måndag 18 april 2016

Kaplan går sekten består

Äntligen! Får man väl ropa nu när Kaplan äntligen försvunnit.

Formerna för hans exit lämnar dock en bitter eftersmak. Löfven inledde pressträffen med att hylla Kaplan och sedan blev det någon sörja om att alla är så dumma och drevar så mkt så det tar fokus från de viktiga bostadsfrågorna. 

Löfven hänvisade till det kryptiska "sammantagen" bedömning gjord av Kaplan som Löfven delade, om att det var dags att bli entledigad.

Efter några frågor rusade Löfven ut och Kaplan kom in på scenen. Han håll då ett tal över sin egen förträfflighet sen gick han ut. Inte ett ord om att han gjort fel eller att det inte är bra med en islamist i regeringen. Istället fick vi höra ett antal lögner om hans livsgärning som demokrat och hur han jobbat mot antisemitism. Hur det går ihop med att umgås med antisemiter och bjuda in Yvonne Ridley till riksdagen är ngt oklart.

När Kaplan marscherat ut trodde man dagens var över, men icke. Nu kallar Romson och Fridolin till möte där man deklarerar sitt orubbade förtroende för Kaplan. Fridolin (32år) har tydligen jobbat med Kaplan i 20 år...hur det nu gått till.

Hela regeringen har alltså förtroende för Kaplan, men han går ändå. Mkt märkligt minst sagt.

Ingen, inkl Kaplan, visar minsta ånger eller ber om ursäkt för den långa raden av olämpliga äventyr Kaplan varit insyltad i. Det är bara "bilden" och utifrån perspektivet man talar om, postkolonialismen i sitt esse antar jag. Att Kaplan från början blev minister var bortom all rimlighet, likaså är lovorden efter hans avgång. Redan nu planerar man kanske hans återkomst? 

Problemet (dvs att det är ok med en islamist i regeringen Löfven) kvarstår alltså, även om man låtit stackars Mehmet vila upp sig med 2,4 miljoner i fallskärm.

Fridolin skickar sedan ut denna på instagram.



Miljöpartiet är en sjuk sekt helt enkelt.

15 kommentarer:

  1. Att "Kaplan går, sekten består" är nog den bästa analysen av läget jag sett. Kort och kärnfullt, men säger allt.

    SvaraRadera
  2. Vi ska inte glömma bort upptakten, för den stora frågan är ju obesvarad, Mehmet tillåts hålla ett möte I Riksdagen 2008 med bröderna, och det var med borgerlig talman, så den frågan var en sanktion av akb och farbror Kalle, så frågan måste sättas in i ett mycket större perspektiv, eftersom flörtandet med Turkiet trots allt har med säkerhetspolitik att göra, (genom att Turkarna i val reagerade mot den gamla eliten efter Irak-kriget)

    Så - varför har det varit så tyst, och varför har denne Kaplan kunnat glida runt i en helt egen klass, det har inte bara med att han är muslim (men lite)

    Konflikten mellan Azerbajdzjan och
    den armeniska utbrytarregionen Nagorno-Karabach
    har blossat upp. Tänk nu det komplexa att Turkarna
    utförde det första folkmordet på Armenier under 1a
    V.K som var själva inspirationen för Adolf. Armenierna
    tillhörde Sovjet, och var extremt lojala mot systemet,
    av lätt insedda skäl. Armenierna har likt Kurderna åkt
    på en del stryk, och vet bättre än några andra, vikten
    av att ha bundsförvanter. EU expansionen försökte med
    Georigen, med känt resultat och Armeniens kanditatur är
    nummera stendöd. Farbror kalle är nog en av få som har större bilder till förfogande, och han har hämtat en del för
    att Turkiet ska få bli EU-medlem, dvs man är mycket rädd
    från högre makter, att Turkiet ska islamiseras, och gå
    sina egna vägar, i synnerhet efter Irak-kriget, då man
    sas skapade en Kurdisk provins, som Turkarna blev
    skogsturkstokiga på.

    I april ska Ca 100 människor dödats under strider i Nagorno. I Förra lördagen genomförde azerer stödmanifestationer för Azerbajdzjan. (Så man får se det lite som krigsretorik)

    Här kommer det, hets mot folkgrupp,
    detta går inte att säga i Sverige.

    Så här uttryckte sig Barbaros Leylani
    i ett tal på Sergels torg på lördagen
    inför en jublande publik, vilken till-
    talades med:

    ”mina kära raskamrater”.

    ”Det är dags att enas!
    Det räcker! Låt dem se dessa
    flaggor med måne och stjärna.
    Turken vaknar!"

    Betyder att Turkiet ska dra lans.

    "Armeniska hundar bör akta sig!
    Död åt armeniska hundar!
    Död! Död! Död!”


    ”Vi bör visa skandinaverna
    vad turken står för."

    "Vi tycker inte om blod,
    men vi kan låta blodet rinna!”

    ”Fosterländer kan inte delas.
    Den turkiska rasen kommer att enas!
    Jag säger detta, kanske räcker inte
    mitt liv till, men om gud vill kommer
    våra barn och barnbarn att skapa den
    turkiska enigheten."

    Fråga Kurderna hur de har det, utan eget land.

    "Det är dags för de turkiska staterna
    att enas! Jag tackar alla deltagare.
    Det här är vår plikt. Vi bör visa
    skandinaverna vad turken står för.
    Vi tycker inte om blod, men vi kan
    låta blodet rinna!”

    Det här kom sas helt fritt ur hjärtat.
    S.W

    SvaraRadera
  3. "Problemet" för sekten, är att Kurderna
    har rätt starka positioner inom vänsterpartiet
    och även S, starkare än turkarna och islamisterna, så
    det är ett jäkla tassande, på tå, vilket så klart innebär
    att Svensk falsk skenhelig värdegrundskultur, i akt och mening
    lär alla invandrare, att man kan göra precis vad fan som helst,
    bara man säger rätt ord, feminism, antirasism, etc, och så där fostrar man hundar med, stimuli - respons.

    Efter några år i Svensk politik, lär sig alla att politik går ut på att fabulera ord, och våra migranter tar efter, för orden betyder absolut ingenting. det är detta som är postmodernismens slutskede, när verklighet och begreppsapparat inte går i takt, då blir det väldigt lätt fel, som att just denna del av det turkiska civilsamhället, inte är medvetna om sina intressen.
    Det går visst att förstå Turkarna, och hur de sitter med ett ben i väst och ett ben utanför, och hur jävligt det varit med Syrien och alla flyktingströmmar, och naturligtvis för det, Irak-kriget, som skapade en massa nya spänningar. Någon slags nyväckt Turkisk nationalism, i religiösa kläder.

    I spåren av att Turkarna defacto utrotade en miljon Armenier, kvinnor och barn, för att de var Kristna, som sedan utmynnade Adolfs folkmord. Turkiet förlorade en del efter 1a VK, eftersom man stod på axelmakternas sida.

    Dock, det där talet var inte bara hets mot folkgrupp, i den högre skolan, det håller omisskännlig Adolf-klass. (men det bli nog inget åtal, märkligt nog, i spåren av att det faktiskt handlar om riktig krigsretorik, avseende ett högst konkret pågående konflikt med strider.

    När talet kommer från en Turkisk företrädare för det Svensk-turkiska diasporan, riktat mot Armenier, är det ett direkt hot.
    (och inte bara stötande, utan tom obehagligt.

    Så klart funderar andra minoriteter i Sverige, tex Kurder,
    vad som är fatt (med vårt samhälle, som talar om vår förbannade värdegrund, som inge betyder ett skit (konsekvensmässigt).

    Hade nu inte Mehmet uttalat sig om judarna och Palestina, så hade han nog kommit undan, och utan att förringa detta, så är det fan i mig typiskt, att Sverige hade sett mellan fingrarna, om han nu bara inte gjort den där förbjudna jämförelsen.

    Det Armenska folkmordet är fruktansvärt, på fler än ett sätt, genom att dess förövare, vägrar att erkänna det, så det går alltså inte att hitta en försoning, en äg vidare, det är det som är det läskiga.

    Det var den där frågan, som till slut fick en och annan vaken människa inom vänstern att vakna, även om det var lite väl tyst,
    sedan började det plockas fram bilder, och det vår nog få som trodde att Mehmet skulle falla, för allt detta har ju varit känt länge, i synnerhet inom S, vilket jävla pajaseri, Nalin Pekul, som varit ordförande för S-kvinnor har örnkoll, men så valde mp att promovera Mehmet till bostadsminister, och inget vet än idag hur det gick till eller varför, för det är ingen direkt lek, den där spänningen mellan Kurder, Armenier och Turkar, och till på köpet kryddat med Islamska föreställningar och valserna om Islamofobi. Det är inte fobi, att känna rädsla för de delar av Turkisk nationalism, som fortfarande är på krigsstigen, och ska återupprätta några slags fornstora dagar före 1a och 2a Balkankrigen som bäddade för 1a V.K.

    Utöver debatten om könsfördelning, ska nog Sverige börja fundera lite på etnicitet, för det är inte helt hälsosamt för andra minoriteter, om det bara kommer hit Sunni-praktiserande bröder.
    Vilka gynnare, naiva, nä, aningslösa. S.W

    SvaraRadera
  4. Om turken låter armeniskt blod flyta,kommer Ryssland att göra slarvsylta av Turkiet en gång till,vad gör då Nato stödjer en islamistisk regim?

    SvaraRadera
  5. Hej.

    Om Alliansen blåst till strid för Sverige och för demokrati hade jag varit intresserad, särskilt om man utan vidare spisning avpolletterat "30-miljoners kvinnan" Lööf. Istället mumlar man kokett och tillgjort, även om Busch-Thor gör ett försök.

    Fridolins tjugo år skall nog ses som ett exempel på hans bildning och verklighetskontakt. Jag kan också spruta ur mig politiskt korrekta floskler till höger och vänster (eller bör det kanske skrivas från höger och vänster?), annars hade jag aldrig kunnat jobba i en kvinnodominerad skola, men det i sig ger mig ingen kompetens i något annat än snacksalighet. Kanske Fridolin tror på sina egna ord?

    Vad blir priset Mp och S betalar till Kaplan och övriga muslimer för att imamerna skall kommendera hur rösterna skall läggas?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    SvaraRadera
  6. Vad man särskilt kan notera är AKBs tystnad och låga profil. Varför avgår hon inte helt enkelt som partiledare?

    SvaraRadera
  7. Plötsligt händer det i USA. Detta har Alex Jones pratat om sedan 2002.

    http://www.nbcnews.com/news/us-news/secret-28-pages-9-11-report-under-new-scrutiny-n556831

    http://nypost.com/2016/04/17/how-us-covered-up-saudi-role-in-911/

    http://www.nydailynews.com/news/world/explainer-saudi-arabia-financing-9-11-attacks-article-1.2605775

    Trump gjorde frågan aktuell. Blir han president kommer helt otroliga saker avslöjas. Vi har levt som i truman show.

    SvaraRadera
  8. Lorentz Tovatt är i vart fall öppen med vad Mp egentligen tycker/skulle ha gjort, om de haft möjlighet att fatta beslut utan kapitalisternas lejda hejdukar Socialdemokraterna :-)

    "Denna politik är helt oacceptabel.
    De har syftet att drastiskt göra
    det svårare att fly till Sverige.
    En politik som rakt igenom är inhuman.
    Den slår mot de i samhället som har det
    värst, som flyr från IS terror, från krig och förtryck.

    (Tovatt avser männen, som tar sig hit,
    inte kvinnor och barn som lämnas kvar.)

    "Att denna politik drivs fram av socialdemokrater
    torde vara ett av partiets största svek mot sina
    egna medlemmar, där stödet för ett humant flykting-
    mottagande är starkt."

    S.W Hm, den flyktingpolitik Sverige har var helt annorlunda
    på den tid S hade runt 40 % av valmanskåren och betydligt fler
    medlemmar. Sedan 2002, då mp spelde ut blocken och drev igenom
    en helt ny migrationspolitik, har S sas tappat en del, och så
    har Sverige begåvats med ett nytt parti, som sett över tid,
    tagit över de väljare som s förlorat.

    "Det är ett tecken på ett svagt ledarskap,
    att ständigt svansa efter högerpopulismen
    som den senaste tiden presenterats av M och
    Kd. Det övergår mitt förstånd att man medvetet
    och aktivt sviker sina medlemmars förtroende."

    S.W Nu sitter inte M och Kd i regeringen, så
    den enda "högerpopulism som går att spåra, är
    den som Regeringen Hövdingen, kom överens om,
    med MP, och som sedan S fick ta över efter valet.
    Möjligtvis, är det s som först svansat efter Mp
    tills det blev kabinettsfråga, och då fick
    regeringen bita i det sura äpplet, den ohållbara
    situation, som uppstod genom just den politik som
    Mp tvingat igenom 2010, nu kom konskekvensen. Det
    var sas inte hållbart.

    "Vi hade önskat att regeringen
    i stället för att presentera
    politik som går ut på att
    minska antalet asylsökande till Sverige"

    170 000 personer på ett år, som ska ha någonstans att bo
    ska ha sjukvård, tandvård, tolkar, utredare,
    gode män, språklärare och naturligtvis en utredare
    på mig.verket + säkerhetskontroll, eftersom alla saknar ID.
    Där hela strömmen av "outgrundliga" vägar, skulle till just Sverige, eftersom Sverige pga Mp har Europas med generösa villkor
    välfärd för alla, och överlägset mest generös villkor för
    att få stanna. Problemet var bara att det skapade en enormt
    tryck och vinster för flyktingsmugglingen, som fick hela
    EU-området att skaka i sina grundvalar, och vill man spetsa
    till det kan man säga att EU-kritiska mp kom att bidra till
    att hela Schengen och kanske EU, rämnar.

    "la all tid och energi på att
    komma på nya idéer för ett bättre
    mottagande när det kommer till skola,
    arbete, socialtjänst och bostäder."

    S.W Bättre...? Det var ju kris och panik,
    och helt fri budget, utan gränser, så det
    blev det så omhuldade privata näringslivet
    som fick lösa uppdraget åt den gröna politiken,
    eller har Mp tänkt sig statliga myndigheter som
    gör allt, som näringslivet, välfärdsindustrin
    och kapitalisterna inte klarade av?

    skola = utbildningsminister Fridolin...
    bostäder = Kaplan, med finfina kontakter i Turkiet
    som jämte Grekland släppte på gränserna.

    arbete = arbete? Menar Mp att staten ska skapa arbeten?

    socialtjänst = Man använde LVU och HVB-hem, för att
    ta hand om "barn", som ingen vet åldern på, eftersom
    alla saknar ID, så fort de kommit över gränsen till
    Sverige. Sedan löste regeringen trycket genom NGM
    en massa lycksökare sköta ruljansen, fråga flickan
    som fick halsen avskuren. S.W

    SvaraRadera
  9. "Socialdemokraterna och regeringen valde
    i stället den inhumana vägen."

    "Framöver kommer det krävas väldigt mycket
    från regeringens och Miljöpartiets sida
    för att gottgöra detta."

    SW Att Sverige ensam skulle ta emot hela flykting
    trycket från krigshärdar och fattigdom, gottgöra
    vad? Svensk allmänhet fick under ett år smaka på
    Mps politik, och det fungerade inte, de som arbetar
    på riktigt, lärare, sjukvårdspersonal, polis, brandkår
    socialsekr, samtliga ställde om, från sina ordinarie
    uppgifter, till flyktingar, och det hann inte med, inte
    i närheten, och dessutom kan det vara bra att ha någon
    stans att bo, det är som bekant vinter i Sverige.

    "Man bör så snart som möjligt
    låna mer pengar"

    S.W Nu kom den där hållbarheten in, vem ska betala av lånet?

    "och på andra sätt stärka inkomsterna till statskassan,
    genom att slopa avdrag och i vissa fall höja skatter.

    S.W andra sätt, ok, de som arbetar, som ska lägga grunden för det samhälle som ska ta emot alla männen på flykt, ska betala högre skatt, men S + Mp har redan höjt skatten, exakt vilka skatter vill man höja? moms? skatt på arbete, eller varför inte skatt på bostäder, då byggs det nog ännu mer.....

    "På så sätt kan vi öka kapaciteten i flyktingmottagandet,
    snarare än att stänga människor ute."

    S.W PÅ andra sätt?

    SvaraRadera
  10. Det är just det, att sitta som politiker,
    inte befatta sig med arbetet, produktionen,
    lösnngarna, det där konkreta, att utföra det
    som master knäpper med fingrarna om, har miljöpartiserna
    sedan 90-talets början (generationen som startade med Ruwaida och Co gjort något mer än att shopa, och åka taxi i Stockholm.

    Inte ens begåvade är de, och vad värre är, ingen ställer frågor, ingen är intresserade av något annat än fagert pladder.

    Inte ha en enda formulerad idé om hur det ska gå till, eller med vilka resurser? och är det någon har en ide, eller ett förslag, som andas resursknapphet, målkonflikt, prioritering, så är de där och pekar finger, så agerar psykopater, anmärka, beskylla, anklaga, fördöma, andra, utan att själv leverera, skuldsätta kort och gott.
    Det är inga direkt solidariska människor, om effekten av deras retorik beaktas, ord, inte handling.

    Vad det är för andra frågor som måste prioriteras bort.
    Kanske ska vi offra miljön? Om inte Mp redan gjort det, för
    det kommer väldigt lite förslag om miljöfrågor, alla är fullt
    upptagna med att ta hand om det kaos, som mp försatt alla i.

    Kanske har mp även förslag hur Sverige ska lösa befintlig situation
    i alla våra utanförskapsområden, och den skyhöga arbetslösheten bland invandrare.

    Nä, det måste vara något slags
    mental defekt
    inadekvat verklighetsuppfattning
    kognitiv dissonans
    real störning
    invalid förståndsförmåga
    grandiositet
    eller vilken dissociativ härdsmälta som helst

    Det är maktsjuka, och vissa människor är sämre
    skolade än andra, att hantera maktbegäret.
    S.W

    SvaraRadera
  11. Mp har inte fattat att resurser är ändliga och att verkligheten, är här och nu. framtiden bygger man med det man gör nu.
    har man inte pengar eller resurser nu, blir det inte bättre av
    att låna mera, och skjuta över ansvaret på framtiden, någon
    annan, våra barn, man kan inte annat än känna sig uppgiven, vad har Svenska folket gjort för ont, som begåvat oss med dessa lättsinniga bortskämda miljöpartiser. Den nya tidens falska kapitalister.

    The World is Not Enough
    (om pipe-lines för olja, kärnvapen
    och spelet kring Istanbul, Syrien och Israel)

    Mp har inte riktigt förstått detta med resurser
    att det finns begränsade resurser, att det måste
    finnas täckning, inte bara pengar på banken, och
    kreditvärdighet, utan även personer som ska stå
    vid pumpen och pumpa läns (tex lärare, tolkar)
    (sedan ska det finnas beskattningsbara inkomster
    och skattevilja, att betala kalaset, nu och i framtiden,
    liksom vilja att ta hand om integrationen, och sedan
    ska det så klart finnas kvar resurser och individer,
    att ta hand om alla ordinarie arbetsuppgifter, som sas
    är statens ordinarie uppdrag, så att det fungerar och blir
    något över, som går att beskatta, för tänk vad som händer
    om företag och skatteobjekt flyr sin kos, om de uppfattar
    att det inte går att få företagande att gå ihop, eftersom
    detta är på riktigt, och beroende av den lilla låtsas-lekstuga
    den högfärdiga världsfrånvända politiska elit, född med guldsked
    i munnen. S.W

    SvaraRadera
  12. Har Tovatt någonsin arbetat på riktigt?

    mer än som politruk

    Hr Tovatt har framför allt engagerat sig i mode, närmare bestämt frågan om hållbart mode. (läs skräddar och dyra tyger ;-)

    2014 utsågs hr Tovatt till Almedalens bäst
    klädda politiker, så detta med yta och fasad
    är lite av ett expertområde, vad det är för
    kärna och innehåll vet ingen, förmodligen är
    Tovatt, liksom flera andra av lekskolebarnen
    från studentpolitiken i Stockholm (Romson, Ruwiada etc)
    bara smarta, dvs arbetsskygga, ngn annan ska göra
    jobbet och de ska sitta på en hög häst och gapa
    arbeta mera, producera mera, oduglingar, ni har inte
    ens fantasi att.... arbeta och betala skatt.

    Tovatt är född i Hedvig Eleonora församling (Östermalm)
    första arbetet före politiken var som:
    sekreterare inom studentpolitiken på SSCO
    i studentpalatset (gamla Juridicum) vid
    observatoriekullen.

    Tovatt blev därefter pressekreterare åt
    Romson under klimattoppmötet i Durban 2011.

    Konferensen i Durban 2009 hade sina kritiker)
    http://si-info.org/index.php?id=358
    tips, detta med islamafobi)

    De här klimatkonferenserna handlar inte om miljö,
    det handlar om något annat, att skuldbelägga,
    och ro hem kapital, och eftersom Mps politik har
    inneburit att vårt bistånd går till män som kommer hit
    och inte till kvinnor och barn i krigshärdarna, så
    är hela grejen att hitta nya finansieringsformer, tänk skatt)
    i statsbudgeten, för den typ av ideologi som mp står för,
    och det är någon typ av destruktiv kamp, mot de där fördömda männen som Romson nämnde i sitt Almedalstal, och som
    de uppenbarligen fått får sig ska bekämpas genom islamisering :-)
    eller vad nu kampen går ut på, det är i vart fall inte hr Lorentz
    penningar.

    Förmodligen är de bara redskap, nyttiga,
    är i grund och botten bara intresserade av att ha det bra,
    och vara ett redskap åt andra, och kryddar och kantar vår tillvaro med idel ädel goda föresatser, för det blir visst bara bättre och bättre, och bättre. Kan vi inte börja att lösa de problem vi själva har, och som vi har möjlighet att själva lösa, så blir det in vart fall några riktiga barn gjorda. S.W

    SvaraRadera

  13. Lorentz Tovatt...
    http://lorentztovatt.se/

    på twitterflödet syns att mp diskuterar att fimpa bostadsfrågorna (eftersom de vet att det inte finns någon lösning)
    så de är ute efter infrastruktur, och ärligt talat, släpper s desa till mp, så går det åt helvete.

    Vi klarar inte ens vanlig järnväg, och nu ska mp (köpta) dra igenom ett 300 miljarders-projekt, och bygga en NK-express, från Stockholm till Göteborg och Malmö, åt affärsfolket, för att lägga ner Bromma, och gissa vilka som ska borga, eftersom bygget är så jävla dumt och att slänga pengar i sjön, jo, det ska skattebetalarna.

    Snälla Damberg, snälla sossar, hjälp, håll mp så låååångt borta från infra det bara går, de kommer att shopa loss. Ska järnvägen lösas, ska vi få det vi har, att fungera, dvs fyrdubbla spår, som gr det möjligt för hela Sverige att ta del av järnvägen, landsbygden dör, flyktingarna dumpade i ödemarken, och Miljöpartisterna som inte haft ett enda lillfinger i någon praktiserande verktygslåda ska nu hitta nästa verksamhets-område att ödelägga, fan att alla journalister gått på minan,
    och inbillat sig att de mest arbetsskygga odugliga världsfrånvända
    bortskämda slynglar, ska vara de som löser världens utmaningar.
    suck (med detta sagt, inte att Lorentz är ond, tvärt om, bara att Svensk politik och svensk journalistik, inte håller måttet, och då dansar råttorna på bordet. S.W

    SvaraRadera
  14. glömde källan:

    Därtill i Expressen

    http://www.expressen.se/debatt/miljopartiet-borde-ha-lamnat-regeringen/

    Kan inte någon rådig journalist börja ställa dessa bortskämda låtsasmänniskor till ansvar, och fråga mer konkret, hur han har tänkt sig att det ska gå till. Kan någon ta fram statsbudgeten
    och peka 4-5 år framåt, och fundera på räntekostnader, i statsbudgeten, vilka utgiftsområden han ska spara in, när ränta stiger, för vad tror hr Tovatt händer med EU efter ev Brexit,
    och vad tror Tovatt händer med de fiskala krafterna i EU (PIG-PISS) som har skulder upp över öronen, tror hr Tovatt att någon vettig svensk skattebetalare kommer att vara kvar och försörja snyltbaggarnas triumf, konkursen. Och innan det har vi säkert lite krig att vänta eftersom tillfället alltid gör tjyven, dvs vårt närområde. S.W

    SvaraRadera
  15. Jag hade inte gråtit om han klamrat sig fast. Det finns skandalmaterial så det räcker fram till nästa val och han hade nog producerat mera. Det hade varit mycket underhållande.

    SvaraRadera