördats, alla Kurder som sprängts i bitar och
  tänk för guds skull inte på Aus-Witsch eller 2a
  VK-olyckan)

  Minnena kommer så ofta till mig,
  Nu är alla borta, jag fattar det ej

  Borta är huset där murgrönan klängde
  Borta är grinden där vi stod och hänga

  Lyckliga gatan du, som varje dag du hörde vårt glam
  En gång fanns rosor här där nu en stad fort växer fram

  Lyckliga gatan du finns inte mer,
  Du har försvunnit med hela kvarter

  Tystnat har leken, tystnat har sången
  Högt över marken svävar betongen

  När jag kom åter var allt så förändrat
  trampat och skövla, fördärvat och skändat

  Skall mellan dessa höga hus en dag, stiga en sång
  Lika förunderlig och skön som den vi hört en gång

  Ja, allt är borta och det är bara så,
  ändå så vill jag inte förstå

  Att min idyll, som alla vill glömma
  Nu är en dröm som jag en gång fått drömma

  Allting är borta, huset och linden
  Och mina vänner skingrats för vinden

  Lyckliga gatan, det är tidens som
  Här dragit fram
  du fått ge vika nu för asfalt och
  för makadam

  Lyckliga gatan, du finns inte mer ...

  SvaraRadera