onsdag 30 mars 2016

Det fria ordet hotat av islamister

Idag framkom det i Gd att dess chefredaktör blivit hotad av en nära släkting till hatpredikanten i Gävle moské vilken man granskat i en serie reportage.


Jag hoppas verkligen att det blir samma ramaskri nu som när andra grupper har hotat någon av pressens representanter. Nu är det upp till bevis att det inte används olika måttstockar beroende på de inblandade. 

Tidigare har det ju varit lite si och så med den saken.
http://mensanen.blogspot.se/2014/10/att-matas-efter-olika-mattstockar.html2 kommentarer:

  1. Det blir nog en liten blänkare här och där. Men kulturmarxisterna kommer vända på steken och göra extremislamisterna till offer för de rasistiska svenskarna. Bara att göra en granskning av islamister är ju förföljelse enligt kulturmarxistisk terminologi.
    Stäng alla moskeer och utvisa islamisterna. Islam (Underkastelse på arabiska) har inget i vårt land att göra. Underkastelse går ej att assimilera eller anpassa till vår kultur.

    SvaraRadera
  2. Tragiskt nog ger sådana här hot effekt på längre sikt. Aftonbladet tex stod inte upp och visade solidaritet efter attackerna mot Charlie Hebdo. De hade sina skäl och ursäkter meddelade dom. Men rädsla att bli en ny Kurt Westergaard kan mycket väl varit en bidragande orsak.

    SvaraRadera