tisdag 8 mars 2016

Grattis alla biologiska kvinnor

Idag på kvinnodagen firar man i Malmö genom att förbjuda alla män & pojkar att bada.

Det vill säga biologiska män. Det i alla andra samanhang så omhuldade Hen, tredje könet och att man är vad man själv anser sig vara, gäller tydligen inte denna dag. Som vanligt är inkonsekvensen total hos flummarna. Det är också oklart hur könsbytare skulle behandlas och var i processen man måste vara för att räknas som hon. Skulle man neka Bruce/Caitlyn Jenner? 

Det är också lite lustigt att det går bra att diskriminera en hel grupp. Skulle det vara ok att utvisa alla icke svenska medborgare temporärt under nationaldagen? 

Som vanligt när radikalfeminister och kulturmarxister är i farten saknas logik och konsekvens. Man ägnar sig åt cherrypicking som aldrig förr. Lite hen här och lite man där. 

Till alla kvinnliga läsare skulle jag vilja framföra ett grattis i allmänhet och samtidigt beklaga att en del dårar tar sig rätten att tala för er räkning.


3 kommentarer:

 1. Är detta lagligt? Man agerar ju faktiskt plog för en möjlighet att utestänga grupper, kanske lite obetänksamt..

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Angående transsexuella: dessa ses som antingen förrädare (kvinna till man) eller spioner (man till kvinna). Det finns en djup avsky och misstrogenhet mot dessa inom HBT-rörelsen och feminismen då majoriteten transsexuella är fullt normala personer med rätt vanliga åsikter och värderingar; endast den lilla grupp som köper hela ideologipaketet lyfts fram och görs till talespersoner för hela sitt av överheten tilldelade kollektiv.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera