onsdag 17 februari 2016

Humanitär matematik - migrationsmuseum i Malmö

Som den humanitära stormakt vi är behövs det naturligtvis ett museum så att kommande generationer och utländska dignitärer skall kunna sola sig i glansen av dagens identitetspolitiska framgångar. 

Det är i skrivande stund oklart om några politiker av de rätta åsikterna kommer belönas med egna byster eller statyer i museumet.

Det handlar alltså om det migrationsmuseum som skall byggas i Malmö, eller man hoppas på det iaf. Medel har anslagits för en förstudie för någon miljon i statsbidrag. För dessa stålar (eller om det tas av Malmös vanliga bidragsfinansierade budget) har man anställt en projektledare med några hejdukar. Dessa skall naturligtvis åka till Almedalen samt träffa aktivistgrupper. Det är lite oklart vilka aktivistgrupper rörande amerika emigranterna som avses, eller är det kanske den gröna draken från sorgenfrilägret man ska träffa?

Läser man "reklamen" för projektet är det nedlusat med floskler och hänvisningar till Ellis Island och liknande seriösa och viktiga inkörsportar. Att Malmö skulle ha samma status som Ellis Island är bara ett utslag på den verklighetsfrämmande självförhärligande uppblåsta självbild som dagens kulturmarxister har.

Det framgår ännu inte vad hela kalaset går på, men ska vi gissa på en miljard kanske? Det måste ju få kosta när det gäller migration (även i musial form).

Nåväl, vad hade man kunnat göra för den miljon i statsbidrag som förstudien kostar?

Vaccinera 300 000 barn mot mässling eller
27 000 dagsransoner till flyktingar i jordanien

Går man inte vidare med projektet kan man istället köpa
27 miljoner dagsransoner för flyktingar i jordanien.....2 kommentarer: 1. Pengarna skulle nog göra större nytta i att prognosticera konsekvenserna av den frustration och aggression som blir följden av att man lockar 500 000 unga män (2010-2016?) att skuldsätta sig själva eller sina familjer för att ta sig till Sverige och sedan ställas inför faktum att det inte finns arbete, inte bostäder, sannolikheten att få stanna lagligt är liten, de flesta svenskar vill inte ha dem här, und so weiter, und so weiter.
  Speciellt i ljuset av sista jag läste från ett flyktingboende i Nynäshamn -vi är inte rädda, 90 procent av oss är militärt utbildade.
  Sug på den.

  SvaraRadera
 2. "Att Malmö skulle ha samma status som Ellis Island är bara ett utslag på den verklighetsfrämmande självförhärligande uppblåsta självbild som dagens kulturmarxister har."

  Exakt så!

  Man om man har bemödat sig att läsa något alls om den verkliga immigrationspolitiken i USA så är det så groteskt att man nästan bara kan skratta hysteriskt.

  Dagdrivare från Mellanöstern var INTE välkomna i USA. I praktiken tillämpade man väldigt länge en "white only" politik, vilket även t.ex Australien gjorde.

  SvaraRadera