måndag 16 november 2015

Flyktingarna flyr inte från IS

Efter det fruktansvärda dådet i Paris vaknade vänstern snabbt och ylade om att flyktingarna flyr från IS och att man inte ska blanda in flyktingsituationen i bedömningen efter dådet.

Vid en första anblick tänker man ju, ja såklart kan vi inte stoppa alla de som flyr IS, och många tror säkert det är fallet.

MEN nu ska vi istället kika på fakta. En minoritet av alla flyktingar är från Syrien. 

Av den minoriteten har säkert en hel del falska syriska pass, då det ger fördelar.
Av den minoriteten flyr de aldra flesta inte från IS utan från Assads terrorbombning, så mkt som 70% enligt en tysk undersökning. 

http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4579155.ece

Det är alltså snarare tvärtom så att risken är överhängande att det finns IS sympatisörer i flyktingströmmen, inte bara infiltrerande terrorister, utan även sympatisörer som flytt Assad.

Alla flyktingar utan pass eller med Syriska pass borde omgående interneras tills deras bakgrund utretts ordentligt, säkerheten för flertalet överväger omaket för fåtalet som får sin rörlighet inskränkt under en begränsad tid. Det får vara slut med wolodarskiismen om att staten inte för göra ngn ingeipande åtgärd för att då kanske ngn extremliberal blir kränkt.

Folk känner en stor och berättigad oro, statens uppgift är att göra allt för att säkerställa så att medborgarna känner sig trygga.

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-11-16-Over-10-500-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna.html


3 kommentarer:

 1. Nu behöver vi säkra gränserna, att ha öppna gränsövergångar är bevisligen ett recept på undergång. Alla oberoende stater ska ha kontroll över sitt territorium, därmed ska de säkerställa att de vet vem som tar sig in i och igenom landet. Detta både för att skydda de egna medborgarna och medborgarna i andra länder. Nyss kom nyheten att tysk polis stoppat en man som rest från Montenegro genom Slovenien, Österrike och in i Tyskland med bilen full av ammunition, revolver, pistol och handgranater. Navigatorn var inställd på en adress i Paris. Han hade obemärkt kunnat ta sig över alla gränser då det är obefintliga kontroller pga den enorma flyktingströmmen.

  SvaraRadera
 2. Rubrikförslag:
  istället för:
  "Flyktingarna flyr inte från IS"
  kan man skriva:

  Individer* söker sig till Sverige och en bättre framtid eftersom det är möjligt.

  * företrädesvis män med islamsk trosinriktning)

  Eftersom de flesta slänger passet, eftersom detta premieras av mottagarlandet, så har Sverige förvandlat alla till potentiella flyktingar, och det är väl en väldigt jämlik ordning, och kommer att hålla i flera veckor, så länge Sverige vägrar se målkonflikten med prioriteringar av begränsade resurser.

  Ordet flykting enligt Genevekonventionen har helt enkelt upphört som begrepp, nu är betydelsen ngt oklar, kanske en människa som upplever att den är i sådan nöd, att det är lika bra att lämna för att söka bättre utsikter, ungeför som Svenska migranter till amerikat. Vem kan klandra denna drivkraft? Den är sas universella frågor, människans natur är att hitta optimala förutsättningar . Vi praktiserar detta varje dag. Svenskt näringsliv ser inget problem, mer än att statens utgifter är utom all kontroll, att bnp per capita kommer att sjunka och att vi ska avreglera bostads- och arbetsmarknaden. Men inte höja skatten, frågan är vad det är för andra funktioner staten har, som ska avregleras? kanske sjukhusen? S.W

  SvaraRadera
 3. Snart får svenskarna fly. För vilken demokrati skickar vi soldater till fjärran länder att implementera om någon inte får protestera eller yttra en avvikande vilja mot den rådande konsensusviljan? Om du protesterar står du utan försörjning. Du har inte fått någon domstolsprövning utan utestängs från överlevnadsmöjligheter efter stundens ingivelse.
  Konsensussverige är närmare släkting med ISIS än vad de tror. Vilken avrättningsmetod är värst halshuggning eller svält.

  http://hallandsposten.se/nojekultur/musik/1.4469473-brak-om-flyktingar-gor-att-carling-avbokas

  SvaraRadera