tisdag 9 augusti 2016

Ärkebiskopen och muslimska brödraskapet

Så är det återigen dags att skriva om muslimska brödraskapet och Sverige.

Denna gång är det ärkebiskopen som skriver en debattartikel tillsammans med MBs representant.

Artikeln är det vanliga tugget om att det minsann finns krigiska stycken i alla skrifter.

Det man helt glömmer är att det i dagsläget pågår en terrorvåg från islamister i världen och att den är sprungen ur och stödjs av en våldsam islamistisk ideologi.

Upprop till kulturkamp? Det är en kamp mellan ideologier ingen jävla kulturkamp, även om den också måste föras avseende medeltida kulturyttringar.
Vill ni läsa lite mer om MB i Sverige kan ni göra det här http://ledarsidorna.se/2016/07/magnus-norell-muslimska-brodraskapet/

Kapellgränd 10 i Sthlm (dvs sthlm moské) är för övrigt ett riktigt islamistnäste.

7 kommentarer:

 1. Att vika undan och inte stå för sina egna åsikter skapar bara förakt.
  Att ledande krafter inom kristendomen gör så här är politik. Det finns många kristna grupper i muslimska områden som kan råka riktigt illa ut om ledande inom kristendomen tar striden som medel.
  Det är en politisk fråga och skall hanteras via politiken.
  De religiösa ledarna skall ha en låg profil i detta kommande religionskrig....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är Ärkebiskopens åsikter?
   Oklart, men hon har valt: Allahu akbar som sitt valspråk.
   https://www.svenskakyrkan.se/arkebiskopens-valsprak

   Radera
  2. Äh, inte blir det något religionskrig (utom möjligtvis i mellanöstern). Europa kommer, så småningom, halvhjärtat och halvtaffligt, att minska bidrag till arbetslösa, internera flyktingar och utvisa kriminella och illegala invandrare (främst nordafrikaner). Det kommer att leda till spänningar inom eu, men inte värre än att det är möjligt att hantera. Att det inte har funkat att göra något åt detta hittills tror jag till stora delar beror på plattskallarna inom vänstern i största allmänhet. Tänk på REVA. Egentligen är det ju faktiskt självklart att kriminella utlänningar ska utvisas och att immigranter som inte kan bevisa sin identitet ska interneras. Problemet för politikerna är att de inte kan säga detta utan håller på att grubbla över HUR de ska SÄGA något annat, men GENOMFÖRA fascisternas politik.

   Själv tror jag att det egentligen är allvarligare att eu har så taskigt företagsklimat. På tok för mycket byråkrati och för höga skatter (där är Sverige ändå bland de mest företagsvänliga länderna. Spanien är hemskt. Har för mig att Frankrike inte heller är så roligt). Det är ännu allvarligare att skolan är så dålig (och där är ju Sverige nästan sämst). Och det värsta av allt är centralbankernas manipulationer med räntan och att de trycker pengar.

   Radera
 2. Hej.

  Kanske det börjar bli dags för moderna kulturkonservativa kristna i Sverige att inse att era kyrkliga organisationer är inget att hoppas på: antingen är det infiltrerade eller så är de förlängningar av socialdemokratins ideologiska paraply.

  Ni får antingen lära er underkastelse i dess olika former eller alliera er med sekulära och hedniska grupper. Islam eller den etniskt homogena nationalstaten, styrd av lagarna med folkets godkännande - välj, I som följen Vite Krist. Vi gudlösa hedningar begär inte mer än att ni låter var och en vara salig på sin tro, eller avsaknad av densamma. Ger islam er den friheten?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 3. Så många Islamistiska föreningar enbart på Kapellgränd 10?!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anledningen är att det i mångt och mkt är samma personer som valsar runt i dessa. Man startar även en mängd organisationer för att sedan starta en "paraplyorganisation" för att ge sken av att man företräder en mängd org. Fler bidragsmottagare också.

   Radera
 4. Misstänker att vår ärkebiskop har fått hybris och tror sig vara den som Gud kallat att smälta samman Islam och Kristendomen.

  Hon kommer att bli bortkollrad. Korset och halvmånen har befunnit sig i konflikt under snart 1 400 år med perioder av väpnat stillestånd.

  Brödraskapet har som syfta att islamisera världen. Ekumeni är enbart ett medel att snärja nyttiga idioter.

  SvaraRadera