måndag 15 augusti 2016

Narrativen om IS är många ggr islamofobisk

Issa är fd ordförande för SUM. Han ingår i kretsen kring Kaplan, Rashid Musa, doubakil och hela det gänget jag brukar skriva om.

Ni vet det gäng som brukar lyftas fram i media när ngn från det muslimsk civilsamhället skall få representera alla muslimer.

Issa själv har varit i Syrien under kriget, han påstår själv att han haft humanitära uppdrag (om jag minns rätt). Vill även minnas att hans pappa Tafir stridit för Nusra allierad milis. Och hans bro Yasir är också insyltat i islamisternas väv. Yasir får ofta uttala sig i svensk media.

https://detgodasamhallet.com/2015/07/10/gastskribent-carl-johan-erixon-fallet-yasir-al-sayed-issa/

Nu när minbej befriats från IS och lokalbefolkningen äntligen slipper styras av religösa terrorister kommer det bilder som den nedan.


Issas svar blir då ifrågasättanden då han minsat vet att man brukar dela ut sötsaker till IS och att det är islamofobiskt att hävda något annat. Rubriken på inlägget är ett citat från Issa.

6 kommentarer:

 1. Tyvärr ligger det dock en del i det han säger, åtminstone vad gäller den översta posten (den som anger 14 timmar som tidsstämpel).

  Man har utan tvekan hållit på i flera årtionden med detta att försöka skapa en bild att folk i MENA vill bli "befriade". En del vill säkert just detta men inte alla och troligen i de flesta fall inte en majoritet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om nu som du antyder folk i Mena inte vill "befriade"och som sägs av denne Issa,vad gör de då i Västerlandet?

   Radera
  2. "vad gör de då i Västerlandet?"

   Är inte det uppenbart? De förvandlar väst till MENA.

   Radera
  3. Den har gått grus i islamistmaskineriet på Korsika.

   Radera
  4. Klassiska 5:e kollonare alltså?

   Radera
 2. Det här är nog det enda nu som kan rädda väst. Att världens viktigaste land gör en 180. Kan leda till kedjereaktion, bort med alla dessa Merkel och Reinfeldtare och in med sunt förnuft. Försiktighetsprincipen...

  https://www.youtube.com/watch?v=lIfTKOWAWt8

  SvaraRadera