fredag 11 mars 2016

Expressen myser med jihadist - Anna Sundberg aka Um Anas

Visst kan man tycka att folk som fått sitt straff och tagit det kan få gå vidare. Med problemet med Um Anas aka Anna Sundberg aktiv i...surprise...miljöpartiet är att hon aldrig fått något straff. Hon hängde med terrorister i 16 år och har nu skrivit en bok och skall gullas med. Nu senast i Expressens artikel.

Anna Sundberg är kompis med en minister, ni kan aldrig gissa vem.....Mehmet Kaplan...Surprise (igen)! Kaplan har som ni vet (om ni följt mina tidigare granskningar av honom) en person djupt insyltat i islamismen i Sverige. Att ingen seriös journalist på allvar gräver fram all skit om Kaplan nu när MP inte har frikort längre (eller har de fortfarande det?) är mkt märkligt men knappast förvånande. Charta 2008 verkar vara ett eldorado för islamist och terrorist beundrare, vilket Gudmundsson mfl grävt fram för länge sedan.

Jag hittade denna lilla sammanställning på flashback, så i lathetens namn snor jag helt sonika den. Det viktiga är att sprida information om fakta i detta knasiga samhälle. Längst ned lite länkar till Gudmundsson (nu föräldraledig och dessvärre bortjagad från twitter av hatmobben från vänster) som skrivit mkt om islamisterna.

Anna Sundberg är aktiv i Miljöpartiet inom grundskole- och gymnasienämnen. Förut brukade hon kalla sig vid sitt muslimska namn Um Anas och var gift med Al-Qaida terroristen Said Arif. De har även barn tillsammans. Hennes make dömdes 2004 till 10 års fängelse av fransk domstol för förberedelse till terroristattentat mot flera platser i Frankrike. Maken Arif kan även kopplas till ett flertal terroristceller runtom i Europa, och var en veteran inom Al-Qaida. 

Said Arif pekades av fransk domstol även ut att vara nära knuten till den militanta islamisten Abu Musab al-Zarqaw som låg bakom ett flertal bombningar och dylika terrordåd under Irakkriget. Även Anna Sundbergs svägerska ska enligt uppgift vara gift med en dömd terrorist. Enligt uppgifter ska maken Said Arif ha dödats i ett luftangrepp från den USA-ledda koalitionen i våras. Chockerande nog så är Anna Sundberg, som hon numer igen heter, aktiv i Miljöpartiet inom grundskole- och gymnasienämnden. 

Undrar om Mehmet Kaplan fixade in henne där efter hennes terroristdömde Al-Qaida make dog?

Just det, hon är gammal vän med vår bostadsminister Mehmet Kaplan. De satt tillsammans i styrelsen i organisationen Charta 2008, en självutnämnd ”medborgarrättsrörelse” för den som faller offer för kampen mot terrorismen i västvärlden. I grund och botten en organisation som ogenerat försvarade jihadistiska terrorister och verkade för en mjukare terrorlagsstiftning. 

Under tiden som Kaplan satt med i styrelsen krävde Charta 2008 exempelvis att den terrorbrottsdömde imamen Ali Berzengi skulle benådas, få resning och permanent uppehållstillstånd i Sverige.


http://gudmundson.blogspot.se/2012/0...-jihadist.html
http://gudmundson.blogspot.se/2012/0...rist-nara.html
http://gudmundson.blogspot.se/2015/0...-i-syrien.html
http://gudmundson.blogspot.se/2015/0...plikt-hos.html
http://detgodasamhallet.com/2015/06/...iges-regering/När Anna Sundberg levde som radikal

muslim fick hon inte lyssna på musik. Men

Anna satte gärna på "Sommar i P1" i smyg. Hon

sänkte ljudet och njöt i hemlighet av tonerna.Allt det ovanstående vet journalister och förläggare, ändå får alltså Um Anas skriva bok och myspysa med Expressen. Skandalöst dåligt!


15 kommentarer:

 1. Jag undrade vad SVT (Skavlan) ville förmedla med att ha med henne förra veckan. Förmodligen bara förbereda oss på att det är helt normalt att gå från random vänsterfjolla till typ bomb-bälte på tre veckor.

  SvaraRadera
 2. I samband med makens hädangång skrev någon annan följande: Sverige och Miljöpartiet har gjort en stor förlust i dagarna.

  Vi nås av nyheten att Said Arif avlidit. Han har haft en lång karriär som invandrarentreprenör och lämnat stort avtryck i de organisationer han arbetat i. Han började som en enkel desertör från algeriska armén på 90-talet och steg snabbt i rang efter sin anställning i A-Qaeda. Han drev projekt att bomba såväl Bryssels julmarknad som Eiffeltornet, inte alltid med god utdelning dock. Hans arbete uppmärksammades internationellt i bland annat USA och Frankrike. Ett av hans stora projekt på senare år var att försöka förgifta en amerikansk armébas i Spanien med kemiska stridsmedel. Den internationella karriären gick vidare via Tjetjenien till det internationella storföretaget "IS" i Syrien där han nyligen avled i tjänsten. Trots sin internationella karriär och de långa
  tjänsteresorna övergav han aldrig Sverige som bas och många är de svenska ungdomar som tagit intryck av hans idéer och ledarskap. En inspiratör för många. Han sörjs närmast av sin fru som är drivande i Charta 2008 och kommunalpolitiker för Miljöpartiet i en kranskommun till Stockholm. Begravningen kommer att ske i stillhet.

  Det sägs finnas en lag i Sverige angående terrorism och hon bör lagföras enligt densamma. Nu är jag rätt human och för valfrihet så hon får välja om hon vill straffas enligt svensk praxis (normalt livstids fängelse) eller sharia (levande begravd under 10 ton grus)

  SvaraRadera
 3. Varför är jag inte förvånad över MPs inblandning.Snart kallas väl självmordsbombares hädangång för arbetsplatsolycka. Den här kvinnan skulle i de flesta länder ha hamnat i fängelse, här lyfts hon upp till någon slags hjältinna. Only in PK-Sverige.

  SvaraRadera
 4. Nu är det väl så att för att avtjäna ett straff så måste man dömas för något brott. Så vitt jag kan se är Anna inte dömd, eller ens åtalad. Men "guilt by association" kanske räcker? Även om hon kanske inte är någon trevlig människa eller har några toppen-åsikter (vet jag inte så mycket om) så verkar boken ju intressant. Jag tycker det är svårt att förstå hur man kan bli som hon, men kanske inte du tycker det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon satt gripen i Syrien i ngn månad ihop med sin terroristman, men räddades av sitt svenska medborgarskap. Lättare att skicka tillbaka problemet hit antar jag.Som bekant har vi en sjukt dåligt lagstiftning mot att ansluta sig till våldsamma ideologier, fr.o.m april blir det väl ngt bättre. Men hon borde helt klart ha förhörts om sin inblandning i sin mans och andra i hennes närhets olika terrordåd. Flathet från samhället. Att hon nu sitter som förtroendevald (mkt förtroendeingivande att ha rest runt med terrorister samt bekänt sig till våldsbejakande salafism i 16 år) för en riksdagsparti är bara sjukt.

   Radera
  2. Vad jag har läst så blev hon förhörd av Säpo omedelbart när hon kom hem till Sverige (för 13 år sedan), eller har du någon annan information? Sjukt tycker jag är ett märkligt ordval i detta fallet, men anmärkningsvärt är det allt att hon är förtroendevald i en kommun. Jag kan också hålla med om att intervjun i Expressen var väldigt "snäll".

   Radera
 5. Inom miljöpartiet kryllar det av sympatisörer till Islam och dess kulturella avarter,senast i Aftonbladet drar en grön ungdom en lans för hijab i badhuset och annat som svensken skall integreras i.

  SvaraRadera
 6. Jag säger som Trump, “we heve to figure out what's going on”. Såg dock att G.P vaknat, dock två år för sent.

  SvaraRadera
 7. Hej.

  GBA är alltid vanskligt; ibland finns det relevans, som här med en politiskt etablerad och aktiv terroristsympatisör, och ibland inte som vem en bloggare råkar äta lunch med. Jämförelsen fungerar även som exempel på vilka olika formuleringar tidningen Expressen svänger sig med beroende på om det är någon som är strukturellt god eller ond.

  Testa annars att byta ut alla referenser till islam i den citerade texten i blogginlägget mot referenser till Die Spinne, Kameradenwerk och der Bruderschaft. Hade Expressen behandlat någon med kopplingar dit likadant månntro?

  Undrar hur hennes islamska tro påverkar hennes förhållande till värdegrunden? Troligen gör som så gott som alla svenska lärare i en konflikt mellan islam (så som de mest aggressiva hävdar att den skall tillämpas) och en civiliserad stats frihetstanke: duckar och tiger.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det väl fd. terroristsympatisör som hon är och fd. muslim. Men det kanske inte spelar någon roll?

   Radera
  2. Ja precis, så fort man säger sig ha upphört med något så ska man omedelbart avskrivas. Givetvis har hon varit behjälplig sin muslimske man så gott hon kunnat, dvs hjälp en terrorist. Att påstå något annat är direkt efterblivet.

   Radera
  3. I Finland t.ex gick en marockansk daesh kämpare ut i Åbo o skar av huvudet på två kvinnor o försökte med ett antal andra det var det första terroridtdådet här
   Han fick livstids 12:år.

   Radera
 8. Nu har expressen också intervjuat en dömd våldsman som tydligen också skrivit en bok, dessutom anstiftare till två bombattentat. http://www.expressen.se/gt/bandidosbossen-om-valdet-och-samvetet/

  SvaraRadera
 9. Hej Var och en, mitt namn är fru Rebecca Moses ,, jag bor i USA och livet är värd att bo bekvämt för mig och min familj nu och jag har verkligen aldrig sett godhet visad för mig så mycket i mitt liv som jag är en kämpande mamma med tre barn och jag har gått igenom ett allvarligt problem när min man stött på en hemsk olycka förra veckan och doktorerna säger att han måste genomgå en delikat operation för att han ska kunna gå igen och jag inte kunde ha råd med räkningarna för hans operation så gick jag till banken för ett lån och de slår mig ner med att jag inte har något kreditkort, därifrån kör jag till min far och han kunde inte hjälpa, då när jag bläddrade igenom yahoo svar och jag kom över en lånegivare MR Stephen Wilson, som ger lån till en överkomlig ränta och jag har hört talas om så många bedrägerier på internet men vid denna desperata situation hade jag inget annat val än att ge det ett försök och förvånansvärt var det allt som en dröm fick jag ett lån på $ 70,0 00 USD och jag betalade för min man operation och tack GUD idag han är okej och kan gå och jobbar och belastningen är längre så mycket på mig längre och vi kan mata bra och min familj är lycklig idag och jag sa till mig själv att jag skriker högt till världens underverk av GUD till mig genom denna GUDs fruktansvärda långivare, MR Stephen Wilson, och jag kommer att ge råd till någon i genuint och allvarligt behov av lån för att kontakta den här GUDs fruktiga mannen via ..consumerloanfirm@gmail.com, och jag vill att alla ska be för den här mannen för mig för att han har gjort mycket i min familj och jag ber att gud fortsätter att välsigna dig för det goda du har gjort för min familj. TACKER Rebecca Moses

  SvaraRadera
 10. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  SvaraRadera