fredag 4 mars 2016

Regeringen skickar (flykting) nödhjälp till Grekland

För 2 år sedan var det djupt rasistiskt att tala om att skicka hjälp till närområdet i första hand.

I min långa serie "humanitär matematik" har jag lyft upp idiotin att spendera miljarder i Sverige samtidigt som FN i närområdet har akut pengabrist.

I december 2014 tittade jag lite på frågan om att hjälpa i närområdet.

Idag meddelande Frankrike och Tyskland att man i första hand skall hjälpa i närområdet (ni vet det som var helt otänkbart för svenska politruker och media för inte allt för länge sedan). Man ska ge 40 miljoner Euro....fortfarande en piss i Nilen jmf med de 60 miljarder SEK Sverige ska bränna i år för att hjälpa ett fåtal.

Regeringen meddelade även idag att man skickar nödhjälp till Grekland för att klara av pressen av flyktingdominot. Nu tvingas alltså Regeringen skicka nödhjälp till Grekland..ett annat EU land, för att man inte gjorde det mest uppenbara redan från början.

Konsekvenserna av den hysteri om att alla skall komma till Norra Europa är tragisk. Dels dör flyktingar på medelhavet och sen får de leva i misär vid stängda gränser runt om i Europa, Calais, Grekland osv. Allt för att PK maffian med benägen hjälp av politikerna och media trummade fram en helt ohållbar plakatpolitik rörande migration.
2 kommentarer:

  1. EU/Sverige låter en krissituation uppstå i Grekland för att utnyttja till att släppa in fler migranter. Effekten blir att ännu fler vill åka till Grekland. Nu väntar vi bara att se hur kris/kaosstrategin faller ut denna gång.

    SvaraRadera
  2. Snyggt av socialisterna i Grekland att få någon annan att betala. Efter att bedrägligt tagit sig in i EU kan de nu festa på andras pengar. Som vanligt är den svenske skattebetalaren den som betalar kalaset.

    SvaraRadera