onsdag 16 november 2016

En vanlig dag i brunsmeten

Det har väl inte ungått någon att det smetas etiketter och antydningar ganska friskt åt alla håll och kanter. Mest smetande står identitetsvänstern för där allt som inte passar deras agenda omedelbums blir ngn form av nazismrasim.

Idag såg jag ett fint exempel på detta på twitter. Avsändare var Jack Werner, en journalist (född samma år som murel föll f.ö.). Jack har tidigare varit på metro som viralgranskare och under förevändning att det är hans jobb så googlar han och presenterar valda delar av det han hittat.

Denna gång var måltavlan Tobias Tobé som skrivit en debattartikel med avståndstagande från identitetspolitiken. Ett ord som användes i artikeln var "godhetssignalering".

Sagt och gjort här skall smetas!


Mkt snabbt är han föga förvändande hos Nazismen.


Det visar sig dock att ordet kanske inte är ngt nazistiskt ord och Jack Urskuldar sig med att han bara googlat lite. Att komma på tanken att det är ett engelskt uttryck verkade inte föresvävat herr Werner, kanske skyller på brister i skolan nuförtiden?

Det är inte helt främmande att tro att Werner bedrev agendajournalistik. Han hade ett mål (brunsmet) och googlade fram lämpliga saker för att nå dit.


Nu kommer det skojiga. Vad händer om man gör samma sak?

Jag googlade på Werner på ett agendasättande vis och vips hittar jag Karl Werner som var oberstürmführer i SS och chef för ett einzatskomando på östfronten. Sedermera dömd och hängd efter kriget. Hua!

Vi får se om han svarar och förstår det patetiska i hans brunsmetande eller om han tycker att han gör en god journalistisk gärning.@kwasbeb är alltså denne Jack Werners twitterkonto7 kommentarer:

 1. Det är tydligt att det nu snabbt läcker in stora mängder grus i den tidigare väloljade maskin som svensk MSM och 7-klövern gemensamt har upprätthållit under väldigt lång tid. För 2 eller 5 eller 10 år sen skulle Jack Werner ha kunnat hålla på så här utan problem och de enda motargumenten skulle komma från "hatsajter". Kakan skulle ha kunnat sälja Audibilar utan meningsfull motreaktion, etc, etc.

  Det är ju bra, eller hur? Men samtidigt är man klassiskt svensk naiv om om tror att denna motreaktion kommer att tillåtas att spridas och växa utan att etablissemanget försöker att stoppa processen. Att man nu helt håller på att förlora debatten och problemformuleringsprivilegiet lär nästan säkert innebära att man söker andra vägar.

  Medieutredningen, polisen under Eliasson, MPs förslag om en ny DÖ, osv. osv. pekar enligt mig alla i samma riktning: landet kommer att förflyttas ganska hårt i riktning mot en rent repressiv diktatur de närmaste åren. Det borde väl vara tydligt för alla vid det här laget att polisen och militären redan är under omvandling till renodlade värdegrundsstyrkor, vars främsta syfte är att hårdhänt slå ner protester från etiska svenskar. Jakten på dissidenter kommer att inledas på allvar nästa år och SD kommer, på ett eller annat sätt, att elimineras ur ekvationen innan "valet" 2018.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är rädd att du har helt rätt. Förra gången folket försökte, med nyd Sven Olle Olsson etc., gick makt och media mangrant samman och hittade nazister eller nazistoffer i var buske. Nu gör de det genom facistlagar och det är värre. Som vanligt kan inte folk se utanför sin egna, än så länge hela, bubbla. De med trasig bubbla ser dock den närmaste röken inte hoten som pipar upp ur lagboken. Intressant är att detta bör strategerna ha planerat redan för drygt tio år sedan, när tingsrätterna slogs samman och förlades i folksäkra bunkrar.

   Radera
 2. Visst är dessa herrar löjliga - eller hur? Men det är inte så roligt egentligt då de är del av en kulturmarxistisk rörelse med mål att förgöra den västerländska kulturen och dess europeiska befolkning. De driver en kulturmarxistisk agenda genom en kulturmarxistisk retorik som i sin tur ger den trånga sk Politiskt Korrekta åsiktskorridoren. Det är just den kulturmarxistiska åsiktskorridoren införande som är det strategiska målet. Det målet har i Sverige nåtts och leder ofelbart till vår kulturs undergång. Nu gäller för den kulturmarxistiska makten att bibehålla åsiktskorridoren till kulturen är krossad. Om Mensan inte inte begriper att han snarast spelar detta vänsterpacks spel så är hans namn inte mycket värt.
  Först när man ser och förstår sin fiende kan man med framgång förvara sig mot den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det samma person, eller olika, som kommenterar under aliaset RB? Verkar ju helt ha spårat, ingen koppling mellan inlägget (eller ämnet för bloggen i stort) och påhoppen i RBs kommentar.

   Radera
 3. Så sjukt vårt samhälle är.
  Har också tagit upp detta tidigare, hur tänker Sveriges läkarkår?
  Ingen vågar riskerar bli kallad rasist så vi låter hellre barn och vuxna smittas av TBC ovetandes.
  Hur många smittas i dag utan vetskap?
  Räcker med 10 bakterier för att bli smittad.
  För var det mer eller mindre en dödsdom att smittas av TBC, man skickade sjuka till ett "sanatorium för att friskna till med frisk luft, ventilation, sol och marknära ozon. Dessa sanatorium hade alla ett krematorium, de dödas lungor skars ut och kremerades för att inte sprida bakterierna, dödligehten i TBC var stor.
  I dag krävs 12-16 månaders behandling som kan liknas vid kemoterapi och bara 60% blir av med den antibiotikaresistenta typen.
  Hela yrkeslivet kan slås i spillror på grund av att våra myndigheter inte vill "kränka" migranter som kommit hit för att leva på våra skatteinbetalningar.
  Djur däremot sätts i karantän i 3 månader, sedan tillkommer lika lång karantän i hemmet, en j___a skillnad bara för att inte smitta andra djur (och människa - rabies).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur hamnade jag här egentligen?
   Skrev inlägget till din inlaga om TBC.

   Radera