tisdag 1 mars 2016

Den omöjliga ekvationen

Lite tjatigt, men idag blir det om flyktingrutten igen.

I dagsläget kommer det ca 3000 pers per dag till Grekland. Makedionen tar emot 280/dag (eller låter transitera norrut snarare) samma antal som övriga Balkanländer infört. Grekland får alltså ett netto om lågt räknat 2500 per dag.

Detta är naturligtvis helt ohållbart för Grekland som redan är hårt ansträngt. Varje vecka kommer den missnöjda kritiska massan i Grekland öka med 17000 pers. Redan idag har ett tältläger med 9000 pers växt upp vid den Makedonska gränsen, ett läger som växer stadigt då alla vandrar norrut.

Idag var det kravaller vid den Makedonska gränsen och man sköt tårgas på migranter som Bröt sönder gränsgrindarna. Jag antar att alla svenska politiker kommer förfasas över denna tårgas? Eller är det annat ljud i skällan nu?

Grekland kommer tvingas göra något rätt omgående. Det enda man kan göra är att försöka avvisa båtarna som kommer, att utan Turkiets medgivande återsända flyktingarna blir nog svårt. Som ni vet är Turkiet och Grekland gamla fiender trots Natomedlemsskapet.En annan "nyhet" idag är att migrationen ligger bakom Sveriges ökande BNP. Inte för att massvis med folk jobbar, utan för att vi lånar massvis med pengar och bränner på migrationshaveriet.


Sist men inte minst har det kommit uppgifter om att invandrare är bidragsberoende längre och i större utsträckning än vad "man" trott....

http://www.ericsoniubbhult.se11 kommentarer:

 1. Löfvén och de andra kulturmarxisterna väntar bara på nästa tragedi för att utnyttja den till att översvämma Västeuropa med muslimer. Det är enkelt att få stopp på migrantströmmen om den politiska viljan fanns. Hota Turkiet m.fl. länder med repressalier samt kommendera ut flottan att fysiskt hindra överfört. Helt icke-pk alltså omöjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer aldrig att ske. Som att ropa på EU och be dem ta emot fler, det kommer heller aldrig att ske.

   Det vi ska göra är att stoppa dem innan de kommer hit, ta 100% kontroll på våra gränser igen. Och det är lätt eftersom vi har våra vattengränser. Behöver inte bygga några murar som i USA. Bara kolla några båtar och en bro, och sedan inte släppa in en käft. Då kommer Danmark och Tyskland göra dito direkt, och så är det löst.

   Radera
  2. Det stämmer, hela ekvationen tidigare har byggt på att de sydligare länderna visste att landet efter också lät alla forsa igenom norrut. När första gränsbommen smäller ner blir det en snabb dominoeffekt, vilket vi redan börjat se. Bla vid gränsen Makedonien/Grekland.

   Radera
 2. Grekland är ett fantastiskt turistland. Just nu är det 20 grader i Aten. De utvandrare som nu fastnar där försörjs med mat och förläggning gratis.
  Nu begär den översmarte kommunisten Tsipras 5 mdr kr av EU för att sköta 100 000 turister.
  Grekland tog ifjol inte emot 1/10 så många asylsökande som Sverige gjorde. De har jättestora villor och lyxbåtar så vad är problemet?
  österrike lär i alla fall inte tycka synd om dem och nu tycker t o m Merkel att utvandrarna skall stanna i Grekland. Ja i alla fall tills delstatsvalen har varit.
  Världens fattigdom kan inte lösas genom att sänka Europa.
  Bo Adolfsson, Mölndal

  SvaraRadera
 3. Det är ganska uppenbart och förutsägbart,
  var detta kommer att sluta. Det blir finansmarknaderna
  som sätter stopp, på välfärdsfesten.

  Först kalas och fest med hjälp av kommunal upphandling utförd av vänsterkommunala nyttiga idioter som gräver sin egen grav :-) och berikar näringsidkare med kulturella utmaningar, som alltså kommer att ge näring åt en hel ny välfärdsindustri, utbildning av personer
  som inte klassar in i Svenska skolsystemet eller arbetsmarknads-politiska åtgärder.

  Genom internet och e-pengar, finansieras en global näringsgren,
  flyktingsmuggling. Den slutar inte förrän finansieringen upphör,
  och finansieringen är svenska skatter, som slussas ut i privata fickor. När alliansen upptäckte denna guldkalv kunde inget stoppa om den expansiva zentralstyrda staten, liberalism, tjoflöjt. Individuella rättigheter är inget värda, utan en statsförvaltning som är fri från korruption, det blev det lite si och så med efter 1974. Om bara staten samlar in pengar, genom monopol på våld, och sedan delar ut dem till näringarna, så går det plötsligt att vara för höga skatter :-) det där kommer att rekylera, mer än det redan gjort. Räntesnurrorna för dessutom vidare intäkterna till skatteparadis. Centern snckar ju bara, de säger inte hur mycket de ska sänka skatten, för vilka, och vilka förmåner som ska bort, Lööfs mammapeng, eller vab-sytemet? Föräldraförsäkringen eller vad?

  Det gäller att ta sig över gränsen till EU, och inom EU till det land som har bästa förutsättningar, so oder so.

  Sverige har:
  mest generösa regler för att få uppehållstillstånd
  mest generösa regler för de som inte får uppehållstillstånd
  mest generösa regler och bidrag för alla medborgare inkl papperslösa
  mest liberal lagstiftning för brott
  minst antal poliser per capita
  Ett säreget inhemskt folk som lyder staten,
  inte protesterar och följer lagen.
  Ovanligt lite rasism och främlingsfientlighet.

  Så migranter som söker ett bättre liv har ingen anledning att ta sig till något annat land än Sverige, spelar ingen roll vilka murar vi bygger, finansieringen löser resten. När England nu gör sitt, ökar tryckte på norden, förmånerna är inte i närheten i Tyskland.

  Det är inget märkligt att människor vill skapa sig ett bättre liv, vill ta sig till Sverige, det går inte att klandra, när vi köper en resa för egna pengar, vill vi ha valuta för pengarna, vi väljer/konsumerar, det som ger mest för pengarna.

  Varför välja Ungern eller Rumänien, Grekland ska vi inte tala om. Stark polis- och militärmakt och inte en tuva att försörja sig på, (och inga bidrag, såvitt du inte är statsanställd, vilket är ungefär samma princip som i Frankrike)

  Flödet in över gränsen mot EU kommer att tillta,
  är dessutom stormaktspolitik, så det lär bli stökigt
  på Balkan, naturligtvis Egypten, Syrien visar väl vägen.

  Grekerna har spelat fult, och försatt sig i en sits som de inte behärskar, dvs I nato är Turkiet mycket tyngre, och i EU förhindrar Grekland effektivt Turkiets intressen. Enda sättet att stoppa detta är att bogsera tillbaka flyktfartyg under förevändning att de inte är sjödugliga, och detta kräver enorma insatser. Alla som passerar gränsen kommer fastna, och försöka smuggla sig norrut, till den dag s + m gör upp om "förmånerna" Nu har S satt ner foten, som det ser ut, dvs man kommer försöka hanka sig fram med mp och uppgörelsen som hövdingen spikade 2010 ända fram till 2018, lycka till. Och stort grattis SD.

  Sedan den "begåvade" manövern i Libyen....som skapa
  ännu mer "öppenhet" för att sprida kaos via Italien.
  Sverige var visst med på ett hörn.

  Östeuropa, med sin historia i skuggan av Ryssland,
  är livrädda, för destabilisering, och litar inte på
  "överhet" så detta får man förstå. England vill inte
  vara med i matchen längre, och då återstår Österrike, Tyskland, Holland och norden. S.W

  SvaraRadera
 4. Det säger ju sig själv att välfärdssystemen
  kommer att braka samman, och före det pensionssystemet,
  eftersom man tullar på detta för att dölja kostnaderna
  i statsbudgeten.


  Det är en fråga om tid, hela statsskicket vilar på
  världens högsta skattetryck, som motiveras av funktion,
  att det ger nytta tillbaka. Utan pay-back, ingen skatt.

  Medborgarna som pliktar mer än 50 % av sin
  arbetstid åt staten, uppfattar skatten som
  meningsfull så länge pengarna i kollektivet
  ger nytta för både individ och samhälle.
  När den individuella nyttan börjar urholkas,
  vilket inte är lite, så måste man finansiera
  detta privat, och frågan är då om skatt på
  35 % kommunal
  20 % statlig skatt
  5 % värskatt
  30 % LKP för pension, som man inte kommer att få
  35 % moms

  uppfattas som "egennyttigt" - om det innebär att en massa privata välfärdsindustriföretag, täljer guld med träsked, och sedan för ut pengarna ut landet. Förre moderata ministern Borelius bror var skicklig på ränteswoppar, och anställde naturligtvis sossar som kommunikationschefer. Den nymoderata idén är supersmart, och sossarna kan inte göra ett dugg, eftersom pengarna ändå inte räcker.

  Klarar inte staten av sina åtaganden, som tex att försörja landet med fungerande järnväg, ordning (polismakt) och en skola i förfall, samt överbefolkade sjukhus med förtur för vissa grupper, så kommer människor att protestera, dels genom rösten, och den går inte till S, som vill höja skatterna. Vilket ökar incitamenten för att inte betala skatt och/eller rösta bort eliten, vilket ger SD.

  Det går inte att utesluta att somliga upphörde med lönearbete 2010. Människor har två val, protest eller samarbete. Dvs när Hövdingen
  gjorde samma grymma val som Persson, för att få sitta kvar vid makten, mp satte ultimatum, regera och anamma vår flyktingpolitik, eller DÖ, och Persson vars skogstokig 2002. Valet 2010 tappade Hövdingen majoriteten, och blev beroende av mp, då blev det liv i luckan. Det är denna uppgörelse, om förmåner 2010, som håller S på sträckbänken, detta släpper aldrig mp, eftersom målet är kvar.

  Så länge förmånssystemet är kvar, kommer miljontals människor i världen, ges hopp, och försöka ta sig till Sverige, väl här är det bara att börja betala tillbaka på lånet till smugglaren, och det är ingen slump att hoten mot socialkontoren ökar, pengarna eller livet.

  Rösten räcker inte som protest, så länge mp håller Sverige och delvis hela EU i schack, och det är därför vi som är mostståndare till federationen apploderar, heja heja, med idiotpartister, ju mer mp-politik, desto snabbare faller hela skiten sönder och samman, eftersom vår egen politiska elit inte ville ge oss en gradvos långsam reformerad EU-union. Vi rästade dessutom jag till EG, ingen union och definitivt ingen federation. Nå får vi paradocalt nog mest hjälp av mp, som håller s i gisslan fram till 2018, och sedan har vi tack vara mp fått ett helt nytt parti :-) SD, som cyniker finns det inget som kan göra en på bättre humör än detta, våra journalister, som lever i sin bubbla, har pysslat med konsekvensanalyser vid rapportering, och åstadkommit precis motsatsen mot vad de ville.
  Det man önskar sig är ett långt liv, så att man kan få ta del av historieskrivningen i våra grannländer, om Sverige som humanitär stormakt :-) S.W

  SvaraRadera
 5. Grundproblemet är att Sverige är så förbannat effektivt, så när det började smyga in sig policprofessionella kadrar, PR-konsulter och pratkvarnar, och naturligtvis svamprökarna som fick makt över säkerhetspolitik och utrikespolitik 1998 och på allvar 2002, så åkte delar av den kompetenta ordningen ut, och in km kvacksalvarna, dagdrömmarna och utopisterna, med med samma makthunger, sanbbt som attan, lyckades man bryta ner det svenska kommittéväsendet, och göra våra myndigheter mer politiserade än någonsin, därtill att man avskaffat det kommunala självstyret genom att dumpa konsekvensen av gränslöshetspartisternas politik, på kommunerna, dvs man har från höger till vänster blivit experter på att undvika ansvar. Folsksuveränitetsprincipen, med val vart 4 e år sätt ur spel, när det inte går att utkräva ansvar.

  Lösningen blir att strypa näringen för eliten.
  Eftersom människor aldrig släpper ifrån sig
  makt, när den en gång givits.

  Dvs upphöra att finansiera systemet,
  måste vara det etiskt enda korrekta.

  Se till att flytta kapital till
  en annan hamn, dvs om man har mer
  tillgångar än skulder :-) Norge och
  Finland ligger närmast, alla strävsamma
  lär vara välkomna, och tas emot med öppna famnen.
  Lägg därtill respektiven för kvinnofriden och
  jämställdeheten, dvs det självklara att kvinnor inte
  ska behöva tänka sig för om de går ut ensamma en kväll
  på stan, denna kusliga insikt börjar nu spira, att
  kvinnor måste förutsätta att de är lovligt byte, utan
  manligt sällskap :-) och man vet inte om man ska skratta
  eller gråta, åt kultur-relativisterna, som är vänster och
  gapar om jämställdhet.

  Sedan proteströstar väljarna:-) det måste inte vara SD,
  man kan supporta Borgerlig framtid, eller supporta SDU för att djävlas med SD :-) eller gå med i mp och driva en ännu mer högljudd nyliberal utopi, röka på och driva partiet mot avgrunden, eller åtminstone rösta på Fi för att djävlas.

  Framför allt, försöka förmå mediaeliten, att fortsätta gilla mp,
  partiet är ju komplett.....pajas, att klockorna stannar.
  Alla journalister är ju helt vilsna, och de flesta tysta,
  begrundar sitt bygge, likt Alec i bron över floden Kwai, han fick makten att bestämma, men vad var det för företag han gynnade, den där insikten kan vara besvärlig, att ställa sig själv till ansvar för konsekvensen, av att tro på magiska ting.

  Bäst av allt är att det är mammon som skapar suget efter
  makt, dvs visitkorten, och så måste de försörja Ruwaida
  och Co, för hur ska de annars ha råd med bostadsrätt och
  bo med parnassen innanför tullarna och köpa det senaste ekovego
  från kylbilen i kvarters-Ica?

  Dvs ju mer mp-politik desto mer SD-mandat, det är i sorgearbetet av hur framtiden kommer att te sig för våra barn,
  den enda glädjen :-) Mps monumentala frånvaro från realpolitik och realism, som skjuter unionen i sank, och mp är ju individualister,
  som tyckte att Fps sexualmoral var konservativ, så nu lyckas de med den revolution vänstern aldrig nådde fram till, avskaffandet av nationalstaten, utan någon ersättning. Och så sitter de med sina bolån :-) det värmer. S.W

  SvaraRadera
 6. Aldrig har en så liten privilegierad åsiktsadel,
  haft så stor avgörande irreversibel inverkan,
  på så många strävsamma människor, för att omvända
  dem till att i valet mellan uppgivenhet/likgiltighet,
  istället börja hata. Till på köpet har mps ulitmatum
  tvingat ner S mot 20 % det är bara att buga sig ödmjukt
  ingen rationell strateg skulle klarat detta, det krävs
  miljöpartister av Romsons, Fridolins, Kaplans, Bahs
  och Ruwaidas kaliber, har ngn förresten kollat hennes
  taxikvitton på länge, hon är visst statssekreterare,
  och har nog inte råd med SL-kort :-)

  Mp har underminerat staten med samma patologiska raseri,
  som självaste hövdingen :-) Han var i sanningen ett geni,
  som gjorde Sverige till en scen för hela världen vid en
  grandios systemkollaps i slow-motion.

  Tack vare mp+hövdingen + några nyttiga,
  inom C, Fp och Kd, har Sverige mer än
  något annat land lyckats stjälpa Schengen,
  därmed spräcka Euron, och helt säkert bidragit på marginalen
  för att britterna brexar. Därmed är sannolikt även
  Finlands öde beseglat, Fixit, och sedan kan tyskarna sitta
  där med sina lån till Sydeuropa, som de aldrig får igen,
  varpå medelklassen ruineras, vilket är just precis det
  Merkel fruktar, och sedan gäller det att man packat sin
  ryggsäck med konserver :-)

  Miljontals bortskämda människor
  med lättjefulla lamluvade ledare, som gömmer sig i sina slott
  (Regeringskansliet och mediahusen) när det börjar blåsa.

  Hallå Romson / Fridolin, var är ni, när det blåser motvind,
  är det inte då man behöver raka rör, av språkrör, ska inte
  partiledarna förklara, detta med debit och kredit, grunden
  till varför Sverige 1809 fick en regeringsform som kraftig
  begränsade maktmissbruk, den levde vi på fram till 1974.
  sedan fick regenten (en person) makt över hela riket, tjänstemanna-ansvaret avskaffades i ett huj, och med ännu mer omfattande undantag för ansvar för politiker. S.W

  SvaraRadera
 7. 20 kap. Om tjänstefel m. m.


  Kapitel 20 "skyddar" medborgarna från felaktig myndighetsutövning.

  1 § Den som uppsåtligen eller av oaktsamhet
  vid myndighetsutövning * genom handling eller
  underlåtenhet åsidosätter vad som gäller för uppgiften skall
  dömas för tjänstefel till böter eller fängelse i högst två år.

  Om gärningen med hänsyn till gärningsmannens befogenheter eller uppgiftens samband med myndighetsutövningen i övrigt eller till andra omständigheter är att anse som ringa, skall inte dömas till ansvar.

  S.W notera nu att det staten själv som utser domare, vårt domstolsväsende är inte ett smack oberoende, allra minst sedan staten inrättade domstolsverket, och har centraliserar var enda domsaga, och beskurit antalet lagmän. Dvs det är staten själv som definierar vad "ringa" är. Begreppet "myndighetsutövning" har man naturligtvis tagit bort från förvaltningslagen (FL) genom att man införd NPM, så ingen vet längre gränsen, när det privata utövar statens uppdrag, tillsynen ligger på kommunen, upphandlande enhet.
  Så det är omöjligt att komma åt en privat skola, med offentlighetsprincipen, demokratins grund, transparens.
  och detta är osannolikt nog en sossegrej.

  "Om ett brott som avses i första stycket har begåtts
  uppsåtligen och är att anse som grovt, skall dömas för grovt tjänstefel till fängelse, lägst sex månader och högst sex år.

  Vid bedömande av om brottet är grovt skall särskilt beaktas om gärningsmannen allvarligt har missbrukat sin ställning eller om gärningen för någon enskild eller det allmänna har medfört allvarligt förfång eller otillbörlig förmån som är betydande.

  S.W Tuuuuuuuut, här kommer undantaget

  Den som är ledamot av en beslutande statlig eller kommunal församling är inte underkastad ansvar enligt första eller andra stycket för någon åtgärd som han vidtar i denna egenskap.

  I var enda kommun sitter det politiker och fattar nämndbeslut, dvs tar ansvar för tjänstemännens arbete, varpå ansvaret hos tjänstemännen försvinner, politikern skriver undan, och därmed
  fri från straffansvar.

  Det är väl inget konstigt, att vissa inom vänstern lever kvar i någon slags Bolsjevik dröm, som dessvärre smittat av sig, då ädelmoderaterna inte längre står upp för maktdelningsprinciper, utan anammat centralkommittéfolosofin, (jmfr Sveriges nya centralpolis under Rikspolischefen Danne K Bang...kok ) S.W

  SvaraRadera
 8. Lenin, Stalin, Trotskij & Co inrättade Tjekan 20 dec 1917.

  I oktober 1917 fanns det bara en (1) enda ”Sovjetmakt” den i Petrograd. Första veckorna i oktober sker massarresteringar och vissa attentat.

  Före maktövertagande mildrade Lenin sin hets- krigsretorik (som var i klass med Adolfs) och slutade tala om inbördeskrig och diktatur eftersom han trodde att arbetarna kunde bli skrämda, och de blev de.
  För eftersom Lenin och Co var djupt misstänksamma mot böndernas lojalitet (de var inte beroende av staten), så undrade arbetarna lite, att om de kommer att hetsa oss mot bönderna, vad händer med oss sedan?

  Tjekan bildas 20 december 1917. 6-7 veckor efter den första lilla Sovjeten, alltså omedelbart en repressiv säkerhetstjänst, för internt bruk, att skrämma de man först rekryterat, till total lojalitet, när man skulle hetsa vidare mot andra.

  Tjekan
  Allryska extraordinära kommissionen mot
  kontrarevolution och sabotage

  Polske adelsmannen Dzerzjinskij ("Järn-Felix")
  deltog i 1905 års revolution och tillbringade tiden därefter i fängelse. Dzerzjinskij grundande av tjekan, som ansvarade för krossandet av kontrarevolutionära påhitt. Tex att inte tycka lika dant som eliten om hur man skulle ta över hela Europa, till varje pris.

  Syftet med Tjekan var att slippa blanda in polis eller domstol eller behöva besvära sig med bevis och rättslig prövning.

  Tjekan var klivet över till skräckvälde, långt värre än Tsarens styre.

  Den 5 januari bildades den konstituerade församlingen i Sovjet, Bolsjevikerna fick 21 %. Systerpartiet socialistrevolutionärerna, fick 38 % landsbyggden oräknad, och drev decentraliserad makt. Tjekan gjorde resten.

  Bolsjevikerna (Sovnarkom) vägrade att acceptera valresultatet.
  Jämför olika länders nej till EU, eller Sveriges nej till Euron, det accepterade aldrig moderaterna. Allt eller inget, Trotskij arnade för att kmmunism i Sovjekt inte skulle fungera, förrän hela Europa var socialiserat, och hade förmodligen rätt, Stalin tog över och inledde relativt omgående utrensningar av judar.

  Finland klarade av sitt inbördeskrig på egen hand varpå den vita sidan segrade. Efter freden i februari 1918 i Brest-Litovsk avstod Boljsevikerna från inflytande i Ukraina, Baltstaterna, Polen med flera Östtyska områden. S.W

  SvaraRadera
 9. Man kan väl se en parallell till DÖ, centralkommittén ser inget annat alternativ än EU-federation, och då måste demokratiska spelregler sättas ur spel. Sverige måste med i Euron, eftersom det ju visar sig att Sverige går bättre än Finland, utan Euro.

  Strävan efter top-down-styrning är samma drivkraft, att inte begripa deokratisn grundval, att makten kommer underifrån, då som nu.

  Marschen mot EU-federation kommer att fortsätta, eftersom det inte finns någon plan B, det kommer inte att fungera. Tyskland har lånat ut alla sina pengar och kommer aldrig få dem åter, Grekerna och sydeuropa kommer aldrig komma upp i produktivitet, och Europeerna kommer att klamra sig fast vid sina parlament, to the bitter end, eftersom man inte litar på Bryssel, och småhundar som beter sig som mellanstora hundar ;-)

  PÅ tur under denna mandatperiod är att avskaffa kommunalt självbestämmande, och inrätta storregioner, under demokratisk flagg. Men alla kan ju se att subsidaritetsprincipen ur satt ur spel.
  När stjärnskotten ska integrera flyktingar i välfungerande Svenska enklaver, blir det ojämlikhet, varför ska vissa invandrargrupper få en otillbörlig förmån framför andra, borrde inte alla migranter får komma i åtnjutande av att bo på Lidingö, Danderyd, Täby etc?

  Allt styrs centralt.

  Obs, i vanlig ordning är det inte omöjligt att verkligheten överträffar dikten och att det därför kan förekomma inslag
  av konstruktiv ironi mellan raderna, så att inget tror att
  det är allvar. Mp är på allvar, och de hatar sig själva
  eftersom de på grund av banklånen för sina bostäder tvingas
  fatta beslut, som de inte vill, för om de inte fattade beslut,
  som de inte vill, så skulle ju utopin segra, och smäller finansmarknaderna ännu snabbare, och då blir de ruinerade före
  2018 istället för efter :-)

  Tack gode gud för miljöpartiet,
  de snälla goda, som står på de svagas sida.
  Det är en fröjd varje dag, och tänka sig hur
  de har det på RK, miljöpartisterna är lätt fascistoida
  och struntar i de korkade obildade medborgarna. men står
  sas lite över gemene man, och vet vad som är bäst för folket.

  Sossarna lever på lånad tid, de som har ngt i bollen
  vet att det står ändlösa köer av partigängare som väntar
  på sin plats i solen. S.W

  SvaraRadera