tisdag 16 augusti 2016

Sjal skägg och Yasri Khan

Ni minns väl Yasri Khan. Islamisten & miljöpartisten som vägrade skaka hand med kvinnor?

Även Yasri har haft åsikter om Issas inlägg som jag skrev om igår.

Yasri kan inte alls förstå hur kvinnor som tvingats bära niqab och män som tvingats skaffa bockskägg, nu bränner och klipper dessa påtvingade symboler efter att ha befriats från IS.

Lite komiskt är att Yasri kallar sig folkbildare på twitterinfon. Ni minns väl också att han försörjs av er skattebetalare genom bidragen till SMFR?

8 kommentarer:

 1. Hej.

  En tanke infinner sig: grälade vi svenskar om sådant här för tjugo år sedan?

  Inte vad jag minns. Inte heller kan jag minnas att man höll på och tjafsade om 'grader i helvetet' när det gällde krigsförbrytelser, utöver kommunismens massmord.

  Varför vill vi ha dessa människor i Sverige överhuvudtaget?
  Varför vill vi ha islam i Sverige?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frågorna är väl mer åt detta hållet: Vilka vill ha dessa människor här och varför?

   Radera
  2. Hej.

   Du har inte fel i din frågeställning. Jag använder sedan många år det retoriska greppet att säga 'vi' i politiska diskussioner då det tenderar att på förhand avlägsna tröttsamma pseudoargument om att ställa grupp mot grupp, peka ut och stigmatisera och så vidare. I viss mån är det en sorts språklig yrkesskada eller ovana.

   Den vanan sitter hårt, och givetvis skulle jag kunna skriva en lång lidandets litania över lättingar och lallare i det långa landet Lagom, med både du och jag känner ju till vilka dessa är.

   En dos dumsnällhet, en dos missriktad idealism, en dos goda föresatser, en skäppa okunskap samt ett ankare inbilskhet. Alla de som skapat krisen omfattar dessa i olika portioner.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera
  3. Vem vill ha den vanliga moderata islam i Sverige?vem ser muslimska kvinnor ute efter klockan 18? sjukvården belastas med kosmetisk rättelse av skurna kvinnokön,små flickor 7 år i slöja.Kött som ätes skall vara halalslaktat,en muslimsk kvinna får ej gifta sig med en otrogen,det och andra företeelser den "vanliga" muslimen ägnar sig åt passar bäst i muslimska länder i inte i Sverige!

   Radera
  4. Gästen brakar in i rummet, drar ner tamburmajoren i sina försök att hänga upp rocken, utan att först ta av den. Efter att ha befriats från nämnda majors stadiga grepp slår gästen undan de hjälpande händerna, slår axeln i dörrkarmen in till köket, roterar 180 grader och faller, famlande efter kylskåpshandtaget, till marken. Upp igen, dricker girigt ur mjölkkruset, tar en stor tugga av osten, kastar en slanggurka i väggen och beger sig därefter för att slå sig i lag med övriga gäster i sällskapsrummet. Väl där stirrar han aggressivt på medgästerna i soffan, slår ut med armarna, pekar uppfordrande. "Ni är alla, alla, medskyldiga och personligt ansvariga för de orättvisor världen sänt min väg. Det är ni, ni, som orkestrerat denna min olycka! För detta ska ni plinga och böta till mig allt det ni kan avvara, och mer därtill!"

   Vänligen
   Roten till det onda

   Radera
 2. Läckta emejl visar nu att bla Sorros mer eller mindre ligger bakom migrant-kriserna. Planerat. Överst nu på Drudge etc.

  http://www.drudgereport.com/
  http://dailycaller.com/2016/08/15/leaked-soros-memo-refugee-crisis-new-normal-gives-new-opportunities-for-global-influence/

  Inget vi kommer få läsa om i Svensk media.

  SvaraRadera
 3. Spännande från Malmö:

  "Skjuter bostadsrättspriserna i höjden när Malmö stad går in och köper lägenheter till flyktingar? Absolut, svarar flera mäklarfirmor i Malmö.

  Vid årsskiftet hade Malmö stad 1 250 hyreslägenheter som hyrs ut i andra hand till personer utan eget boende. Det räcker inte.
  Bara i år ska kommunen ta emot 488 flyktingar som ska flyttas från Migrationsverkets boenden till bostäder i Malmö. Därför söker kommunen desperat efter nya bostadslösningar.
  Nu ska Malmö stad köpa 56 bostadsrättslägenheter till flyktingar. Elva fyrarummare och 45 trerummare står på önskelistan."

  http://www.sydsvenskan.se/2016-06-17/maklare-bostadsrattspriserna-kommer-att-oka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den strålande framtid är vår! Inte nog med att flyktingvågen försett oss med högkompetens och gynnsam åldersdemografi, nu ska min lägenhet bli mer värd också!

   Refugees welcome!
   Vänsteraktivist

   Radera