fredag 4 mars 2016

Asylboenden för kristna och andra utsatta en dålig idé

I takt med att våldet och förföljelserna på asylboenden börjar sjunka in hos politiker och tyckare höjs nu röster för att ha särskilda asylboenden för de förföljda grupperna.

Jag har tidigare surrat lite om detta på twitter och såg sedan att Marcus Birro skrev lite om det. Jag tycker dock det är en viktig fråga varför det blir ett litet inlägg om saken.

Hela tanken är naturligtvis att skydda de kristna (och andra) som förföljs av islamister på asylboenden. Det är nämligen så att förföljelserna sker av religiösa skäl i huvudsak. Kristna och HBTQ personer är de som ligger sämst still.

Det är dock makalöst korkat att flytta på de som förföljs och därigenom ge islamisterna rätt och frivillig genomföra en religiös rensning på asylboendena. Precis samma som IS pysslar med i sina kontrollerade områden. Naturligtvis skall de som förföljer folk här omedelbart sättas på en lastbåt och droppas av vid Libyens kust. Det skall inte behövas några särskilda boenden för någon grupp. Precis som på vissa skolor vill man alltså flytta mobboffren och låta förövarna regera fritt. Hjärnsläpp!

Många av de som flytt hit har inte flytt från IS, utan från Assads terrorbombningar av städer. Man kan alltså inte dra slutsatsen att de som är här per automatik är motståndare till islamismen, snarare kan det vara så att man varit passiva stödjare av densamma, men sett sig nödgade att fly undan Assad.

I kommunerna råder det redan panik som ni vet. Nu reses krav hos förvirrade kommunpolitiker om att man bara skall ta emot flickor, eller att särskilda boenden skall byggas för kristna eller HBTQ. Det är dock så att en förkrossande majoritet av de som kommit varken är flickor, kristna eller HBTQ, varför det är en total omöjlighet att tro att man kan välja och vraka bland denna minoritet. En majoritet av de som kommunerna kommer tvingas ta emot är muslimska män, så enkelt är det. Enda lösningen på detta problem är att omedelbart förpassa bråkstakarna ur landet.

4 kommentarer:

 1. Anta att det kommer en miljon unga män på några få år, vi är snart där. Var ska dessa män i massor hitta tjejer att umgås med? Är det vänsterextremisterna i media och twitter som ska släppa till?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns ju massor av feminister som hatar svenska män. Nu har ju de fått lite att välja på.

   Radera
 2. Hej.

  Islam eller demokrati?
  Islam eller frihet?
  Islam eller Sverige?
  Islam eller döden?

  Dina alternativ är att kämpa, att underkasta dig, eller att bli medlöpare.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera