tisdag 16 februari 2016

Få bidrag för att lära dig söka bidrag

När jag satt och gjorde lite efterforskningar i ett annat ämne råkade jag snubbla över denna projektbeskrivning från våren hos Mucf (fd ungdomsstyrelsen, ni vet de där som öser skattemedel över allt och alla, förutom dig).


SMFR är inte vilken organisation som helst, de är ständigt ute i islamismens tassemarker. Grundade av Kaplan och sitter (har suttit) på samma adress som SUM, Ibn Rush mfl av alla dessa islamistiska organisationer som egentligen mest verkar vara en övning i att ha så många föreningar som möjligt för att maxa bidragen).

Ovan ser vi alltså att man får bidrag för att lära sig söka bidrag. Sverige i ett nötskal.


Vill ni dö en förtida kvalfylld död, läs gärna om fler organisationer som lever på skattemedel. Vansinnet fortsätter såklart även 2015 


I publikationen bidragens effekter kan man läsa lite om hur vansinnet fördelats.

Det man kan konstatera av nedanstående bild är att Afrofobi verkar trenda hårt, medan Bidragen för att bekämpa antisemitism helt upphörde 2014. Har tyvärr inte hittat ngn uppföljning för 2015 än, men bidragsentreprenörerna inom Islamofobi kanske gör en stark återhämtning efter dippen 2014.


5 kommentarer:

 1. Jag dör redan ett litet stycke i taget varje dag alltmedan min omgivning fullständigt hjärntvättat radar upp flosklerna och desinformationen från framför allt TV och DN. Lustigt nog verkar det vara medelklassen(eller vad de nu ska kallas)som är mest hjärntvättad.
  "Vanligt" folk behöver bara se sig omkring för att förstå att detta inte är hållbart.

  Och nej det verkar inte finnas något hopp.
  Förut trodde jag att i takt med att vård, skola, polis och försvar når nivåer där de helt enkelt knappt fungerar borde dessa vansinnesbidrag upphöra. Det är troligen fel.

  SvaraRadera
 2. En jättebra idé. Jag ska starta en organisation som ska jobba för sanning och ärliga fakta.
  Organisationen ska: Motverka myter och lögner som sprids av media tex, SVT, SR, Dn och aftonbladet. På detta sätt kommer felaktiga beslut från statsmakten att minskas och demokratin kommer att bli mer synlig.

  Hmm, inkomsten bör vara räddad några år framåt.

  SvaraRadera
 3. En liten bubblare som jag sett nämnas på webb-fora är att en rad somaliska föreningar under många år lag beslag på stora delar av Konsumentverkets bidrag för konsumentupplysning. Så den somaliska diasporan i Sverige måste vid det här laget vara mycket välinformerade om konsumenträttigher :)

  SvaraRadera
 4. Hej.

  Kolla gärna in organisationen Sverok. Den har länge haft interna kurser och handledningar i bidragsmaximering.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 5. Det finns alltså en myndighet som hanterar elektroniska ansökningssystem för frågor inom civilsamhälle och specifika ungdomsfrågor. Det innebär alltså vaddå?
  Kanske detta:
  1. Ungdomar ingår inte i civilsamhället
  2. Elektroniska ansökningssystem är så krångliga att det behövs minst en, troligtvis flera, myndigheter som ansvarar för det
  3. Hur många anställda har dessa myndigheter totalt?
  4. Vad gör denna myndighet annars då?

  Hälsningar Mörkrädd Myndighetsanställd

  SvaraRadera