lördag 11 juni 2016

Sågning av Rosanna Dinamarca

Rosanna hade en otroligt dålig artikel om hedersvåld för några dagar sedan. I princip gick den ut på att det inte finns någon koppling till någon, förutom att förövarna är män. Stina från Lycksele slulle lika gärna kunna bli knuffad från en balkong som Amine från MENA. Alla som säger annat är rasistnazistfascister. (Länkar inte till skräpet).

Nedan lägger jag en länk till "sophie" totalsågning, med all rätt, av Dinamarcas svammel.
1 kommentar:

 1. Vänsterpartiet består numera,förutom av kommunister, av radikalfeminister och identitetspolitiker.Dom har lyckats samla alla de sämsta ideologierna under en hatt vilket är en prestation.
  Dinamarca är en dåre som skiter i dom som förtrycks av en hederskultur för i hennes ögon är kritik mot detta detsamma som kritik mot invandrare och muslimer.Då är det helt ok, i sann kommunistisk anda, att offra ett antal personers liv för att försvara den övergripande ideologin.
  Sedan är det ju nästan ännu värre att Jonas Sjöstedt berömde artikeln.
  Det visar ju hur djupt deras sjuka ideologier är förankrade i V.
  Jag begriper inte hur någon med hjärnan i behåll kan rösta på V...

  Ett ljus i mörkret är att Dinamarca blev totalsågad i kommentarerna till hennes artikel.Om hon har ett uns intelligens kanske hon har vett nog att hålla tyst om hederskulturer i framtiden men det är förmodligen att hoppas på för mycket.
  Pelle2

  SvaraRadera