fredag 25 november 2016

Tips Black Friday

Idag skall mammon tillbedjas!

Skämt åsido så är det faktiskt inte så tokigt att handla julklapparna idag, finns en del kronor att spara. Som tradedoubler affiliate blir jag nedlusad med mail från ftg som vill lyfta fram särskilda rabattkoder etc. Jag tänkte slänga ut de som jag tycker är bäst.

Ska ni ändå handla ngt idag så får ni gärna göra det via ngn länk här på bloggen så får undertecknad några kronor extra i denna ideella samhällsupplysning jag ägnar mig åt.

Jag kommer rensa bort alla dessa banners efter helgen så var bara lugna, detta har inte blivit en bannerfarm. Men jag är aningen dåligt på det tekniska så jag fattar inte hur man lägger in banners i löpande texten utan måste lägga in dem på gadgets i blogger. Nåja, övergående historia.

Adlibris kör en rätt bra rabatt nu i helgen. Använd bannern högst upp.


CDON kör 4 nya superdeals varje timme. Använd bannern högst upp

Lekmer har upp till 70% samt fri frakt med koden "BLACK16". Använd lekmer bannern ute till höger. Vi kommer köpa mkt julklappar till barnen där idag.

Discshop. Ska ni köpa film eller spel är discshop bra. Idag utlovar de diverse bra erbjudanden. Använd bannern ute till höger.

Tretti. Ska man köpa sällanvaror finns det väl ingen bättre dag än denna då det är ganska dyrt. Vi brukar köpa via Tretti. Använd bannern högst upp.

Däck. Däckonline kör 5% rabatt på vinterdäck och kompletta hjul hela helgen (använd koden RDSEBLACK16). Nya vinterdäck är en rätt dyr historia så varför inte få rabatt. Jag handlade själv av Däckonline för 4 v sedan och det funkade toppen, dessvärre ingen rabatt då.....Använd bannern högst upp.

Tidningskungen Vad är väl bättre än en prenumeration på ngn tidning i julklapp. Vi brukar köpa korsordstidningar till släktingar, mkt uppskattat. Använd bännern till höger.

Bamba. Bamba är ganska bra på brädspel och även andra leksaker. Upp till 85% rabatt i helgen. Banner ute till höger.

Där har ni de affärer vi brukar handla på online. Stor tack om ngn händelsevis gör sina inköp via bloggens banners.

Sist men inte minst en liten teaser. Vi har bestämt oss gällande att emigrera, först måste dock en del hinder avlägsnas men vi jobbar i en viss riktning. Dock är det en del hinder som ska övervinnas på vägen, främst gällande att fixa en inkomst. Det finns även några svarta svanar som kan stjälpa hela projektet. Mer om detta lite längre fram när serien om att emigrera fortsätter. D kan ni följa vår väg (förhoppningsvis) ut ur landet.

Shoppa loss nu ;)


3 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Hoppas du fick en ett par kronor på mina köp.

  Nu har jag två spännande flyttar att följa! Mars one och din. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. "Vi har bestämt oss gällande att emigrera, först måste dock en del hinder avlägsnas men vi jobbar i en viss riktning"

  Jag får gratulera! Eftersom jag har omfattande personlig erfarenhet av att flytta runt med fru och småbarn, vet jag hur svårt det är att komma till den punkten där alla är med på båten. Bra jobbat!

  For the record gissar jag på Spanien. Så kan ni alla håna mig när det visar sig att det blev Alaska....

  SvaraRadera