tisdag 1 augusti 2017

Morgan Johansson känner inte till migrationsprognosen

Ni som läser bloggen känner till hur prognosen ser ut avseende antalet migranter och kostnaden för dessa. Även mina egna prognoser som Migrationsverket brukar rätta sig efter när vi närmar oss 31/12.

Vi kan dock konstatera att Migrationsminister Morgan Johansson inte läser bloggen eller för den delen Migrationsverkets egna prognoser.

Den 7 juli avspisade han en person på twitter med att 500,000 migranter på fem år var fria fantasier.


Sveriges Regering har alltså inte räknat med att så många kommer. Några som däremot antagit det i sin då gällande prognos från april var Migrationsverket.


Detta kunde ni läsa om i min analys av deras aprilprognos.


I deras senaste prognos skrivs antalet ned ngt, men den gjordes efter Morgan Johanssons uttalande.

Det Morgan och så många missar eller struntar i är den rosa migrationselefanten, nämligen anknytningsinvandringen, vilket står för den absolut största posten de kommande åren. Bara under tiden 2017-21 räknar man med 454,000 nya svenska medborgare, av vilka många är anknytningsärenden, många dock från tidigare år.

Att Regeringen inte planerar för detta är otroligt märkligt och kommer leda till, vilket jag förutspått, att de som har regeringsmakten 2018-2022 kommer få sitta med den största svartepetter på hand som Sverige skådat. Om Regeringsinnehavet kommande mandatperiod även får en lågkonjunktur och/eller bokrasch så är det gott om "utmaningar".Tycker ni bloggen är läsvärd och vill stödja dess fortsatta existens finns det numera en liten knapp ute till höger "Become a Patron" där ni kan välja att skänka 1$ eller mer. Man kan också skänka ett engångsbelopp på "Donate" knappen. Alla bidrag mottages tacksamt. Mer om denna möjlighet i detta inlägg -> http://mensanen.blogspot.se/2017/04/stod-en-gravande-mensan.html

2 kommentarer:

 1. Dags att:

  Omvandla alla PUT till temporära uppehållstillstånd som regelbundet omprövas.

  Avskaffa anhöriginvandring.

  Höga krav för medborgarskap

  Omvandla kontantbidrag till asylsökande och de med PUT/TUT till matkuponger.

  Begränsa antalet asylansökningar som behandlas till 20 st dag.

  Vänligen
  Roten

  SvaraRadera
 2. Öka återvändandepengen, ta fingeravtryck på dem som får ersättningen så att de ej kan komma tillbaka och lyfta den 10 ggr med falska IDpapper.

  SvaraRadera