fredag 11 augusti 2017

Stockholm anslår 10 miljoner extra till ensamkommande

Grattis Stockholmare! 

Glada nyheter idag, den rödgrönrosa majoriteten i stadshuset har idag (tror jag) beslutat att lägga 10 miljoner extra på ensamkommande så att de får stanna i kommunen.Då politik handlar om att fördela resurser antar jag att ngn nu får 10 miljoner mindre, alt så höjs skatten eller man lånar och låter framtiden betala.

I vilket fall är det helt klart som så att Stockholms stadshus synes vara mkt migrationsvänligt, vilket naturligtvis inte är någon överraskning då man varit tydlig med detta inna och efter valet. En stor del av Stockholmarna får nu den politik man röstat på, innan valet var väl alliansen inne på samma linje f.ö. Så många borde vara ganska nöjda.


4 kommentarer:

 1. Hej.

  Pöbelvälde har införts, och därmed upphör svenskens ansvar att efterleva lagens bokstav.

  Lagstiftaren har ställt sig bortom och och över lagens bokstav, och är därmed inte legitim i sin roll, utan får med alla till buds stående medel ersättas.

  Läxan för andra är glasklar: skapa rätt offerprofil, så gäller inte lagen. Se till att vara sådan att du väcker kvinnors instinkt för kontroll/omhändertagande.

  Ingen enskild person är skyldig att visa lagen mer respekt än dess stiftare och upprätthållare gör.

  Uppror mot de sju regeringspartierna (åtta med Fi) samt dessas prästerskap är nu legitimt, även med väpnade frikårer.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom all makt utgår från folket och om majoritet av folket inte tycker att deras representater i riksdagen inte följer de lagar som har stiftas bör folket inför undantagstillstånd. Vid eventuellt motstånd från landets säkerthetsinstutioner skall dessa klassas som terroristerorgamisationer och avväpnas. Staten rekonstrueras med hjälp av oberoende observatörer. Samtliga partier sätts i karantän för utredning om brott mot grundlagen osv. Skall även gälla andra organisationer och tjänstemän som kan ha bedrivit organiserad brottslighet mot folket.

   Nu kommer detta aldrig hände utan majoriteten kommer acceptera sakernas tillstånd och stillsamt leva vidare ty de saktmodiga skall besitta joden. Att lyssna till förnuftet är nog för mycket att hoppas på.


   Radera
  2. Bästa Rikard,

   Detta är intet onormalt i en totalitär stat, det är till och med påbjudet att göra avsteg från lagen när så krävs, det handlar om att göra rätt och inte att respektera den gällande rätten.

   "Suveän är den som bestämmer över undantaget" - Carl Schmitt.

   Vänligen
   Roten

   Radera
 2. Stockholmarna har röstat för denna politiken så jag antar att de tycker det är jättebra. Om inte annat lär det visa sig i nästa val. Kommer bli intressant. Hoppas demonstrationen med de bortskämda afghanerna håller på länge med. Med tanke på att vänsterpartiet med stor sannolikhet står bakom och hjälper till så kan den säkert pågå ett tag. Södermalm gillar ju refugees welcome så alldeles utmärkt!


  SvaraRadera