tisdag 22 mars 2016

Dagens haveri kommer från Lena Mellin

Som alltid när det händer ngt som på ngt vis kan kopplas till islamism rycker virrpannorna ut i stora skaror.

Priset för dagen tar dock Lena Mellin på Aftonbladet.


Vad menar hon egentligen? Att vi inte behöber vara oroade då terroristen på Drottninggatan var en klant och bara lyckades ta sig själv av daga? Eller att liv i Belgien & Frankrike, tagna av islamister, inte räknas? Eller är hon glad att attentatsmännen mot Jyllandsposten åkte till Danmark och terroristade lite isf i Sverige?

Någon som förstår?


8 kommentarer:

 1. Lena Mellin som har varit den enda med lite vett på Aftonbladet? Kan det vara smittsamt?

  SvaraRadera
 2. Mona har väl sina sidor och avigsidor, och valdes två gånger att leda det stora partiet, hon ledde den skadeskjutan socialdemokratin efter Persons förlust, och satsade från start på på inbrytningar i den nya tiden, identitetspolitik, hbtq-höger (man ska komma ihåg att VP med Gudrun hade gtt som en raket i valet 98 med 12 % och backade till 8 valet efter, och detta var tiden före Centerpartiet hoppade på samma tågset, alla normen för väljaren var Södermalm/Stureplan, ngn slag PR/livsstilsgrej, om nu bara politiken hade klarat av att tilllgodose basbehoven och de linjära behoven, (Kano-modellen).

  I Monas värld, liksom många med egna intressen, är allt som ligger utan för den egna korridoren "högerextremism" eller nazism, det och det fungerar effektivt, tills det inte fungerar, relativiseringen skapar värdeinflation, och till slut finns inga värden alls, utom misstro.

  Det är skrämmande, själv blir jag mest förbannad på att dessa satans mördare har mördat sina egna, Sunniter, Shiiter, Kurder, kristna minoriteteter på löpande band, alla satans nidingsdåd i Turkiet och Irak. Före det I israel, varför israelerna tvangs stänga gränsen helt. Nä, när de nu brännt av en bomb i Bryssel, är det inget nytt, dessa sjuka krigare, har hållit på med dessa självmord i 20 år nu, och det kommer aldrig att ta slut, att de sprängt sig i Bryssel är ingen som helst skillnad, förutom att den naive Svensken, och den voillrådige relativisten från vänster, eller förvirrade nyliberalen till höger, inte har ngt svar, med öppna gränser kommer maffia, organisrad brittslighet, laglöshet, normlöshet och naturligtvis jihadism och terrorism, det är inte så ingen har varnat, men man hade högre mål, och bar beredd att ta risken.

  det är inte klokt, Sverige har impoterat 100 000-tals människor helt utan id-handlingar, vem som helst som har rätt legend får en ny Svensk identitet, Sverige är förmodligen en av de främsta kuvöserna för både det ena och det andra, inkl Jihadism, (tilläggas ska att majoriteten naturligtvis inte är terrorister, trots att majoriteten är här under falska förespeglingar, dvs utan id, ty den som har id, för inte stanna, bara de som har rätt legend, Sverige inbjuder till falska förespeglingar, och naturligtvis kan vi bara säga, vi har varit naiva... Gissa varför regeringen satte förre säpo-chefen som ny gd för migrationsverket? Säpo var ju låset till Sverige, personkontrollen, ändå till......fan vet, någon gång när mp började få inflytande efter 1998. Sedan drabbbades alla av ngn slags vansinne, med öppna gränser.

  Nä, terrorismen är här för att stanna, och när det drabbar Bryssel, blir det verkligt, trots att dessa galningar spränger sig i luften var och var annan vecka, och ingen bryr sig. Dådet i Stockholm var läskigt, lite som Ryska Påsken, det är så osannolikt att det nog egentligen inte har hänt. Det var nog så, att den gode terroristen, drabbades av samvetsnöd på slutet, och brände av sig så att ingen skulle dö, och det var inte klantigt, det var ädelt, för han kunde inte backa. Mona ledde de nya krafterna och blev sedan utsedd av Reinfeldt att fortsätta relativiseringen, Rambergskan har plötsligt blivit specialist på nazismens drivkrafter och hela debattklimatet är koko, kanske ska man inte bry sig, dessa människor lever i en annan värld, ylar som utsvultna ulvar, och försöker till varje pris hitta bortförklaringar, att dessa dåd, är inget att bry sig om, vi har ju haft IRA, och för den delen västtyska terrorister. Tidigare terrorism kom inifrån, våra egna, nu kommer hotet utifrån, som gemene man uppfattar det, och då är tydligen mångfaldssamhället, domerna och globaliseringen hotad, i själva verket är det just dessa människor som bäddat sängen, man hade lite bråttom, och trodde att om man bara struntade i opinionen, kunde kan globalisera fram ett tillstånd av "point of no return", det lyckades man med, men effekten blev rakt motsatt, och det får vi leva med, korkade politiker, som vill mycket, men tänker lite. S.W

  SvaraRadera
 3. Reagerade också på de två sista meningarna, men jag tror jag förstår vad hon menar. Varje gång en muslimsk terrorist begår våldsbrott blir vänstern ledsna för det stämmer inte med deras världsbild att det är de vita européerna som är de onda, och inte islamisterna. I deras oikofobiska värld är människor från tredje världen alltid offer oskyldiga. Men Lena finner lite tröst i skinnskallar minsann har dödat också, för då kan de få lite bekräftelse i alla fall. Nåt åt det hållet.

  SvaraRadera
 4. Tror t.o.m journalister börjar förstå att samhället inte blev shangri-la utan utan håller på att gå käpprätt åt he... Men de har för länge sedan målat in sig i ett hörn och har inget val utan att fortsätta använda sin vanliga mall från Mona S och expo.

  Vi får invänta Trump som president sedan kommer det bli stora föränrdingar i hela europa.

  SvaraRadera
 5. Nåväl, det är väl uppenbart att hon tycker att det är mer hoppfullt att de flesta morden i Sverige begås av högerextrema? Det är ju faktiskt större sannolikhet att en jihadist skulle mörda Mellin (såsom varandes blond, lösspringande fruntimmer - och det vet ju alla hur såna är) framför att en högerextremist skulle göra det.

  SvaraRadera
 6. Just horrible, horrible... believe me. Melin is weak on immigration.

  I USA börjar man prata om att stänga ner moskeer. Frakrike har stängt drygt 20 sedan paris. Vad har vi gjort i sverige?

  SvaraRadera
 7. Hej.

  Hur man än analyserar hennes uttalande har hon fel. Det enda sättet att få det att stämma är att använda någon sorts EXPO, AFA/Antifa-baserad definition.

  Mellin verkar resonera strikt kvantitativt, men även då blir det fel.

  Så är det när ens världsbild krackelerar: antingen reser man sig och omvärderar, eller så sluter man sig och rationaliserar, och för rationalisering finns ingen bortre gräns.

  Kanske nästa apologetiska (s)krönika från Mellin slutar med orden "Efter senaste attentatet fick offren till och med blommor. Vi måste ju tro att gärningsmannen vill ändra sig - det har han lovat."

  Jag tror på allvar att det rör sig om samma psykologiska fenomen som får kvinnor (och män för all del) att in absurdum förlåta misshandlande partner (oavsett kön), samt får företrädelsevis kvinnor att skriva kärleksförklaringar till multipla missdådare i fängelser.

  Sedan tillkommer närmast som komorbida störningar ideologisk förvirring, brist på kunskap, postmodern narcissistisk egocentrism och så vidare.

  Hjärnsläpp, helt enkelt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Melins kvantitativa resonemang inkluderar de senaste 20 årens terrordåd, och med den tidsserien är de flesta dåd inte utförda av islamister (hävdat hon). Men varför nöja sig med 20 år, varför inte säga de senaste 50 eller 100 åren, då är inte ens en promille av alla terrordåd i Europa utförda av islamister.

   Vänligen
   Sam Ask

   Radera