måndag 21 november 2016

Censur i media?

Efter Trump & Brexit riktas nu strålkastaren mot hur det kunde gå såhär. Istället för att etablerade politiker inser att man suger och inte fattar vad folk har för problem ute i stugorna skall nu alltså facebook mfl censureras så att inte ngn läser ngt som inte stämmer. Folk är nämligen helt oförmögna att själva uppleva verkligheten och fundera på vem som är ansvarig.

Det jag funderar på är om gammelmedia också skall få lite censur på sig?

2015 var det exempelvis en mängd agendadrivna artiklar om invandringens stora lönsamhet (ngt politikerna samfällt verkar ha backat från i princip nu). Men vi minns ju hur det lät då.

Så kan vi se fram emot några sidor färre i DN framöver också? Eller ngn liten varningstext kanske?3 kommentarer:

 1. Minfavorit är denna

  Samma sak i både Expressen o Metro

  http://www.expressen.se/nyheter/flera-svenskar-gripna-for-valdtakt-pa-farja/

  http://www.metro.se/nyheter/sex-svenskar-gripna-for-valdtakt-pa-finlandsfarja/EVHoba!DzTlUKvat2DBg/

  Samtliga verkar ha varit från Somalia och bara en av dem svensk medborgare.


  SvaraRadera
 2. Det stora problemet med svensk elitmedia och politik är att de betraktar folk utanför tullarna så som passiva receptorer av propaganda, utan förmåga att själva göra anlyser, problematisera och värdera information. SDs väljarframgångar har blivit bemötta på samma vis av politiker och media, det skulle då inte handla om att människor ser att SD lyfter och diskuterar ett reellt problem, utan att människor helt passivt anpassar sig till de budskap de får sig till livs. Folk skulle alltså, i media och politikers uppfattning, vara som vindflöjlar och styras av det politiker och media väljer att presentera.

  Med en sådan verklighetsuppfattning förstår man att det går åt h*te för etablerad elit. Sanningen är,tvärt om, att frågor lyfts av folket och att det är upp till (borde vara) media och politiker att reagera, lyfta dessa frågor och presentera analyser och förslag på lösningar.

  Vänligen
  Roten

  SvaraRadera
 3. Igen... Detta går bara att förstå och i förlängningen bekämpa om man sätter sig in i vad kulturmarxism är och innebär. Tro inte att de är idioter och kom med logiska motargument för då är ni inte ens tvåa på bollen.

  SvaraRadera