onsdag 9 mars 2016

Migrationsverket anställer Angeles Bermudez-Svankvist

Den tidigare GDn för Arbetsförmedlingen, som fick sparken efter åratal av i kompetens har fått nytt jobb som verksamhetsutvecklare på Migrationsverket. Hon ska tydligen se till så att asylanter gör meningsfulla saker. Sedan hon fick sparken har hon bla jobbat med islamofobi...En reträttpost med Generaldirektörs lön och titel, utsedd av Erik Ullenhag. Men nu får hon komma in på myndighet igen, troligen ny GD där om ngt år....

Grattis dårar!8 kommentarer:

 1. Hon är alltså tidernas bedragare, och går inte att komma åt, eftersom hon har rätt etnisk (romsk) bakgrund, pappa Flamecodansare. hur i hela friden hon kunde bli chef när kommunerna började privatisera folktandbården är helt osannolikt. Sedan lyckades hon bli uppsagt som kommundirektör innan tjänsten tillträtt, och sedan fick hon jobbet direkt av Sven-Otto. Moderaternas plan var att göra något åt sossarnas imperium, fackmakten. En stadigt stabilt spritt språngande komplett vettvillig GD, utan minst erfarenhet av att leda en myndihget och ökänd för att vara stendöv och faktaresistent, var precis den profiul Sven-Otto sökte, gud vad de måste ha skålat när de "köpte" henne.

  AF till en cirkus och knäcka systemet, genom att privatisera det. Det var dec 2012 tom februari 2013 som moderaternas arbetslinje började spricka, delvis tack vare pressen, företrädesvis föredömlig journalistik av SvT som fick hela moderata jobblåssasbluffen att rämna och Angeles-affären var sas startskottet för nymoderaternas och alliansen genomklappning.

  Angelels genomförde an magsäcksoperation, och alla som vet något om hur detta fungerar praktiskt, dvs man stryper magsäcken med ett skärp, så att det inte går att äta mer en små portioner, inser att om man då samtigigt dricker alkohol, (vilket ofta är orsaken till övervikt) och inte ändrar sina dryckesvanor, :-) så rinner sas alko rakt ner genom förträngningen, och vidare i den nedre tomma magsäcken, som sas ger ett "kick" alko på fastande mage.

  Så det gick inget vidare, under Almedalen blev det lite pinsamt och damen fick packas ihop, där hon lyckes haspla ur sig att hon skulle på ett viktigt möte med Angela Merkel....
  Alltså, tanten är fullständigt skamlös och ljuger som en häst travar,
  detta blir bara för bra, hon är världens största uppblåsta nolla, som tom "skrivit" en bok, "management by love" (titel stulen av en tysk förlaga + att hon lyssnat på ett föredrag av Janne Carlsson. PÅ baksidan av boken står att förtjänsten går till olycksdrabbade flickebarn, men det gick inte att spåra några intäkter. Hur som helst, boken är sjuk dålig. Angeles är en monumental bra förebild för det nya Sverige, identitetspolitik, man behöver inte kunna något annat än att ljuga och ha rätt bakgrund, ju mer korkad, desto bättre chef, eftersom chefer numera, ska vara lydiga redskap åt ministern, följsamma, och komma undan granskning. Är du kvinna och har rätt etnisk bakgrund, och komplett.....grandiost uppblåst och kan babbla om absolut ingenting, så går man långt.

  Vi som inte hejar på ngt lag, och helt har tappat hoppet, kan inte annat än lyckönska det blå laget, Angelse på migrationsverket kommer skapa fullständig kaos, för alla som får henne som chef, hon kickade de flesta kompetenta mer eller mindre omgående som GD och sedan flyr all kompetens personal, det går på ca ett år, och sedan fyller man på med nyanställda som passar Angeles "typ" det blir kumpaner från tidigare. Bara att gratulera Borgarna, (eller inte) det beror på hur man ser det, vill S knäcka Migrationsverket, dvs få bort de sista resterna av personal som har folkvett och kan tala Svenska, så är Angeles helt rätt :-) Håller hon sig bara borta från Almedalen, klarar hon nog detta med sponken med, och då kan hon nog lyckas riktigt ordentligt. Sverige är trots allt fantastiskt.

  Alltså, vi som tappat tron och lojaliteten, kan inte mer än gratulera, SD behöver inte satsa en krona på PR/reklam, eller bedriva flyktingpolitik, Angeles gör jobbet, det är bara att vara tacksam, tack gode gud för Bermudes, ironi förekommer tyvärr inte ovan, det är det som är så ironiskt, verkligheten :-) S.W

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Allt man behöver veta om den kvinnan kan förstås från hennes intervju i Dagens Arena. Ett citat ur denna:
  "– Ingen vann, alla förlorade. Jag vann! För jag är på Sturebadet och tränar med full lön. Och vilket slöseri är inte det med statens resurser."

  Det är mycket nu...

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 3. Sverige behöver en Donald Trump. Någon som kommer från sidan med sisu och pondus och går emot etablissemanget och media och bara styr upp allt som gått så fel i det här landet.

  Någon som säger, från och med nu jobbar jag för er svenska folket och ingen annan, Make Sweden Great Again.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Byt ut Donald Trump mot NMR så har du allt det där.

   Radera
 4. Undrar vad den här nyinrättade tjänsten har för lön? Vad motiverar en högre lön än en fritidspedagog?

  Och den här kvinnan som enligt mig hör hemma i fängelse... varför kan politiker aldrig fatta att man inte ska belöna de som visat sig misskötsamma och korrupta?

  SvaraRadera
 5. Svaret är enkelt
  Sven-Otto som rekryterade henne, förfalskade ju själv sin egen examen, det är en ny typ av politisk personlighet som den postmoderna världen värpt fram, och sådan herre sådan hund. Bermudez-affören är helt osannolikt, men inte svår att räkna ut, om moderaterna hade sin plan, att tycka till och reformera hela S system för att hålla människor utanför arbetskraften:
  - arbetsförmedling, a-kassa
  - försäkringskassa
  - sjukpenning
  - föräldraförsäkring
  - friår och allt vad det varit

  så görs inte detta ostraffat, sak man ge sig på AF, den myndighet som förefaller omsätta näst mest, så måste man ha en GD som är höjd över varje misstanke, dvs en kvinna med halv invandrarbakgrund, (pappan pallade inte att bo Sverige). man ska alltså inte attackera målvakten, utan den som tar ut laget, dvs dåvarande regering, förvissa, Angeles var helt borta, och helt utan skam, så hon fick hela AF att gå väldigt dåligt, och så alla dessa galna konsulter, jobb-coacher, som skulle göra människor anställningsbara, suck, det är ju en av moderaternas eftervalsanalyser, att man inte fick fart på några jobb, så det var väl "jobb-coacherna" - Littorins rekrytering var en bidragande faktor till att moderaterna förlorade, man kunde aldrig visa upp några nya jobb, och utanförskapet accelererade. Ska man göra upp med fienden,d vs med S, så måste man använda kraftfulla verktyg, Angeles var en riktigt elak djävel, och det handlar inte om något annat än att även kvinnor med exotiska bakgrund, kan vara helt borta, alla är det ju inte. S.W

  SvaraRadera