torsdag 11 augusti 2016

Polishatare i talangjuryn och kommunister i morgonsoffan

I Sverige finns det vissa extrema åsikter som inte anses vara extrema. Inte ett enda drev startas eller person sparkas. Snarare synes det vara så att man stärker sin personliga plattform.

En av dessa åsikter är kommunism. Kommunister i Sverige får i godan ro sprida sitt hatbudskap. Denna ideologi som skördad 100 miljoner offer och fortsätter skörda offer i bl.a. Nord Korea och Venezuela.

Göran Greider får dock utan problem fortsätta mysa i TV och jobba på dalademokraten. Helt sjukt!

Detta twittrade han ut igår.....


Ett annat fint hat är polishatet. Den kända polishaterskan Kakan Hermansson blev i dagarna belönad med en plats i TV4 talangjury. 2 kommentarer:

  1. Det är de goda som uttrycker sig, kom ihåg: detta är gott, allt annat är alltså av ondo och måste bekämpas. Det är svensk demokrati, rättvisa och yttrandefrihet. De som inte anser det ska bekämpas för de är mot demokrati, rättvisa och yttrandefrihet. Det är ju självklart, eller hur.

    SvaraRadera
  2. Ibland hör man jämförelser mellan dagens politiker i Sverige och quisling. Det börjar inte blir helt olikt, ur wikipedia om den tyska invasionen av Norge:

    Under ockupationen fängslades 35 000 personer och 1 400 personer dog i koncentrationsläger. Vid Tysklands kapitulation den 7 maj 1945 fanns 372 000 tyska soldater i landet.

    SvaraRadera