måndag 1 februari 2016

Myten om S valmaskineri

Såg en intressant rapport från SCB idag. Har bara skummat lite i den, men en sak är säker, sossarna har inga valspurtar. Ofta hör man och läser i olika vänsterblaskor om att sossarnas berömda valmaskineri sätter igång, men den är en bluff. Nedan ser nu hur det går i sluttampen av valspurten. 


En lite märklig sak i rapporten är att Ny demokrati och Sd presenteras på samma slide. Enligt huvudförfattaren, prof vid Göteborgs universitet är det av utrymmesskäl. Jo det vore ju förfärligt om en pdf blev en halv sida längre..... Så ni konspiratoriskt lagda som tror att man buntar ihop "missnöjespartier" med varandra av någon anledning har inget att hämta ;)


4 kommentarer:

 1. Så prof-n har sparbeting på PDF-ar :D

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Ser ju ut som om S sänker sig själva via 'valspurten'. Vad är det som inträffar samtidigt med dessa mätningar som kan vara relevant? Gissning innan jag läser rapporten (och tack för länken!) blir att man resonerar som alltför många idrottslag och bestämmer i förväg hur matchen skall gå (Sverige - Costa Rica, typ).

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 3. Nu har Oscarsson fått klapp på axeln av sina kulturmarxistiska chefer. Alternativt så får hans löjliga undersökning mer publicitet när vänsterpatrasket gillar layouten

  SvaraRadera
 4. S spurt är som Bronislaw Malinowski i Montreal 1976

  SvaraRadera