onsdag 16 november 2016

Moderaterna i Haninge säger nej till Migranter

Ytterligare politiker ute i verkligheten sällar sig till de som protesterar mot anvisningslagen. Denna gång är det moderaterna i Haninge, som dock sitter i opposition.

Jo det är jobbigt när plakatpolitik på riksplanet skall överföras på verkligheten ute i kommunerna.
Av artikeln framgår också att majoriteten vill utnyttja det kommunala bostadsbolaget för att slussa migranter före bostadskön.Det vi ser nu är det gryende upproret mot de senaste 10+ årens politiska haveri på migrationsområdet. Folket har börjat göra sin röst hörd, kulturmarxisternas monopol på åsikterna börjar inskränkas. Pendeln håller på att svänga tillbaka, frågan många ställer sig är hur långt tillbaka och hur snabbt kommer detta gå? Det kommer inte gå smärtfritt, många har byggt sina karriärer på att ha rätt åsikter och identitetspolitikens röta finns i hela samhällskroppen, i allt från värdegrunder på dagis till vanliga obetydliga svenssons som blir kränkta när inte ett könlöst alternativ finns i ngt formulär.

Förändringens tid är här gott folk, bättre sent än aldrig antar jag, men jag tror dessvärre att det är lite för sent gällande vissa aspekter. Det finns ju en verklighet här ute, även om Tomas Tobé på riksplanet plötsligt gör avbön.

Min gissning om SD på 25% i nästa val verkar inte vara helt fel då de fick detta i dagens metro/yougov. Det kan dock bli ännu mer, lite beroende på hur högt vänstern kommer skrika de kommande två åren och hur mkt  skit de kommer hitta på i sina desperata dödsryckningar. Även moderaterna verkar ha valt inriktning för att återfå en del avhoppare, frågan är om det räcker för att återvinna det grusade förtroendet. Det nya partiet medborgerlig samling verkar vara intressant (fd Borgerlig framtid), en analys av dem kommer så småningom. 

1 kommentar:

  1. Äntligen kommer verkligheten ikapp och kommunerna vågar utföra sitt grunduppdrag, se om sina medborgares väl och ve.

    Vänligen
    Roten

    SvaraRadera