måndag 12 september 2016

Ålderstestning av ensamkommande i Hamburg

Det diskuteras ju en del om vad åldersfelet ligger på. Migrationsverket är tveksamma i 70% av fallen. I Danmark gjorde man tester och fann att många var överåriga.

Även i Hamburg har man tittat på saken och resultaten enligt nedan. Inte riktigt lika illa som Migrationsverkets osäkerhet, men väldigt många ljuger om sin ålder.

Dags att införa obligatoriska tester av alla som anger att de är under 18. Låt bevisbördan falla på den som uppger sig vara under 18. Har du inga trovärdiga dokument testa dig eller bli behandlad som vuxen.


Länken ovan är från twitter och läkaren Kalle Kärrström. @Kallekarrstrom 


Bloggrannen Fnordspotting har skrivit lite i ämnet också

10 kommentarer:

 1. Hej.

  Jag skulle vilja veta varför jag måste styrka min identitet för att träffa en läkare.

  Jag skulle vilja veta varför jag, om jag är sjukskriven, måste begära tillstånd av F-kassan för resa inom landet.

  Jag skulle vilja veta varför jag måste styrka min ålder om jag vill köpa barnbiljett eller nyttja pensionärsrabatt.

  Det skulle jag vilja veta, men jag misstänker att svaret är: "För att du är svensk."

  Dags för ett Sverige av svenskar, för svenskar?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte alla svaren, men kan bidra anekdotiskt när det gäller pensionärsrabatten. Storstockholms Lokaltrafik har - i alla fall för några år sedan när jag kollade - riggat den mycket snyggt mot etniska svenska skattebetalare bosatta i Stockholm, dvs de som ÄVEN får ta notan via skattsedeln när allmänna färdmedel krisar eller går back.

   För att erhålla pensionärsrabatt som svensk gällde då 65 år strikt, men som utlänning godtogs i princip vilket papper som helst, tex en grekisk fd bagare (vilka hade pensionering vid 40 års ålder pga att bagare tvingas hantera mjöl).

   Det ligger något nästa poetiskt vackert i det svenska autorasismen som gör att en 40-årig grek, som aldrig betalt ens en drachma i landstingsskatt, åker till halva priset, medan svensk skatteslav på 64 år minnsan inte slipper undan så lätt!

   Radera
  2. Rikard,

   Som "papperslös" behöver du inte visa någon identifikationshandling över huvud taget för att få vård, rejält subventionerad dessutom. I delar av landet, bland annat i bankrutta Malmö, kan du också få socialbidrag. Dina barn kan gå gratis i förskola. Allt utan att du behöver identifiera dig eller att du behöver betala. Så länge du är "papperslös".

   Begreppet "papperslös" (eller snarare, illegal invandrare) har ingen rättslig status och du kan inte få dokument som bevisar att du är "papperslös", vård, skola och socialtjänst måste alltså tro på dig när du säger att du är "papperslös". Begreppet är självförklarande, du saknar all form av ID-handlingar.

   När en sådan grupp ges rättigheter i form av skattesubventionerad välfärd, ska den alltså ges till alla, om man inte kan motbevisa personen i fråga. Det måste då bevisas att personen har svenskt medborgarskap. Det kommer vara omöjligt för en sjuksyster i primärvården eller en förskolefröken att kunna göra den utredningen.

   Kommer Rikard då att kunna få allt detta gratis? Nej, naturligtvis inte, statens representanter kommer snabbt att göra en rasprofilering av Rikard med resultat att han fråntas alla de rättigheter som en papperslös har. För en papperslös har idag på dessa områden f-l-e-r rättigheter än den svenske medborgaren, och skattebetalaren, läraren Rikard. Han är dömd genom sin hudfärg.

   Vänligen
   Roten till det onda

   Radera
  3. Roten, jag är rädd att du inte är helt uppdaterad. Vissa instutitioner kräver nu papper på att du är papperslös (detta ffa för att stävja missbruk från papprade svenskar som försöker "lura systemet" och tex kräva "max 50 spänn" hos tandläkaren. Det är ju förbehållet papperslösa som inte betalar skatt. Nån ordning måste det ju vara, även i oordningen!

   Kafka hade inte haft det så roligt om han levt här & nu. Heller.

   Radera
  4. Åhhh, vad skönt! Äntligen lite ordning och reda, pengar på fredag och att de "papperslösa" får papper på att de inte har papper.

   Hur skulle det se ut om en jäkla massa s-v-e-n-s-k-a-r skulle få billig tandvård i sitt eget land! Jag bara frågar! Va,va,va!

   Vänligen
   Roten till det onda

   Radera
 2. Det behövs inga funderingar, allt, skäggbarnen, signalpolitiken, passen och PUT, är ett led till att få maximera pull-faktor för att förändra Sverige, det vara bara det att hövdingen inte hade tänkt klart hur demokrati fungerar utan nationalstat, och att han heller inte tänkt klart omm hur EU, som skulle ersätta vår demokrati, skulle fungera med flyktingöversvämning och organnisrad brottslighet som kan pungslå var enda person, på resan genom en skuldsedel, notan stod hövdingen för med andras pengar. Socialism som är dikterad fungerar väldigt sällan, socialism i en kommun, kommuninär grej, fungerar lite bättre, om kommunen inte är för stor, det är möjligt med socialism i en ordinär bostadsrättsförening, om styrelsen är kompetent och inte sitter fast i skldträset. annars fungerar detta med universell solidaritet bäst i grupper på max fyra personer. Egentligen går gränsen vid två, eftersom om man är tre, så går det inte att fastställa bestämt vem som ljuger om vem som snyltat av maten i kylskåpet. Hövdingen la över hela mottagningssystemet på samtliga kommuner och privat upphandling från migrationsverket. Nu kommer steg två, privat upphandling av bostadsrätter, klart som fanken att människor vill komma hit, det går inte att klandra, hövdingen låter någon annan betala, det stavas ansvar. En nymoderat hjärtefråga. S.W

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ansvar var ju verkligen Borgs och Reinfeldts paradgren. I en regeringsförklaring upprepades ordet ansvar minst 14 ggr.
   Varför tillät regeringen Reinfeldt detta bedrägeri med de sk ensamkommande flyktingbarnen under åtta år? Varför sa denna blogg och bloggen fnordspotting ingenting under denna långa tid? Nu vill många moderater visa upp sig och åter tala om ansvar. Samma personer som höll käften så länge!
   Reinfeldt tillsatte invandringsaktivisten och sossepolitruken Dan Eliasson som GD för migrationsverket. Han hade tydligen en klar avsikt med detta. Varför sa ni andra moderater inte till och stoppade en sådan galen utnämning?
   Merit Wager har skrivit länge om detta. Vi som har läst henne och Arnstberg, Sandelin, Julia Caesar m fl och som läser utländska media har känt till sanningen länge.
   Tyvärr får vi också vara med och betala för det största bedrägeri, som Sverige har utsatts för.
   Bo Adolfsson, Mölndal

   Radera
  2. "Varför sa denna blogg och bloggen fnordspotting ingenting under denna långa tid?" Bosse, denna blogg har väl ändå sagt detta från start?

   Vänligen
   Roten till det onda

   Radera
 3. Något färre av de "ensamkommande barnen" var över 18 år i de Hamburgska mätningarna, ca 50%, än vad andelen misstänks vara i Sverige, 70%.

  Det är fortfarande en horribelt hög nivå av de som utger sig för att vara barn som egentligen är vuxna. Och med tanke på den pull-faktor som frånvaron av ålderstester i Sverige utgör kan vi vara säkra på att "andelen ensamkommande vuxna barn" är betydligt högre än 50% här.

  Vänligen
  Roten till det onda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roten, det verkar fullt rimligt att en något större andel "vuxna barn" (som det börjat kallas i MSM..lolz på den) söker sig till lättlurat, naivt territorion. Die dummen Schweden köper det mesta.

   Radera