söndag 12 juni 2016

SR ekot goes full retard om Orlando

SR ekot ser alltså som sin uppgift att INTE förmedla de uppgjfter polisen i Orlando lämnar, för man vill ha sin egen diskade tolkning. Kanske en intersektionell maktanalys med genusperspektiv?

Vad blir nästa steg att ha egen sufflör vid alla rapportering, vilken kan ge SR egen version av verkligheten? Den kanske samstämmer med Virtanens alternativa verklighet?

Skandalöst dåligt av SR Ekot.

5 kommentarer:

 1. Rösta med fötterna,säg upp TV-licensen.
  Stasi-SR/TV skall svältas bort.

  SvaraRadera
 2. Oroligheter inom HBTQM-kollektivet. Varför kan de inte hålla sams? Vet de inte att den verklige fienden är CIS-mannen som arbetar och betalar skatt och förtrycker alla i sin närhet (och även de som befinner sig utanför denna närhet)?

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Är det verkligen så att majoriteten svenskar får sina nyheter från statsmedia fortfarande? Skrämmande.

  Hur många poliser hade dött för att få stopp på en angripare med samma beväpning i Sverige?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 4. Kul på rapport 19:30.
  Först runtikringsnack, sedan motiv - lite känsligt - det berodde nog på att gärningsmannen inte tyckte om homosexuella. Sist, och det märktes hur extremt obekväm reportern var, konstaterades att gärningsmannen troligen var islamisk terrorist.
  Så man får förstå - sådan information kan inte SR/SVT delge svenska folket hur som helst.

  SvaraRadera
 5. Hur mycket våld tål det öppna samhället? "Vi ska aldrig böja oss för terrorister - lev som vanligt". Attacker mot minoritetsgrupper är bara början på en attack mot samhället i stort. Förmår vi inte skydda utsatta minoritetsgrupper tolkas det som svaghet.

  Vänligen

  SvaraRadera