torsdag 31 mars 2016

FNs kritik mot Sverige

Ett FN organ riktade kritik mot Sverige härromdagen, vilket uppmärksammades i blaskorna.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/fn-kritik-mot-sverige-romer-diskrimineras/

Bl.a. får vi kritik för att muslimer diskrimineras i tidningarna.


”kroniskt negativt porträtterandet av muslimer i medierna”.

Jag vet inte riktigt var FN får dessa dumheter ifrån. Men det är väl ingen orimlig gissning att Saudiarabien, som är chefer för rådet för mänskiliga rättigheter, även om det nu är kommittén för MR som ligger bakom detta. Svensk media är väl tvärtom ökända för att Inte skriva om muslimer om det kan anses negativt och "gynna SD" som en del journalister rapporterat om på senare tid.

Hursomhelst känns det som att FN liksom EU mer och mer är ute och svassar på områden bortom de kärnuppgifter där de kan göra nytta. FN fyller sin funktion som bistånds och samarbetsforum, men det är lätt komiskt med alla dessa råd och kommittéer som spyr ur sig politiserad gojja. Precis som EU borde hålla sig till förenklad handel och ge fan i många andra frågor.

Här kan ni läsa om några FN bravader
8 kommentarer:

 1. Angående olämpliga poster skulle jag inte alls bli förvånad om det, likt Fifa, förekommer mutor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på Trump, han vill omorganisera hela FN. FN är att FIFA gånger tusen. Och Nato...

   Tips lyssna på Roger Stone. https://www.youtube.com/watch?v=mOKr6zgPTcg
   Det lutar åt ett Rumble in the Jungle i Clevland där Trump kommer samla 5-10 miljoner Trumpers för att valet inte skall ”stjälas”. Rena revolutionen på gång.

   Radera
  2. Varför Europa och Usa är där vi är idag. Lyssna på Republikanen Walter Jones (intervju idag) om 9-11, 28 pages etc.
   Ca 5 min in (50 min)
   https://www.youtube.com/watch?v=UZZ16AwSU8Y

   Radera
  3. @Anonym 14:25, är du ett rysstroll eller? Att sprida Trumps evangelium är det ingen vettig svensk som skulle göra, karln är ju spritt språngande.

   Radera
  4. Anonym 08.09, bara halvgalna personer som går på medias agendajournalistik nuförtiden. Alla som är insatta håller på Trump, finns inget alternativ.

   Roger Stone, retwetade denna, 9/11 Trillions: Follow The Money

   https://www.youtube.com/watch?v=n3xgjxJwedA

   Radera
 2. Det verkar vara som allmänt med den s.k. "godhetsvänstern" både här och i t.ex. USA. Man kan göra "bra" saker, som att släppa in tonvis med flyktingar och göra sitt bästa att mörklägga i tidningar, men det är aldrig riktigt "bra nog". FN är väl ett av just denna godhetens högborgar.

  SvaraRadera
 3. Hm? Men pressen skriver väl vad den vill? Skulle staten styra pressen att INTE skriva negativa saker om muslimer? Staten har väl inget med pressen att göra ö.h.t? Oerhört märkligt att FN anser att staten ska blanda sig i vad media skriver. De menar att pressen ska stå under statens överinseende?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att staten ska styra pressen är Saudis vanliga kritik av väst, de är fullständigt oförstående inför det faktum att detta anses fel.

   Radera