måndag 14 november 2016

Audis samarbete med Kakan Hermansson

Audi har inlett ett samarbete med Kakan Hermansson. Hon behöver väl knappast en närmare presentation, ni vet ACAB (all cops are bastards) och andra polishatande tweets har kakan lyckats producera.Föga förvånande blev det ett ramaskri på audis facebook som tydligen fick klappa igen efter att man tappert försökt klistra in samma svar till alla arga fd Audiköpare.

Frågan är varför man gör detta. Troligen har man anlitan ngn reklambyrå där det sitter några genusvetare (precis som Unicefs mångkulturella kör där vita bran inte var välkomna). Har Audi också ACNE kanske?

Hursom så visar det på den totala otakten som den lilla etablissemangsbubblan rör sig i. Sitter man bara på Ngn söderkrog och gafflar med andra genusvetare (samlingsbegrepp på blåsta identitetsivrare) kanske man tror att detta faller i god jord då de tror att alla tycker som de. Alternativt vill man få nya kundgrupper. Ett tips är att bidragstagande genusvetare troligen är ngt sämre vad gäller köpkraft än alla dessa förhatliga CIS-män som köper Audi normalt. Med tanke på upproret på facebook har dock denna grupp audiköpare minskat avsevärt. Troligen kommer Audi få pudla snart och be om ursäkt.En uppdatering

Audi trendar som nummer ett på twitter nu och kakan nummer 7. Ett PR fiasko av episka mått

Uppdatering igen

Pudeln närmar sig, först en paus


Uppdatering igen....

Idag avslutade man kampanjen.

Lite intressant att man "blivit rekommenderade kakan" 
5 kommentarer:

 1. Härligt ljud när Audi drar foten ur klaveret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev som ett självspelande pianodragspel. Det är nog en majoritet kvinnor som är deras kunder i Sverige. De som har tillräckligt god ekonomi för att välja bort annat som t.ex. Toyota. Själv är jag "ekonomisk" och har bara begagnat och importerat för privat bruk.

   Radera
 2. Är det en tredjeklassare med läs- och skrivsvårigheter som sköter Audi:s Facebook-konto? Gör de ingen "due diligence" på personer de inleder samarbeten med? En googling räcker ju i Kakans fall..

  Audi:s problem verkar vara större än en kaka för mycket. Synnerligen oproffsigt skött.

  SvaraRadera
 3. Notera att man - precis som M när det gäller invandringen - PAUSAR!

  Inte sätter stopp, utan pausar, beredda att snarast möjligt återuppta aktiviteten.

  SvaraRadera
 4. Ren lögn att hon ångrat sig och bett om ursäkt, SVT tvingade fram en omvändelse under galgen men som inte visar speciellt mycket ånger:
  http://cdn02.nyheter24.se/722752ab01d8020000/2016/11/15/1336258/kakan-hermansson-tweet-ursakt.png

  http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/867708-audi-kakan-hermansson-kritk-polis-reklam

  SvaraRadera