lördag 20 februari 2016

Mellobingo med Schyffert & Dirawi

Ikväll är det mello igen. Detta är inget jag följer på annat sätt än den genomträngning som sker när familjen tittar på det. Det har dock inte undgått mig att "Netflix och Calzone" Schyffert skall vara med. Förutsättningarna för plumpa kulturmarxistiska poänger är alltså höga.

Som en service till er kära läsare som vill ha en extra krydda till mellon ger jag er-

Mellokrysset!

Håll till godo & lycka till!


9 kommentarer:

 1. Herr Schyffert verkar mest ha nån slags pervers bajshumor som hos de flesta normala människor försvinner nån gång runt tioårsåldern. Men icke hos TV-pizzamannen.

  SvaraRadera
 2. Nu märktes det att jag har bott utomlands i 20 år!

  Jag förstår ingenting! Vad är mello? Hur gör man med Mellokrysset?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Schyffert leder melodifestivalen ikväll. Om han nu inte bara sprider könsord omkring sig kommer han nog inte försitta chansen att spy lite obegåvad kulturmarxism omkring sig. Alltså sitt ned och titta och kryssa sedan när rätt värdeord kommer ur endera programledares mun. Vid fem i rad ropa bingo, blir extra roligt via twitter ;)

   Radera
  2. Tack, tack, då fattar jag!

   "Mello" var en obekant term för mig. För övrigt är det ett intressant kulturellt fenomen med melodifestivalen i Sverige. Liknande hysteri har jag inte alls sett i andra länder. I Schweiz är det inget stort alls.

   Radera
 3. Kallt och Fred två gånger... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på dessa kraftuttryck då ;)

   Radera
 4. Norrländsk palestinier lär väl komma några gånger. Ingen ville se hennes egna program som floppade totalt, men svt är inte den som ger sig i första taget.

  Vad ni än gör betala inte för propagandan.

  SvaraRadera