tisdag 2 augusti 2016

Antalet anmälningar på festivaler exploderar

Den stora frågan man ställer sig är vad som fått folk att börja anmäla detta? Förmodligen är det Eliassons armband eller ngn kampanj från Södertörn eller Regeringen. Någon borde dock ta på sig äran för att mörkertalet minskar och antalet anmälningar ökar med 1000%.Att antalet övergrepp kanske ökat är inget ni ens ska tänka på.
Mvh
Åsiktskorridorens dödsryckningar

9 kommentarer:

 1. Det är inte bara angående sextrakasserierna som vi ska vara glada att anmälningsbenägenheten slutligen har börjat röra sig uppåt.

  Vem minns inte alla skolbränder på 50-talet? Det gick ofta knappt att ta sig fram för att brandröken låg så tät, men då var det ingen som vågade anmäla. De flesta skolor var bara rykande kolhögar, men på grund av de patriarkaliska vithetsnormerna vågade ingen säga något. Det är även tydligt att det är först med mångkulturens intåg som den smutsiga byken kommer fram. Ingen tror väl att det är någon slump att det främst är i de områden där de nya, bättre människorna har flyttat in som man vågar anmäla bränderna? Självklart fortsätter det att brinna även på Lidingö och Östermalm, men där är tysthetskulturen inte ännu bruten, så vi får inget veta.

  Varför tror ni förresten att det är så få hus i Stockholms innerstad som har balkonger? Alla visste redan när dessa byggdes kring tidigt 1900-tal att om svensken fick en balkong, då började han kasta ut döttrarna. Men så länge tysthetskulturen rådde, blev det ingen debatt.

  För övrigt är burkan det första verkligt effektiva skydd mot de inhemska männen som de nordiska kvinnorna har blivit erbjudna. Ingen ska förvånas över att det är de vita, medelålders rasisterna som försöker att skambelägga denna feministiska skyddsdräkt. Länge har de kunnat våldta bara med blicken, men snart är det slut med det!

  Leve den mångkulturella feminismen! (Även kallad islam i övriga världen)

  SvaraRadera
 2. Journalisternas fåniga och självskadande självcensur är upprörande. För man skadar presumtiva brottsoffers chanser att göra informerade riskbedömningar, och man skadar också möjligheterna att föra en saklig debatt och fatta kloka politiska beslut.

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det underbart att våra mörka skamliga hemligheter äntligen börjar dras fram i ljuset.

  Att det är betydligt färre anmälda våldtäkter, sextbrott och bränder i grannländerna och övriga Europa beror så klart på att där härskar ännu tysthetsnormen. Här i Sverige vågar vi tala om problmen, samt vidta kraftfulla och hårda åtgärder mot det patriarkala våldet (exempelvis armband, dialogpolis och paneldiskussioner).

  SvaraRadera
 4. Hej.

  @Utlandssvensk: just så som du skriver är rätt metod för att avväpna de nickedockor till politiker och journalister som söka lära oss att 'så har det alltid varit'.

  Det har numera blivit mitt standardsvar i diskussioner med frälsta: 'Anmälningsbenägenheten har ökat'.

  Hävdar de rasism på arbets & bostadsmarknaden? Anmälningsbenägenheten har ökat.
  Klansamhällen och gängkultur? Anmälningsbenägenheten har ökat.
  Religiös fanatism och jude/homohat? Anmälningsbenägenheten har ökat.
  Markockupation, nedskräpning och inbrott? Anmälningsbenägenheten har ökat.
  Skolans problem? Anmälningsbenägenheten har ökat.

  Det är som De Vises Sten eller ett enhörningshorn: fixar allt.

  Undras när det blir dags att damma av en klassiker?

  'Mörkertalet är stort'.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 5. Ser inte bra ut men kom ihåg att det är sådana som vi som är det stora hotet.

  "Det är ingen överdrift att säga att grundläggande värderingar som håller samman Sverige och andra europeiska demokratier hotas. Men hotet kommer från dem som nu gör sitt yttersta för att underminera den ömsesidiga tillit som är grunden för liberala och öppna samhällen."

  http://www.unt.se/asikt/ledare/en-fara-for-nationen-4319400.aspx

  Underbar floskelparad utan ett konkret förslag - när kommer dessa människor börja skämmas. Och detta i Uppsala där antalet bilbränder i Gottsunda snart kommer börja minska - på grund av brist på bilar.

  SvaraRadera
 6. I Studio Ett säger kriminolog Jerzy Zarnecki småskrattandes att det inte går att dra några som helst slutsatser av dessa siffror och psykolog Olov Risberg att pojkarna behöver vård.

  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1637

  SvaraRadera
 7. Sorry att vara tjatig men har en dotter i den åldern så jag triggas fast jag vet att sånt här har hänt varje sommar, det är inget nytt..., det är bara jag som "gör mitt yttersta för att underminera den ömsesidiga tillit som är grunden för liberala och öppna samhällen".
  http://www.vetlandaposten.se/article/unga-flickor-blev-ofredade/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också en dotter som ska få uppleva sina tonår i det nya spännande Sverige. Att vi är oroliga för deras säkerhet är naturligtvis inget annat än ren och skär rasism. Du har helt rätt i att den oro som nu sprider sig helt och hållet är vårt eget fel, dvs om du liksom jag är en cis-man.

   Radera
 8. Eller en annan klassiker i ny tappning- "Det ser mörkt ut på Sveriges avbytarbänk".

  SvaraRadera