torsdag 24 november 2016

Migranter som pluggar slipper utvisning

För ett tag sedan tog jag upp denna fråga då det disk i Regeringskansliet.

Nu är man alltså överens gällande en ny lag som innebär att migranter som går gymnasiet för temporärt uppehållstillstånd i fyra år. Detta innebär att sk ensamkommande som inte har skyddsskäl, numera får stanna i ytterligare 4 år eller så länge de pluggar. 

Det blir alltså ett rätt starkt incitament att inte plugga färdigt. Evigt TUT sas. Fridolin säger också rent ut att de troligen kommer få stanna då de får jobb eller varit hör så länge när det blir aktuellt med ny prövning.

Jag förutsätter att detta måste tas i riksdagen och att övriga partier får tycka till, men med Centerns hjälp ska det nog gå galant att få igenom.

Detta är helt klart ett förslag som Mp drivit igenom i Regeringen. De som får ta smällen för detta blir kommunerna som måste vaska fram skolplatser och boenden. Samtidigt kan Gustav al-Fridolin slå sig för bröstet internt i partiet och visa att de lyckats skjuta delar av migrationsöverenskommelsen i sank.


6 kommentarer:

 1. I sin strävan att utplåna det svenska folket hittar kulturmarxisterna på nya argument.

  SvaraRadera
 2. Haha..vilken valvinnare..

  Moderater (ni som finns kvar) tänk på att er efterblivna parti "ledare" kan stoppa detta när som helst, men väljer att låta bli..

  SvaraRadera
 3. Off Topic:

  In en del tidigare debatter har jag varit inne på att det snart kommer hårdare tag mot alla regimkritiker. Nu verkar det börja ske:

  ”Regeringen presenterade i dag en nationell plan mot rasism, hatbrott och olika ”former av fientlighet” med fokus på att motverka hot och hat på nätet.

  Inrikesminister Anders Ygeman tror att man snart kommer att kunna se resultat.

  – Det kommer bli förändring i form av att fler människor kommer kunna ställas inför rätta för hatbrott ganska snart för nu har vi fått de här speciella hatbrottsenheterna och de blir ju specialister inom sitt område. Det är klart jag förväntar mig att det blir resultat, säger Anders Ygeman.”

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6570788

  Redan den befintliga HMF lagen räcker mer än väl för att bura in tusentals vanliga svenskar om polisen och åklagarna har lust med detta.

  Vidare verkar ytterligare väldigt hårda, närmast drakoniska, inskränkningar av yttrandefriheten vara på gång:

  https://hax.5july.org/2016/11/21/sweden-to-outlaw-what-exactly/

  Sverige kommer att vara en ren diktatur i god tid innan ”valet” 2018.

  SvaraRadera
 4. Till 9000 kr skattefritt per månad bättre än många pensionärer.

  SvaraRadera
 5. Till 9000 kr skattefritt per månad bättre än många pensionärer.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera