onsdag 8 juni 2016

Nytt begrepp inom migration - Överåriga barn

Idag såg jag ett för mig nytt begrepp "överåriga barn"

Det handlar alltså om vuxna män som utger sig för att vara barn på olika HVB hem. Istället för att kalla dem lögnare och utvisa dem så hittar man på begreppet överåriga barn. Hur är det ens möjligt att vara ett överårigt barn? Kan man vara underårig vuxen?

Debatten är så sjuk på sina håll i Sverige. Dessbättre sker viss tillnyktring, men likt alkisar som håller i sin sista folköl sitter pk-maffian ute i samhället och försöker beskriva spadar som skedar. De gör alla en otjänst med detta beteende, speciellt de barn som faktiskt är barn och som har ett skyddsbehov.

Artikeln här


8 kommentarer:

 1. Hej.

  Vänta och se. Om ytterligare ett halvår har media-paladinerna varit de som alltid kritiserat, ifrågasatt och granskat invandringen. Detta då de ständigt tar ansvar för att med sanningens ljus stäcka mörka krafter.

  Vänta bara; snart kommer både Lindbergqare, Schyffertar och Virtanens samt Ernmannar att alltid ha ifrågasatt varför vuxna män falskeligen tillåtits stjäla resurser från barn. Alltid, från dag ett i Genesis, amen.

  Så är det, så blir det så kommer det alltid att ha varit.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Media har redan börjat beskriva det så som att de alltid kritiskt granskat immigrationspolitiken och att åsiktskorridoren aldrig funnits. Alla med lite förnuft inser att detta är långt från sanning, men upprepar man en lögn tillräckligt länge så...

   Debatten bevisar löpande att det inte finns kritisk granskning i media. Bara själva begreppet "överåriga barn" är direkt bevis och utlopp för självcensuren i media. Det kunde lika gärna vara ett parodibegrepp, påhittat av Tartarus i underhållande syfte.

   Medias verklighetsbeskrivning har sedan länge lämnat rimlighetens allra yttersta gränser bakom sig. Att beskriva det som pågår så som Orwellskt nyspråk är en grov underdrift, nyspråk som begrepp täcker inte in det som sker på långa vägar.

   Vänligen
   Sam Ask

   Radera
 2. Utlandssvensk8 juni 2016 21:46

  Det finns även många underåriga pensionärer. En MENA figur som är kring 40 har länge i princip kunnat välja om han vill vara pensionär eller "barn".

  Pga. detta finns nu världens (på pappret) äldsta person i Västerås:

  https://www.youtube.com/watch?v=oW0A5LKTEI0#t=15  SvaraRadera
  Svar
  1. Se tråden på FB https://www.flashback.org/t2526540

   Radera
  2. Verklighetsanpassa alla socialförsäkringar. Skär ner försörjningsstöd för de som inte bidragit till systemet, eller haft föräldrar som gjort det, ersätt med matkuponger. Inget retroaktivt barnbidrag eller föräldraförsäkring. Ta bort den fiktiva pensionsgrundande inkomstberäkningen som görs idag, där arbetsår i ursprungslandet räknas så som att de skett i Sverige.

   Radera
  3. bakom ridån9 juni 2016 09:40

   Anonym. Du vet att org-domänen är USA-kontrollerad. Du surfar på utländska servrar vilket per automatik ger FRA, NSA och GCHQ mandat att övervaka dig. Fel sajter, leder via informella informationskanaler till nekade anställningar, leder till paria-status, leder till paranoia i PK-landet.
   Öppen diktatur som i Ryssland eller dold diktatur som i Sverige. Fick man vara Sverigedemokrat och arbeta i Sverige eller inte? Kanske en vandringssägen. Sortera ut de godkända, placera dem i offentlig tjänst, se skiten rasa och kassera hem vinst på valutaspekulation. Foliehatt på. Kan man göra 20 miljarder i vinst kan man gärna vänta ett decennium på den vinstlotten. Rationell hantering av omvärldsrisker. Satsa 2 miljarder på NGO-aktiviteter i främmande länder och få hem 20 miljarder några år senare via disruptiv politik och lagstiftning.

   Bondeoffer i det globala schackspelet.

   Radera
  4. Bilderberg-mötet påstås starta om några dagar nere i Dresden. Samordna uttalandena. Synkronisera medieutspelen. Pengar placerade 2008 skall nu plockas hem. Har man spelat korten rätt, höjs börserna samtidigt som valutan stärks där man har sin största andel kapital placerat. När pensionsfonderna förmås att satsa sina pengar här, kan man vända sitt kapitalflöde och satsa i nästa valutaområde som är relativt lågt värderat.
   Det enda som spelar någon roll är tid-pengar. Pengarna arbetar åt dig, privatflyg finansieras via räntan så affärer kan undersökas globalt.
   'Håll koll på vad plebejerna har för sig på "farliga sajter". Doppa känselspröten rätt in i bikupan där de surrar och surrar och hämtar honung (vinster) åt dig. De hummar och brummar, vad händer egentligen. är det sant det som sades, är det falskt? Bäst att köpa ny TV. Brum, surr, surr. Ångesten gör att komikern försöker ventilera skrattvägen. Går inte det får man ta till hånleendet på bästa sändningstid. Styr opinionen. Trollbind massorna. Håll dem i rätt konsumtionskanaler, för bästa avkastning. Stäm av regelbundet så att fördelningen av vinsterna sker korrekt.
   Banksekretessen och ett fåtal utvalda banktjänstemän säkerställer diskretion.

   Radera
 3. extremisterna i offentlig tjänst9 juni 2016 09:32

  Aja, HA-ledaren Möller uppbar också pension eller någon form av bidrag. Det är inte så farligt. Sverige har råd! Vi har råd med EU-avgiften, FN-avgiften, NATO-avgiften (black budget), mutorna och allt det andra. En hundraåring som försvann är inte så farligt. Som Sicilianska maffian säger, Omerta.

  Svenska myndigheters sicilianska maffiavälde mot sin egen befolkning. Är de då svensk myndighet eller en utländsk myndighet förordnad svenska skattebetalare att finansiera?

  Statsmannen beskriver irländska pevees som invaderat någon jordbrukares marker.

  Om inte staten som lagligen tillförordnats ordnings- och våldsmonopolet inte sköter sitt åtagande utan endast poserar på NATO-övningar och r-nkar på bloggar då har deras mandat per automatik berövats dem. De är entledigade och kan gå hem utan lön. Det är bara att packa väskorna, meddela banken att ni inte längre uppbär lön och ta konsekvenserna av handfallenheten. Från topp till botten. En ny ledning kommer att utses och arbetena kan sökas på nytt i konkurrens.

  När mandatet berövats människorna i statens tjänst, återstår det för lokala maktgrupper att skydda sina ägor. Sverige-Afghanistan tur och retur. Bra jobbat SVMp-CLMK. Stoltheten lyser i era ögon.

  Raubtier har en låt - Skjut, gräv, tig.

  Den passar bra till nubben och sillen.

  Svensk media har skrivit att man kan köpa billiga vapen i Tjeckien. Jordbrukare skulle kunna köpa några Kalashnikovs eller M16 för billig penning och importera till landet. Eftersom EU tillåter fri rörlighet, polisen inte gör sitt arbete och statens företrädare undfallet godkänner kriminella lögner bör det inte vara så svårt. När nästa hord av kriminella gäng kommer seglande är det bara att öppna eld. Självförsvarsdoktrinen. Den som svenska staten övergivit till förmån för Långbortistan-doktrinen.

  För att öppna eld är inte principiellt fel. Följ svensk trupp under NATO-flagg med FN-mandat. Pang pang. Man skyddar andras befolkningar, men inte sin egen. Det har man inte råd med.

  SvaraRadera